ff

Medlemmer
 • Content count

  136
 • Joined

 • Last visited

 1. Reduform - 8% vægttab på 4 uger

  Har ikke prøvet det. Men man kan finde en del positive referencer til studier der går ind for det herunder (vær opmærksom på at de er fra en producent, men hvis nogle gider grave i dem kunne det da være spændende) De besvarer også nogle af kritik punkterne som man også nemt kan finde referencer til på en hurtig google søgning. Lader til der findes flere forskkellige former for chitosan og at de ikke alle er lige aktive. Tillige lader det til at der ikke altid er så meget chitosan i som der står oplyst på labelet. Kan dog kun anbefale at spise mere sundt og lave noget mere da det er den eneste holdbare løsning i det lange løb. Hvis man skal tage det med et fedt tilskud skal man nok ikke tage de to ting samtidig, det giver vel næsten sig selv: http://www.pharmanutrients.com/products/ab...rbitol/faq.html
 2. Så skal der kød på den spinkle krop!

  Jeg mener nu også der er en del forskning som tyder på at 2g er for lidt til vedligeholdelse. Tager personligt altid 5g for at være på den sikre side. Loading fasen kan som sagt springes over, der går så bare lidt længere tid inden du ser effekten.
 3. Protein pulver

  faktura bliver automatisk tilsendt din email adresse.
 4. Protein pulver

  Dem der følger debatten inde på getbig vil vide at grunden til der ikke er labels på (tror faktisk også det står i produkt beskrivelsen) er at det er et lille test batch og at de ikke ville spilde en helveds masse labels (koster garanteret en masse) hvis folk ikke synes om produktet og de derfor skulle ændre noget. De sendte mig et udkast til "label" da jeg spurgte om det, og alle informationerne står jo ellers i webshoppen så kan ikke se nogen ko på isen. Synes så heller ikke at et label er nogen garanti for indholdet. Om det står på internettet eller om det står på et klistermærke - kan ikke se forskellen! Det er også mega nemt at lave et sejt label og skrive diverse flotte ord og ingredienser hvis man endeligt ville fuske. :-) Tror jeg ville have skrevet det var rent valle isolat uden fedt o.s.v. hvis der skulle fuskes med indholdet. Doping.dk har ikke altid nogle lige kvalificerede svar. Maxim er et udemærket mærke men alt alt for dyrt. Deres kreatin er ikke bedre end de fleste andre kreatin produkter, faktisk er det dårligere da det kun er krystaliseret. Jeg har set en test fra analyse institut på getbigs lager hvor de havde fået Viking undersøgt for prohormon rester og der ikke fandtes nogle.
 5. Protein pulver

  Der er tale om Danlab "GLUTAMIN" som måske har forårsaget problemet. Men synes nu ikke at der er det store kød på den til at du kan tillade dig at beskylde danske firmaer for at fuske med kvaliteten og tilsætte dårlige ting. Jeg tror nu de udenlandske produkter er udsat for endnu mindre kontrol, og såvidt jeg kan forstå på en hurtig gennemlæsning var der også en der havde oplevet det samme ved brug af Optimum Nutrition Glutamin (indrømmet jeg forstår ikke helt godt svensk). Priserne for de danske produkter er jo faktisk ikke ret billige hvis du sammenligner med hvad proteiner, glutamin o.s.v. koster i USA eller England. Desuden er det et dårligt signal at sende til firmaerne at forbrugerne går ud fra at kvalitet og pris følges ad, for så ser du da snart masser af prisstigninger.
 6. Protein pulver

