mxo

Medlemmer
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

 1. please hjælp

  Please hjælp er der en der ved hvordan jeg kan stoppe min hygge trøstespisning??? jeg har i en uge holdt mig fra sukker og spist meget få kulhydrater og ja vægten faldt også men så idag spiste jeg næsten 800 gram chokolade :( har kvalme og har lyst til at kaste op men prøver at lade være. Jeg ved ikke hvorfor jeg fik flip kan slet ikke lide chokolade men det var bare som om der var noget der sagde at nu var det nu. Jeg har et problem det er at når jeg holder mig fra kulhydrater bliver jeg deprimeret og føler angst er det normalt??? Hvad skal jeg gøre vægten stiger og stiger og jeg føler ingen mæthed :(
 2. Vægtøgning

  Min vægt er i de sidste par måneder steget med 6 kg :( fra 53 til 59 kg . Problemet er bare at alle 6kg er rent fedt har fået fedt på maven og brystet har i langtid fået at vide jeg skal tage lidt på da jeg vejede 53 fordelt på 176 cm . Jeg har fået det lidt bedre især min temperatur er blevet mere normal fryser ikke så meget mere og mine store ædeflip er stoppet altså tænker ikke så meget på mad mere men nu har jeg fået et værre problem fedtet på maven irretere mig meget og føler jeg ikke kan trække vejret så godt mere tror jeg har for meget fedt som lukker for luftvejene når jeg ligger ned (kan også være af rygning ) men jeg står op hele tiden og kan ikke trække vejret . Skal jeg tabe mig igen for at få det bedre for synes jeg har fået flere ulemper end fordele af det fedt det ser klamt ud , jeg ved godt jeg burde træne og bygge muskler i stedet for men det har jeg ikke overskud til lige nu. Undre mig bare over at min vægt er 58 men er ligeså tyk som en p 100 kg og det er ikke noget jeg bilder mig ind , jeg er især træt af at jeg ikke kan trække vejret så godt mere fedtet har åbenbart sat sig i luftvejene .
 3. Fik ædeflip med chokolade :(

  jeg er bange for at jeg måske ikke kan få det bedre , tænker nogle gange at som der fx findes blinde, døve og lamme mennesker så findes der også nogle med en fejl i hjernen som ikke kan rettes.. Er det tilfældet tror jeg ikke jeg kan holde det ud .. For jeg har prøvet næsten alt , det er som om jeg ikke kan ændre min tankegang som altid er negativ og føler kun jeg jeg skal overstå livet jeg er 24 nu og har haft det sådan siden jeg var 13-14 men det er bare blevet værre og værre kan huske da jeg var på studietur i Prag var jeg faktisk også den eneste fra klassen der sad søvnløs i bussen og på hotellet alle andre snorkede jeg lå bare og kunne ikke få ro før kl 5 om morgenen sov jeg og stod op som den første igen ( jeg var ca.16 år) kan godt være jeg ikke har brug for så meget søvn men det tror jeg ikke for der er ikke mange mennesker som kun har brug for 3-5 timers søvn .... Så det er ikke noget nyt men tænker mere over det nu end før. Jeg håber jeg KAN få det bedre ellers vil jeg hellere dø for hader dagen i forvejen og det mangler lige at jeg også skal igennem natten uden så meget søvn .
 4. Fik ædeflip med chokolade :(

  har allerede en tid hos psykolog men der er 40 dage tilbage , det er ude på psykriatisk sygehus, og får allerede antidepressiv men det har ikke hjulpet så stoppede med dem, det er ikke fordi jeg ikke prøver at få hjælp men det er ikke altid at man kan få det bedre bare ved at tage til psykolog, eller få medicin har hørt om mange som stadig har det psykisk dårligt på trods af de får hjælp, og jeg er ikke en troll havde jeg været det vil jeg ha skrevet noget mere overdrevent får at få mere opmærksomhed , jeg synes ikke mine opslag vækker så meget opmærksomhed .... Og jeg er også selv træt af at jeg ikke bare kan spise når jeg er sulten og stoppe når jeg er mæt, sove når jeg vil og stå op når jeg har fået nok søvn men sådan har jeg det ikke for mig er mad noget jeg spiser på følelser og søvnen er noget jeg bruger hele dagen på at tænke om jeg kan sove, ligger tit fra kl 24 helt til kl 7-8 uden at lukke et øje selvom jeg bliver søvnig. (Nå men det havde ikke noget med flippet at gøre)
 5. Fik ædeflip med chokolade :(

