pinestripe

Medlemmer
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 1. Rekruttur

  Tak for de gode råd. Det kunne være jeg skulle prøve at indtage en shak pre rextur aften. Og det det, kender mig slev for godt til at tro at jeg kan droppe byturen inden ;) Tja, det skal nok blive godt
 2. Rekruttur

  Nu er jeg en af de anderledes heldige der havnet i denne situation at jeg omkring en lille uges tid skal på rekstur. Det bliver en tur med minimalt mad, minus søvn og oven i det nok en hel del marchtrænning. Jeg ved godt man ikke kan super kompensere med mad altså æde på forhånd, men ville det være smart at gaine her den sidste uge eller prøve at indstille kroppen på minimal føde. Jeg trænner 4-5 gange om ugen normalt og er rimlig bange for at miste meget af den muskel masse jeg nu har bygget op, er der noget at frygte.
 3. Protein shake hvornår?

  Det tror jeg, jeg vil prøve. Tak
 4. Protein shake hvornår?

  Det er simpelthen tiden, der er en resulterende faktor her. Det svært at både få tid til styrketrænning og til cardio trænning, når man har tusind andre ting at lave. Det er derfor endt op i en kombination af begge...........
 5. Protein shake hvornår?

  Efter Hst plejer jeg som regl at nedsvælge en protein shake B) . Jeg er dog for nyligt begyndt at cardio-løbetrænne 5-10 km bagefter min styrketrænning. Hvad er så bedst i den hensigt af at få mest ud af sin trænning. Er det at indtage shaken før eller efter man har løbet/cardiotrænnet?
 6. Slankekur

  Det ved jeg ikke om jeg helt forstår "Hvor er iøvrigt kulhydraterne på din diæt" men min cardio trænning plejer som regl at være løb, med en forbrænding på ca. 450 calorier gennemsnitligt!!
 7. Slankekur

  Hydroxycut! Holder det, der er da helt vildt mange bivirkninger ???? :huh:
 8. Slankekur

  Jeg mener, havde læst et eller andet sted at rent fedt indeholder 39 calorier pr. enhed/gram. vil det så ikke være muligt at udregne maxsimalt fedt tab på en uge hvis du bare devidere de tabte calorier med energi indholdet af fedt? Hvor meget indflydelse kan coffein have på forbrændingen?Jeg drikker selv rimeligt meget af det stads!
 9. Slankekur

  Jeg er en ung knægt på de 19 år, 196 høj, 95 kg tung. I mandags begyndte jeg at cutte i min vægt. Jeg vejede omkring de 98 kg og har nu sluppet sådan ca. 3kg ( 2 dage plus nu). Men jeg er bange for at jeg mister muskelmasse imens. Mit daglige kalorie indtag er på omkring de 2600 , deri er der 240 g protein og 50 g fedt. Jeg syntes bare det lyder lidt vildt, det er over et kg om dagen der snakkes om? Ellers kan der siges at jeg styrketrænner 4 gange om ugen (MAN,TIRS,TORS,FRE), og er begyndt at lave cardio hver dag. B)
 10. Hvilken type er i?

  Udemærket artikel, til forundring og undring B) Testen holder dog ikke helt! Der mangler nogen aspekter, og fejlvuderinger dertil. Jeg mener, en Mesomorph kan da godt gå hen, og ligne en endomorph, hvis han har et meget stort kalorie indtag. Han vil så ifølge artiklen være en endomorph, selvom han egentligt er en mesomorph.
 11. Trænning i bænkpres

  Hvordan kan det være, når jeg trænner bænkpres, kan jeg løfte flere kg hvis det er uden stænger i siden, end hvis det er med. 95 kg uden.. og max 90 kg med? Kan jeg gøre noget forkert? Hvilken form er bedst?
 12. Mave restitutiontid?

  Okay.... tak for svaret, nu ved jeg hvordan det kan gribes an!:)
 13. Mave restitutiontid?

  Meget enkelt spørgsmål. Skal mavemuskululaturen have tid til at restituere, for at opnå det bedste resultat. Eller kan man bare køre derud af, med møvebøjninger o.l (f.eks hver dag)? Hvad vil være det mest optimale i den sammenhæng?