Ponyinc

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Ponyinc

 • Rank
  Nyt medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://modspil.wordpress.com/

Profile Information

 • Køn
  Ikke oplyst
 1. Fra spejlæg til hårdkogt æg

  Det var selvfølgelig også netop den ikke særligt brugbare sort/hvide-udmelding, han kom med, jeg reagerede på. Hvorfor jeg ville have ham til at uddybe sin påstand. Jeg har øget mit styrkeniveau, siden jeg begyndte at dyrke crossfit. Men når du træner max tre gange om ugen, og øvelserne i timerne hele tiden veksler mellem et hovedfokus på kondition, smidighed og styrke, så rykker du dig styrkemæssigt ikke så voldsomt eller hurtigt, som hvis du kørte et fuldblods styrketræningsprogram. Det er klart. Så jeg forstår skam godt, hvad han og du mener, og jeg er slet ikke uenig. Jeg ville bare have argumenterne på bordet. Nu afhænger det selvfølgelig af den enkeltes tilgang til crossfit-timerne, hvilket niveau man er på. Men jeg har endnu ikke været til en time med tunge løft, hvor deltagerne ikke havde fokus på at "putte flere kilo på stangen". Så kan det godt være, at der i en Fran er indlagt en prædefineret vægt, man skal arbejde med for at RX'e. Men i de WOD's med tunge løft, som fx squats, dødløft, bænkpres osv, der handler det da netop kun om teknik og at smide flere og flere kilo på stangen?
 2. Fra spejlæg til hårdkogt æg

  Jeg forstår godt, at du anbefaler et styrketræningsprogram, men kan du uddybe den med, at man ikke bliver stærkere af crossfit?
 3. Fra spejlæg til hårdkogt æg

  Umiddelbart så højt som muligt i dørkarmen, men hvor jeg stadig kan få plads til at tage fat og ikke banker hovedet op i noget loft. Så det forhåbentligt bliver noget a la det her: Nu må vi se, om jeg overhovedet kan lave bare en.
 4. Fra spejlæg til hårdkogt æg

  Ah, så forstår jeg bedre. Det var fordi, jeg havde stolen med i billedet, at jeg blev forvirret. :) Jeg vil bruge stol, når min bar ankommer. Jeg tror ikke underboen ville hylde, hvis jeg hoppede direkte ned hver dag. :4sport:
 5. Fra spejlæg til hårdkogt æg

  Det tror jeg ikke helt, jeg forstår. Hvad mener du med "højere op"? Jeg prøver at få et billede i hovedet af, hvordan det ser ud, når du laver negatives. :)