h4ns3n

Medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Hej Motion-Online. Jeg søger om 6-12 måneder ind til politet, og skal i den forbindelse løbe 2400 meter ved optagelsesprøven. Topkarakteren opnås hvis man kan løbe distancen på 9 minutter eller derunder. I forbindelse med træningen er jeg i tvivl omkring struktureringen, da min viden omkring løbetræning er begrænset. Jeg træner i forvejen styrketræning 5 gange ugentligt, og ønsker at forsætte med dette. Min tanke var at indføre løbetræning 3 gange ugentligt, evt. 2 gange interval og 1 gang hvor jeg løber de 2400 meter, eller evt. 3000 meter for at blive bekendt med denne distance. Er det en forkert fremgangsmåde? Eller kan det med fordel strukturers anderledes? Jeg er er ligeledes i tvivl om hvordan intervallerne bør strukturers, og håber også her at i kan være behjælpelige. Med venlig hilsen.
 2. Dosering af Kreatin

  Okay, det var svar på mine spørgsmål. Mange tak for det hurtige og præcise svar :)
 3. Dosering af Kreatin

  Hej Hej Jeg har lige købt en spand Kreatin, men vil lige være 100% sikker på hvordan doseringen skal være. Jeg har læst herinde at man i de først 5-7 skal indtage relativt høje doser, typisk 15-20 gram fordelt på 3-4 doser af 5 gram. Herefter vedligeholder man med 0,03-0,05 gram/pr. kg legemsvægt i ca 3 måneder, for derefter at holde pause. Her er mit spørgsmål så: Hvornår skal doseringerne indtages? Jeg har læst at man skal tage en om morgenen, en inden træning, en efter træning og en inden man sover. Dette er logisk i loading perioden hvor man jo så vil indtage 5 gram per dosering. Men, efter loading perioden skal jeg indtage ca. 4 gram om dagen (Vejer 84), skal disse doseringer ligeledes deles op i 4? Altså 4x1 gram? - Det virker som meget lidt. Tak på forhånd.
 4. Træne mave to dage i træk?

  Okay, tror jeg er med nu Men man kan altså ikke sige om det er dumt at træne mavemuskler to dage i træk, uden et program? Mange tak for hjælpen :)
 5. Træne mave to dage i træk?

  Jeg har trænet i et par uger nu. Dog har jeg trænet i et års tid inden da, holdt dog pause på et par måneder, og er nu startet igen. Det er altså ikke et godt program?, jeg har det fra Fitness Blog. Okay, så det bedste jeg kan gøre er altså at snakke med en instruktør?
 6. Træne mave to dage i træk?

  Okay, mit program ser således ud: Mandag: BÆNKPRES MILITARY PRESS DIPS eller CLOSEGRIP BÆNKPRES DB INCLINE BÆNKPRES – LATERAL RAISE – CABEL PUSHDOWN REAR LATERAL RAISE Tirsdag: SQUAT – DØDLØFT – BENT OVER ROW – BENPRES – LEG CURL – PULLUPS – LEG EXTENSIONS – SEATED ROW – BARBELL CURL – Torsdag: BÆNKPRES MILITARY PRESS DIPS eller CLOSEGRIP BÆNKPRES DB INCLINE BÆNKPRES LATERAL RAISE CABEL PUSHDOWN REAR LATERAL RAISE Fredag: DØDLØFT – SQUAT BENT OVER ROW LEG CURL – LEG EXTENSIONS – PULLUPS – SEATED ROW – BARBELL CURL – LÆGPRES – Det skal sige at jeg har fået dette program fra nettet, så har tilpasset det en anelse, det er dog de samme muskelgrupper der trænes. Når jeg træner mave, bruger jeg kun maskinerne i centeret, (kan ikke huske hvad de hedder) samt nogle mavebøjninger.
 7. Hej Hej Mit spørgsmål er simpelt: Er det okay at træne mave hver gang (samt ryg/lænd)? Jeg vil gerne have opbygget en flot mave hurtigst muligt, men har hørt (kan ikke huske hvor) at det virker muskelnedbrydende at træne den samme muskel to dage i træk. Mit program ser således ud: A: Bryst, Skulder, Triceps (Mave) B: Ben, Ryg, Biceps (Mave) Mandag: A Tirsdag: B Onsdag: Hvile. Torsdag: A Fredag: B Lørdag: Hvile. Søndag: Hvile. Tak på forhånd. Mvh H4ns3n