Bent

Medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Vallepulver vs. Mælkeintolerans

  Nu er det jo sådan at der er smag i protein pulver og sødestoffer. I cacao er der lidt kulhydrater og lidt i sødestofferne VP2 har rigtig cacao i sig så der er altså ingen laktose i så undskyld at jeg har ret!!!!!
 2. Vallepulver vs. Mælkeintolerans

  Nu er det jo ikke lige sådan at kulhydrater er det samme som laktose!! Nå.... Så prøv lige igen! vi snakker om mælkesukker ikke om sukker. Bare fordi man ikke kan tåle laktose så kan man da faktisk spise slik som der er masser af sukker. Det er jo ikke ligefram det samme som sukkersyge vel dåååhr....
 3. Kreatin

  Hun har overskæg og arbejder hos danlab det kan du da se på alle de svar hun/han kommer med tror jeg for enten er det danlab eller så er det noget lort.
 4. Hvilken/hvilke vitaminpille(r) tager i?!?!

  Jeg har købt mine i udlandet og de er gode!! Kan ikke lige huske hvad de hedder men træningspak et eller andet fra pro et eller andet!
 5. Protein bar

  Det er sku´da godt med gratis reklame, ja og reklame i det hele taget! Så kan det da være der er nogle der får øjne op for ens produkter ellers får man jo ikke råd til at gøre dem bedre så de kan overleve i en så hård brance med alle de udlandske gode produkter.
 6. Vallepulver vs. Mælkeintolerans

  VP2 fra AST-SS er godt nok et Whey Isolate, men ikke desto mindre er den helt laktose fri, så det findes altså Carina og VP2 kan man, hvis ikke kalde dårlig kvalitet! Jeg mener nu også at twinlab har noget men det er jeg ikke helt sikker på, men jeg kan undersøge det hvis det har interesse?