enkæmpesmed

Medlemmer
 • Content count

  218
 • Joined

 • Last visited

 1. Hvad steger i jeres kød i?

  Jeg har faktisk lige lavet et forsøg med fedtstoffer og hvordan de ændrede sig ved stegning og har skrevet 20 sider om det. Desværre gik forsøget i vasken , tror ikke jeg fik lavet dem ordentligt til estere da de skulle gaskromatograferes. Det er faktisk temmeligt svært at få fedt til at blive mere end 150grader når man steget noget. Jeg stemmer også for olivenolie, på grund af det høje indhold af oliesyre, der må være det mindst reaktive. Rapsolie eller lign. anser jeg for en dårligt ide at stege i pga. udvikling af transfedtsyrer og peroxider.
 2. Salget af Matilde er eksploderet

  Apoc: Nu er der kulhydrater der er meget hurtigere optaget, og mange af dem kan findes i produkter der samtidigt har en hel del flere sunde ting i sig end totalraffineret sukker.
 3. Korsbånd

  Jeg syntes da ikke det er særligt kortsigtet tænkt. HCSJ overvejer om han kan få operationen og stadig nå at blive klar til vinter, eller om han nu skal lade helt vær og istedet bruge al tiden på at optræne f.eks. hasemuskler. Spørgsmålet er, correct me if im wrong hansemand, hvor lang tid tager effektiv genoptræning efter en operation og kan man træne knæet til at blive ligeså stabilt uden operation?
 4. Athletens diæt

  7-8000 kcal Det var dog helt afsindigt.
 5. Fast food i 30dage...

  Baggrunden var at 2 monsterfede piger havde sagsøgt mcdonalds fordi pigerne mente det var deres skyld. Mcdonalds påstod så at der ikke kunne påvises en sammenhæng mellem overvægt osv og deres mad. Det er det han prøver at bevise. Desuden gør han også opmærksom på at mcdonalds har et vist ansvar nu der er så mange mennesker der spiser der hver eneste dag. Spiste jeg i kinagrillen eller på den fine franske hver dag ville jeg jo nok ikke have samme problem.
 6. Erfaringer med "grønne" trænings-makkere

  Jeg har haft fat i næsten samtlige drenge fra min klasse, instrueret dem, givet dem et simpelt program osv. Der er en der har købt sit eget homegym, en der naivt tæsker løs med 5 kg håndvægte og så er resten, dvs. 4-5 stk, faldet fra. Lidt ærgeligt. Hvad gør man for at motivere de stakkels drenge? De vil selvfølgelige gerne være store og stærke, men "gider" bare ikke rigtigt. For det meste gemmer de sig bag manglende faciliteter, eller at der er for langt, men det passer jo sjældent.
 7. military press...

  Man kan jo også vænne sig til at spænde grundigt op i maven.
 8. Ubehagelig oplevelse med druesukker

  Jeg mener om det kun er glukose man måler på? Mere om der kan findes andre sukkerstoffer i blodet? Jaaah :)
 9. Ubehagelig oplevelse med druesukker

  Folk med uopdaget sukkersyge ender jo med at dejse om, ligesom ham jeg fortalte om. Iøvrigt er det vist ret normalt med svampeinfektioner fordi man sveder sukker ud. STUBBE: Så vidt jeg ved er GI udmålt efter arealet under kurven når man har spist en given mængde kulhydrater. Er det kun glukose der er relavant? Og almindeligt sukker dermed har en meget længere optagelsestid end glukose? Mest til de andres snake om cola og kanesnegle vs. druesukker.
 10. Ubehagelig oplevelse med druesukker

  Ja optagelse i blodbanen, det må det vel nødvendigvis være før man kan se et udslag på en måler.
 11. Ubehagelig oplevelse med druesukker

  Hvorfor det? Altså sådan rent kemisk? Jeg troede at fruktose skulle omdannes i leveren før der skete noget?
 12. Ubehagelig oplevelse med druesukker

  Og så ligger den på ca halvdelen af hastigheden for ren glukose?
 13. Ubehagelig oplevelse med druesukker

  Hvorfor skulle du have det? Det er da ikke så mærkeligt at dit blodsukker stiger når du tæsker glukose i dig på den måde. Men spørg hos en læge hvis du er i tvivl. Ellers virker playboi's forslag sikkert også
 14. Ubehagelig oplevelse med druesukker

  Lad os da regne lidt på det: 100g / 342g/mol = 0,29mol = 292mmol I 5 liter blod: 292mmol / 5L = 58mmol/L Det har du nok ikke haft godt af nej. Prøv at finde en diabetesforening og se hvad evt skader er hvis man får for højt blodsukker er og hvor højt der ca skal være.
 15. Ubehagelig oplevelse med druesukker

  UGH: Der er da en verden til forskel, optagelseshastigheden er langt hurtigere for glukose. Man kan da godt falde om af hyperglykæmi, det er typisk sådan folk opdager de har sukkersyge. Jeg har en kammerat der en dag dejsede om til en baskettræning, og han havde vist et på omkring de 40. Det var også usædvanligt højt, men jeg ved ikke om han blev skadet.