Cyclingspinner

Medlemmer
 • Content count

  297
 • Joined

 • Last visited

About Cyclingspinner

 • Rank
  112% cykeltosse
 • Birthday 02/07/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kostkonsulenten.dk

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Sundhed, kondition, endorfinkick...
 1. Arnes 7. log

  Fin kurve Min ligner meget...
 2. Arnes 7. log

  OVERLEVER?????? :annoyed: Jeg er mere bekymret for dig... Jeg ved nemlig noget, som du ikke ved Skal vi ikke bare sige, at vi ser, hvem der ruster først
 3. Arnes 7. log

  Mere spam! Sorry, fristelsen var for stor, Kattefar
 4. Arnes 7. log

  Spam Tak for sidst
 5. MaxPower som Girevik - træningsmand med kettlebells

  Hey Håber du snart kommer hjem og terroriserer MOL igen Der skal mere til at komme dig til livs God bedring og de bedste ønsker herfra. :1112:
 6. Arnes 7. log

  Savner jeg beretningerne fra Chris' vilde spinningtimer lige så meget som dig? Du må jo ud og have nyt spinningtøj, inden du kan komme til træning igen - for med den fart kiloene rasler af, kan du da ikke passe noget af dit nuværende om 10 dage...
 7. Arnes 7. log

  Er spændt på at følge med i dit nye liv... Pøj pøj med operationen, som jo gerne skulle være overstået nu.
 8. 24 timers marathon i FitnessX Randers

  Jeg har et ønske til næste år: ALMINDELIGE BODY BIKE CLASSIC-cykler i stedet for BB Open modellen. Belastningsknappen på Open sidder i vejen for knæene En skam at mange ikke kunne få deres pulsure til at virke, mig selv incl. Gad vide om dette er et problem i jeres nye lokaler til dagligt? Men ellers tak for en superhyggelig (og hård) weekend :4thumbup: Psychospinners og Cyclingspinners vender tilbage næste år!
 9. Gode timer/instruktører i FitnessDK

  ...Blev jeg husket i kampens hede? Næh nej! TYPISK Cyclingspinner her repræsenterer Fdk i Vejle
 10. 24 timers marathon i FitnessX Randers

  Psychospinners-holdet havde 4 deltagere, hvoraf 2 af os skal køre 10 timer hver og de to sidste skal køre 2 timer hver. Nu har jeg så fået besked på, at den ene af de to, der kun skal cykle 2 timer vist nok ikke kan komme med alligevel. Så hvis du har lyst, kan du sikkert godt overtage de 2 timer. Jeg kan ikke garantere noget endnu, da jeg ikke har fået bekræftelse fra ham, der er ved at springe fra på, om kan kommer eller ej. Men jeg ved, at det andet Vejle-hold, der har tilmeldt sig som Cyclingspinners har en pige med, der har dårlige knæ, og som i de sidste mange måneder ikke har kunnet cykle. Så måske er der et par timer hos dét hold. Hvis du dukker op, skal enten Psycho- eller Cyclingspinners nok finde nogle timer til dig
 11. MOL-spinningtræf

  Endelig begynder I at vågne op Er det nødvendigt at sove så længe efter små 5 timer i en (som Golden skriver) regnskov??? Eller blev det virkelig så sent i byen?
 12. MOL-spinningtræf

  Golden: VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER :4dog: VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER VI VIL HA BILLEDER
 13. MOL-spinningtræf

  Ja, jeg har ringet til centret, og de vil ringe, hvis de fandt den... Men de har ikke ringet... Det kan jo være én der var med til træf har fundet den i omklædningen og taget den med. Hvis nogen finder den, er de så ikke flinke at aflevere den til Arne eller i receptionen i Fitnessdk i Valby og sende mig en PM om det?
 14. MOL-spinningtræf

  ØV ØV ØV, i skyndingen for at nå toget, har jeg vist glemt min CD-mappe i omklædningen. Den er sort. Tror muligvis den ligger/lå i omklædningen ved skab nr 102 på gulvet. Hvis der er nogen der finder den, vil I så ikke være søde at enten senden den til mig eller aflevere den i receptionen? Der er kun brændte cd'er i, så den er ikke meget værd for andre end mig.
 15. MOL-spinningtræf

  TAK FOR ET SUPER TRÆF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Netop hjemvendt til Vejle, som har stået under vand hele dagen. Sidder og nyder aftensmaden nu mens jeg tænker de inspirerende timer igennem og ser på resultaterne af dagens begivenhed. Pulsgennemsnit under de enkelte timer: Tanya Hall: 85% BodyBike Padawan: 82% CaNiNeN: 83% Mig selv: 91% Spock: 82% Der blev svedt, så der ikke var en kvadratcentimeter tørt gulv, der blev kæmpet igennem fra først til sidst - FLOT klaret af jer, der ikke har været til spinning så mange gange på det sidste. Glæder mig til at se billederne! Håber I havde en god tur på restaurant. Jeg vil igang med at forberede mig til mine 3 timers undervisning i morgen formiddag. Vi ses til næste spinningtræf - eller hvem ved, hvad der ellers dukker op af events, hvor der bliver lejlighed for at møde nogle MOL-boere igen Argh! Fuck... KRAMPE I LÆGGEN!!!!