  flot du indrømmer du er en troll
 6. Fik ædeflip med chokolade :(

  har prøvet men bliver mere deprimeret når jeg gør det , har fået antidepressiv medicin pga en depression jeg har , men jeg stoppede dem og nægter at tage antidepressiv mere de gjorde mig unormal og konstant træt og svimmel og det værreste var de væskeophobninger jeg fik. Jeg overvejer også at stoppe igen mén venter jeg er mere klar ,,, hvis jeg nogensinde bliver det, jeg ved hvad min depression skyldes det er min afbrudt søvn og søvnløshed men hvad der gør mug søvnløs ved jeg ikke har prøvet alt kan bare ikke sove så godt ....
 7. Fik ædeflip med chokolade :(

  det var slet ikke min det er lidt pinligt der ikke er noget tilbage har lige været nede og købe en ny.
 8. Fik ædeflip med chokolade :(

  Kan jeg egentlig godt blive god til at løbe langt selvom jeg er storryger 30-40 smøger om dagen har prøvet men synes ikke rigtigt jeg kan trække vejret ordentligt . Har en motionscykel hjemme men har ikke brugt den længe..
 9. Fik ædeflip med chokolade :(

  jeg spiste også lidt vandmelon og en clementin men kunne alligevel ikke lade den plade chockolade være , kan ikke engang lide det men følte en tvang :S til at jeg bare skulle .
 10. Fik ædeflip med chokolade :(

  . Jeg er bare så træt Af at jeg hele tiden får trang til at flippe ud , det er især når jeg ikke spiser kulhydrater så mister jeg næsten alt vandet i min krop bliver bare ved med at tisse nonstop og bliver mere og mere træt , ka det være salt mangel ? Nu tisser jeg faktisk ikke mere efter det ædeflip , har det ubehageligt men alligevel føler jeg mig ikke træt mere
 11. Hvad gør jeg nu , det lyder måske voldsomt men kom til at spise 250 gram chokolade næsten 1500 kcal , jeg havde i forvejen spist 1200 kcal , jeg havde spist sundt hele dagen , men fandt noget chockolade i skabet som ikke er noget jeg har købt og kunne ikke stoppe før alt var blevet spist nu sidder jeg med mavesmerter og brækfornemmelser , men jeg ved bare ikke hvorfor jeg ikke kan finde ud af at spise noget med sukker i det er enten eller , mit spørgsmål er hvis jeg går en tur på 30-35 km vil jeg så alligevel tage på ? Har allerede gået 10 km, mangler bare resten .
 12. søvnløshed under kur :S

  Ja men hvor meget skal jeg så spise for , for at tabe mig uden at min krop brokker sig ?
 13. søvnløshed under kur :S

  har vejet sådan i flere år men har fornyligt taget på og det har sat sig på maven som ligner en ballon, jeg er bare bygget sådan.
 14. søvnløshed under kur :S

  Hvorfor er det jeg bliver søvnløs når jeg er på kur? Jeg har taget 5 kg på som jeg prøver at tabe igen det går også godt med vægttabet bortset fra at jeg mere eller mindre ikke kan falde i søvn. Har tabt de første 3 kg på 3 dage uden at sulte(det meste er nok væske), har spist omkring 1200 kcal om dagen og gået ture på omkring 28 km, men mangler stadig at tabe 2 kg, men det irretere mig at jeg ikke kan falde i søvn !! Jeg har købt nogle søsygepiller og melatoninpiller, det hjalp lidt fordi de gjorde mig lidt træt i nat sov jeg i ca 3 - 4 timer men med mange opvågninger, hvad skal jeg gøre?? Vejer nu 57 kg 176 cm (jeg har været nede og veje 50 kg) så det er ikke fordi jeg ikke kan tabe mig men det er gået udover min søvn og jeg sulter jo ikke med 1200 kcal.
 15. Nu er det nok

  Er der en læge eller en der ved hvorfor min krop reagere som den gør: igår spiste jeg 1300 kcal og gik en tur på 3 timer, da jeg så kom hjem og vil sove kunne jeg slet ikke falde i søvn, det er som om min krop slet ikke kan tabe sig mere , jeg skulle tisse hele natten og det var ikke bare lidt men flere liter, jeg fik nok og to' 10 mg melatonin det hjalp lidt men stod op igen 4 timer efter og skulle tisse og kunne ikke sove igen fordi jeg svedte mine blodåre var helt fremme og følte jeg ikke kunne trække vejret, jeg tænkte det nok er fordi jeg er dehydreret jeg blandede et glas vand med en masse salt men det hjalp ikke kunne ikke sove så gik jeg ud og gik en tur midt om natten og ja sjovt nok er jeg stadig ikke søvnig selvom jeg Idag har spist for 2000 kcal i håb om det vil hjælpe :(