  Jeg har hørt at John1 er sindsyg, jeg har det på en skrivelse fra mig selv!!!!!!!!! John1 det var sgu noget af nogle beskyldninger som jeg synes er ret upassende medmindre du kan dokumentere det. Hvilket produkt var der tale om Danlabs eller Viking? Har hun selv kontaktet producenten med lægens skrivelse? Og hvorfor dog være bange for at firmaet vil føle sig krænket hvis det du påstår passer, og at der vitterligt er noget i produkterne som kan give problemer? Tror nu nærmere at det her kan give problemer - altså at slynge sådan en påstand ud uden at kunne dokumentere det! Har selv prøvet både Viking og Danlab uden problemer og det tror jeg også tusinder andre herinde vil kunne sige tilsvarende.
 7. MEGAMASS4000

  det der ryger ud i toilettet får du givetvis ikke noget ud af så det er ikke optimalt. Prøv at spis noget A38 eller lignende som kan sætte lidt styr på din mave.
 8. Hvor mye fett på ketogen diett?

  Drop de ketogene diæter og alle de andre former for diæt medmindre det er fordi du lige står og skal tabe 5 hurtige kilo til et bryllup. Den eneste måde at slanke dig permanent på er en holdnings og livsstils ændring som betyder at du fast ligger dine kostvaner og motionsvaner om. Læs nogle af de glimrende artikler herinde og andre steder på nettet om kostvaner - drop alle de ting der hedder diæter!
 9. Kreatin og koffein

  Der er lavet et forsøg hvor de blandede kreatinen op i kaffe og hvor folk stadig så en effekt så helt galt går det vist ikke. Men hvis du vil være 100% sikker er der ikke andet for end at holde dig fra det
 10. Glucosamin

  Du tager da bare og blander dit glucosamin i noget vand, det smager lidt af lakrids og bestemt ikke svært at opløse. Jeg plejer at blande mit i min Valle protein shake, så ligger du slet ikke mærke til det, og det er MEGET billigere end kapsler. Hvis du vil have det i kapsler kan jeg også anbefale MRM produkter. Du kan købe disse og flere andre former for glucosamin og MSM hos blandt andet www.EUnutrition.com til noget billigere penge end i Danmark. Du må gerne importere det til privat brug fra et andet EU land, det er bare forbudt at sælge det her i Danmark. Leveringsomkostningerne er de samme som i DK.
 11. kan dette lade sig gøre, eller hva ?

  Ja du skal bare fjerne de ekstra kalorier fra enten fedt eller kulhydrat indtaget. Eller også kan du jo bare forbrænde ekstra meget :-)
 12. Æble eddike - nogen erfaringer ?

  Det er ikke et så stort mirakelmiddel som det bliver gjort til i kupon nyhederne. Det har i nogle forsøg vist sig at sænke det Glykemiske index når det bliver taget i forbindelse med måltider, så hvis du spiser mange højt glykemiske måltider hjælper det måske en smule, men som sagt ikke et vidundermiddel. Motion og fornuftige spisevaner er vejen frem :-)
 13. Protein optagelse pr. servering.....

  jeg ved ikke hvor det tal kommer fra. Såvidt jeg ved er der ikke lavet nogle forsøg på mennesker med hvor meget der kan optages, men derimod på grise. Skal lige se om jeg kan finde resultatet af den undersøgelse......
 14. Proteiner

  du skal tage protein tilskud på de tidspunkter du ikke får nok protein ellers. Det er et individuelt spørgsmål, dog kan det især anbefales før og efter træning sammen med kulhydrater. Mængden kommer igen an på hvad du indtager.
 15. Protein pulver

  Ja der er mange forskelle, som gør det til den helt store jungle at finde vej i :retard: Der er forskelle på hvilken proteinkilde/proteinkilder der er benyttet, der er forskel på fedt, kulhydrat og protein pr. 100g Nogle produkter blandes nemmere op end andre (er instantized) og man kunne blive ved. Den med at matas har billigt protein tror jeg ikke helt på medmindre du tænker på deres soya protein som er helt uspiselig og umulig at opløse. Jeg garanterer dig for det kun er en gang du køber denne :ugone2far: De få ekstra kroner er godt givet ud på et produkt som kan blandes op og smager godt.