Lomax

Medlemmer
 • Content count

  204
 • Joined

 • Last visited

 1. The Road to 600 by Dave Tate

  Thanks!
 2. The Road to 600 by Dave Tate

  Igen mange tak!!
 3. The Road to 600 by Dave Tate

  Mange tak! Hvad med video film?
 4. The Road to 600 by Dave Tate

  Jeg kunne godt tænke mig at begynde at træne efter WSB's principer, er der nogle gode bøger der kan hjælpe mig på vej? :bookread:
 5. Fedt ved brystmuskelen ?

  Hvis du vælger lægen så skal du bare sige at du har ondt, så slipper du ikke en krone, en af mine venner fik fjernet BT på den måde... Men eller er der ikke anden udvej en slanke kur, og smid feks bar dip, pull over's og decline bænk press ind i dig bryst program, da de rammer den nederste del af brystet!
 6. Thomas J

  T.J hvor langt går du ned når du kører back squat? jeg går selv ned til lidt over parrelelt, hvad er regelerne for det i en konkurence? På for hånd tak!
 7. tun opskrifter...

  Tun og hytteost køre fint sammen med en omgang pasta med æble stykker revet nødder æg minus blomme og en sur sød dressing... Og lad nu vær med at sige at det tager for lang tid at lave...
 8. XAX

  Tilykke med den gode fremgang XAX!
 9. MOL komsammen

  FEDT!
 10. MOL komsammen

  Wazup! Er i kommet frem til en dato? Jeg er ikke så meget på nettet for tiden da min pc'er ikke er på, men det kommer den i næste måned eller i slutningen af denne her... Ses.
 11. Nice and clean power building

  Skod tider, dem jeg kender til kan man bruge 24 timer i døgnet, dog træner jeg selv hjemme men har planer om starte i et i år.
 12. Hvilket bælte skal jeg vælge?

  Twinlab banden!
 13. Hvilket bælte skal jeg vælge?

  Det er nok ikke lige så godt eller hvad ved jeg men det er billigere. www.bodycore.dk Det er det jeg bruger og det er godt nok til mig...
 14. MOL komsammen

  Count me in... :asthanos:
 15. Nice and clean power building

  Jeg tror sku at jeg vil køre det program TJ har sat sammen, men med nogle små justeringer, her i det nye år.