hanskjla

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. træthed efter sport

  Jeg er 63 år og stadigvæk på arbejdsmarkedet. Og triathlet. Jeg træner 3 timer dagligt, skiftende mellem thoraxtrainer, løb, svømning og cykling. Men jeg er mega træt hen over dagen. Min træning foregår mest om morgenen. Jeg spiser super sundt, grønt, og moderat kød og masser af protein. Men jeg er træt, træt. Jeg drikker rigeligt med vand. Er der nogen, der har viden om, at en gammel en som mig skal tage - dokumenteret - tilskud/vitamin/olie/mineral? venlig hilsen Hans
 2. smerte i baglår

  Skaden er øjensynlig gået over af sig selv, ved at holde løbepause i 3½ måned
 3. smerte i baglår

  smerten er kun ved løb, mens cykling og svømning (og rulleski) overhovedet ikke trigger smerten. smerten sidder på den dybe muskel bag på låret fra knætilheftning og op til ballen, men det mest smertefulde område er midt på bagsiden. Løb foregår ved god opvarmning på kondicykel, langsom løbestart, og så opstår der en smerte, som umiddelbart inden en muskel går i krampe. Jeg kan dog stoppe op og strække ud, inden det kommer dertil. Herefter går jeg hjem og strækker ud i en uendelighed. Nu kan jeg ikke cykle det væk. Men det lindrer at cykle.
 4. smerte i baglår

  Jeg løber, cykler, svømmer og løber langrend. For 2 år siden opstod der mere og mere smerte i mine baglår under og efter løb, og til sidst måtte jeg til fys, som satte nåle i mine baglårmuskler med den begrundelse, at jeg ikke kunne komme af med mælkesyren i musklerne. Det blev dog ved at opstå igen og igen, så nålene var ikke en permanent løsning. Da smerten opstod, havde jeg netop fået nye cykler, som begge blev leveret med lavere sadelhøjde, i forhold til, hvad jeg var vant til. De skånede mine knæ, så jeg lod dem være i den leverede højde. Men som et forsøg, satte jeg saddelhøjderne op til gammel standard, og straks forsvandt smerten og var helt væk i løbet af bare 1 uge. Men nu 1½ år senere er smerten tilbage, og blev trigget af, at jeg til et 10 km løb ikke fik varmet ordentlig op. Smertemønstret er det samme som tidligere, men det kan ikke cykles væk mere med efterfølgende grundige udstrækninger. Er der nogen, som kan hjælpe?