technux

Medlemmer
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

 1. Pizza

  Mommy: Prøv du at spørge en pizzamand der knap kan forstå andet dansk end "nummer 14" om indholdet af hans pizza, for slet ikke at tale om kcal m.v. Maxpower: Præcis hvad jeg ledte efter, tak. Mente nok der var sådan en tråd for noget tid tilbage, men søgte forgæves efter den.
 2. Pizza

  I aften kommer menuen til at stå på noget fast food, pizza. Er der nogen der ved hvor meget sådan en indeholder? Det kommer selvfølgelig an på hvad der er på, så fx.: Skinke, ost, oksekød, tomat, cocktailpølser. Hvad er bunden lavet af?
 3. HST eller 3-i-1 program?

  Det ser spændende ud. Hvor mange set sæt kører du i de forskellige uger?
 4. HST eller 3-i-1 program?

  Hej igen, Gider du poste dit HST program?
 5. HST eller 3-i-1 program?

  Jeg har ikke mulighed for at træne to gange om dagen, langt fra desværre. Tror jeg hopper på HST vognen og kører det som normalt program. Måske veksler jeg lidt i øvelserne som du forslår, men det er måske bare mig der gør det til et prblem med de få øvelser. Jeg opretter en ny tråd med mit HST program så snart jeg har sammensat det, så jeg kan få lidt kommentarer til det.
 6. HST eller 3-i-1 program?

  Tak for svarene indtil videre. Hvad mener du med at dele træningen op i AM/PM?
 7. Jeg har trænet siden november og har haft rimelig fremgang med et fullbody 3x8 program. Men nu vil jeg gerne køre noget nyt frem mod sommeren, så jeg kan blive ekstra trimmet :) Jeg er lidt i syv sind mht. hvad jeg skal vælge, HST eller JS' 3-i-1 program. Ved HST ser jeg den fordel, at jeg kommer alle øvelser igennem tre gange om ugen, hvor jeg ved 3-i-1 som sådan kun når dem en enkelt gang, selvom de fleste muskler trænes indirekte på alle dage. Ved 3-i-1 kan jeg dog godt lide, at der er flere øvelser til samme muskel på de enkelte dage, fx. 3 triceps øvelser, 4 til ben etc. Hvad vil I anbefale? Det er sikkert meget individuelt, men jeg har jo ikke tid til at prøve begge programmer af når jeg skal være "klar" til sommer. På forhånd tak!
 8. Dips

  Der hænger nogle reb ved dip stativerne i centeret, men havde altid troet de var til brug sammen med et bælte :lol: Må prøve at smide en skive eller to i sådan et.
 9. Dips

  Jeg har trænet i nogle månder og er efterhånden stærk nok til at skulle bruge ekstra vægt i dips. I mit center er der kun en maskine til assist, ikke mer' vægt. Jeg vil helst undgå at investere i et bælte, men hvad gør jeg så for at få mere vægt på? På forhånd tak!
 10. Træningsdage

  Det var selvfølgelig en mulighed, så fremt det er for hårdt om torsdagen. Men det vil altså sige, at jeg ikke skulle have problemer med restitutionen hvis det ikke føles hårdere end normalt?
 11. Træningsdage

  Jeg har gennem 3 måneder kørt et full body program hvor jeg har trænet mandag, onsdag, fredag. Desværre kan jeg pga. mit arbejde ikke længere træne fredag, lørdag eller søndag. Jeg vil stadig gerne fortsætte med at træne 3 gange om ugen og overvejer derfor at træne mandag, onsdag, torsdag. Vil det give store problemer mht. restitution? Jeg er klar over det ikke er optimalt, men jeg synes 2 gange om ugen er for lidt. På forhånd tak!
 12. Mit HST program

  Tak for svarene! Jeg følger MaxPower's anbefaling og kører med det i 8 uger. Håber på gode resultater :)
 13. Mit HST program

  Jeg skal i gang med at træne HST i næste uge og har sammensat et program, som jeg har smidt ind i Excel regnearket hentet her på sitet. Inden jeg går i gang vil jeg gerne have lidt kommentarer til mit valg af øvelser og evt. rækkefølgen at køre dem i: Squat Deadlift Bent Over Rows Bench Press Incline Dumbell Bench Press Dips Chinups Preacher Curl Biceps Curl Lateral raises Derudover øvelser til mave, som har styr på :) Jeg vil køre 2 sæt i alle øvelser med undtagelse af de tre store Squat, Deadlift og Bench Press hvor jeg kører 3 sæt. Umiddelbart er jeg mest i tvivl om biceps træningen. Jeg har måske en øvelse for meget med både chinups, preacher og alm. curls. På forhånd tak.
 14. Dragon Flags

  Jeg kender ikke den øvelse. Kan du poste nogle billeder eller komme med et link?
 15. HST Excel problem

  Det er selvfølgelig en mulighed. Tak for hjælpen! Så er det bare i gang med HST :)