hans_h4x

Medlemmer
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About hans_h4x

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/09/1987

Contact Methods

Profile Information

 • Sted
  "Djursland"

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke!
 1. Hjælp til min kæreste!

  Hej MOL. Ja, min kæreste vil gerne tabe sig lidt, da HUN synes hun er blevet for fed. Jeg har storset ingen forstand på hvordan man taber sig, da jeg altid har været undervægtig. Well, her på det sidste er hun begyndt at spise, hvad jeg vil kalde, utrolig lidt. Men alligevel taber hun sig faktisk ik. Det må vel betyde at det hun spiser, er meget forkert. Hun har også været i gang med at kaste op, ved at stikke 2 fingere i halsen, men det fik jeg hurtig stoppet, da jeg fandt ud af det! :o Hun vil så til at starte med at løbe lidt, og begynde at spise mere rigtigt. Det er jo kun godt. Men vil så høre om der er anden form for træning, som man let kan lave der hjemme, som ville være god? Det er maven, og ballerne hun synes der er for "fede". Dog primært maven. Ang. kost; Ved hun og jeg jo godt at man ikke skal spise, ting med for meget fedt. Men hvad er godt at spise, som for det meste findes i et alm. hjem? Og hvad skal man ungå total? Håber i kan hjælpe mig, da jeg helst ikke vil ha hun går hen og får spiseforstyrelser!
 2. Turen går til Syd Frankrig!

  Kreatin er ulovligt i Frankrig. ;) Okay. :) Nogen der kender priserne, på fx protein, i forhold til her i Danmark?
 3. Turen går til Syd Frankrig!

  Halløj alle sammen! Ja jeg er så heldig at jeg skal til Les Vans, som er en lille by i Syd Frankrig, her på Torsdag. Kom så lige til at tænke på, om man kunne få nogle billige, eller ihvertfald billigere, kosttilskud der nede? Tænker på Protein, kreatin, amino syrer mm. Tror i man kan det? Og hvad butikker tror i det, hvis det kan, købes? Håber at i kan hjælpe :)
 4. kcal, protein, kulhydrat og fedt indhold i mad?

  http://www.kalorietabel.dk/
 5. Lav din egen proteinbar

  Nogen der har en opskrift til en proteinbar, hvor man IKKE bruger proteinpulver?
 6. Enkelt skiver til håndvægte

  I kvickley ekstra, havde de for noget tid siden en håndvægt med: 1stk kort stang 2stk 2kg 2stk 1kg 2stk 0,5kg Pris 34,95kr! En god ting hvis man står og mangler små skiver :D Købte 4sæt
 7. Enkelt skiver til håndvægte

  Nej Faktisk ikke.
 8. Fjernsyn for dig..

  Ja fedt, jeg kan ik komme til at se det, fordi der ik er noget signal!!! Træls med det sne, kan min parabol ik li'
 9. Mit trænings program

  4 gange om ugen, er måske lige i overkanten, kan jeg godt se, så tror jeg vil prøve det lidt, og se hvad der sker. Push/pull-principper lyder til at være en god ting, måske skulle jeg prøve det. Triceps pres Tager 4*8 i det hele, og 4*25mavebøjninger B)
 10. Mit trænings program

  Hey... Nu har jeg trænet sådan lidt useriøst 2-3måneder, men alligevel kan jeg da se lidt resultat. Jeg har nu prøvet at samle et lille program, som ser sådan her ud: Jeg regner med at køre det alle dage, og hvile Søndag. Dag 1. Bryst, triceps, mave. -Bænkpres -Triceps pres - siddende -Mavebøjninger på skråbænk + vægt på bryst Dag 2. Ryg, biceps, skulder, ben -Barbell Row -Dumbbell Lateral Raise -Biceps curl/chin ups -Dødløft/squat Ser det fint nok ud? Skal jeg skiftes til at køre curl, og chin ups? Eller ta begge dele? Med hensyn til kosten, spiser jeg så godt jeg nu kan. Efter træning, drikker jeg 1L kakaomælk, og spiser en banan, er det ok? Regner ik med at bruge penge på proteinpulver.
 11. Gyno

  Okay... Det er bare ligesom at der er et eller andet inde bag min nippel, en hård "klumb" kød eller noget. Har lige taget et pic, men der fremgår det ik ret tydeligt! :/
 12. Gyno

  Min den ene nippel, er meget større end den anden, som ser normal ud. Mange af mine venner har også sagt den ser sær ud. Aner ik hvad "gyno" er, så er der nogen der vil forklare om det er noget i den stil?
 13. Enkelt skiver til håndvægte

  Mener dem fra Harald Nyborg er 25mm, så se her
 14. Plan for hjemmetræningscenter

  Man er jo syg, hvis man går ud og bruger 1k på sådan en gang jern Men okay, hvis folk ik har udstyret til at lave det såå... ;)
 15. Træningsbænk med stang

  At bruge 2 mins selv DOH! :smashtard: