Trunte--

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Trunte--

 • Rank
  Nyt medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Min hud smider hvide skaller?

  Hej :) Det kunne være at det var de døde hudceller der skaller af. Der findes skrubbecreme man kan bruge til at fjerne det med :) Jeg kan ikke lige se om du er mand eller kvinde, men der findes forskellige til begge køn.
 2. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  Hej :) Jeg tror altså ikke at alle piger og kvinder ikke hænger sig 100 % i vægten. Udseendet tror jeg altså betyder mere for mange end vægten. Jeg tror mere at utilfredsheden omkring ens krop er nemmere at udtrykke ved at sige at man gerne vil tabe 10 kg end at sige at man gerne vil tabe 10 cm. Jeg tror også at når mange siger at de gerne vil tabe sig et bestemt antal kg. så har de også en idé om hvordan de vil se ud hvis de taber de pågældende kg. Jeg snakker også meget om vægt og kroppe med mine veninder, og det er da rigtigt at vi måler vores udseende i vægten. På den måde at hvis vi er utilfredse som flere af os er, kommer det til udtryk i hvor mange kg vi vil tabe os. Men i virkeligheden er det mere vigtigt for os hvordan vi ser ud end hvad vi vejer. Jeg er da ligeglad med at jeg har tabt mig 7-8 kg når man på ingen måde kan se det. Og en anden ting, jeg synes altså ikke at 69 kg er fanme meget når du er 174, og giver udtryk for at du er ret muskuløs. For hvis det er fanme meget er jeg virkelig overvægtig med en vægt på 65 kg og en højde på 160 cm, men det er jeg ikke. Jeg jeg har da lidt på sidebenene, men jeg mener altså ikke at jeg vejer fanme meget? Bare min holdning, Stine Og beklager for stavefejlene..
 3. PCOS og vægttab

  Hej her er et par link til beregning af dit kalorieforbrug : http://www.madopskrifter.nu/KalorieBeregne...lorieBehov.aspx http://www.kostklinikken.dk/sider/artikler...du-brug-for.htm Held og lykke med vægttabet og børneplanerne :)
 4. Vægttab ved hjælp af NUPO mm.

  Hej.. Jeg er ikke ekspert eller noget, men har selv lige været på Nupo. Jeg styrketrænede i mens. Jeg fik efterfølgende afvide at der ikke var nok protein i Nupo. Jeg tabte mig dog 4 kg. på 2 uger så Nupo virker. Men hvis det passer det jeg har fået afvide og siden har læst mig til skal man indtage 1,5g protein pr. kg man vejer om dagen, og hvis man som jeg lever af 6 breve Nupo for man kun omkring 90g hvor jeg med en start vægt på 72kg skulle have haft 108g, så er det ikke nok kun at spise Nupo. Men ellers har jeg ikke noget dårligt at sige om Nupo. Man skal selvfølgelig spise sundt bagefter ellers tager man det jo på igen :) Held og lykke :)