Polunda

Medlemmer
 • Content count

  558
 • Joined

 • Last visited

About Polunda

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 03/08/1985

Profile Information

 • Køn
  Mand

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke

Recent Profile Visitors

1,578 profile views
 1. Løb er bare så trælst for os store mennesker IMO. Desuden sker vægttab i køkkenet og mener det er diskuteret ret grundigt i tråden.
 2. Hip thrust

  Syntes det er interessant at hip thrusters ifølge undersøgelsen åbenbart også rammer baglår bedre end squat eller har jeg set forkert? Findes der undersøgelser der kan sige noget om disse EMG målinger? Her mener jeg om bedre aktivering er lig med bedre hypertrofi? Eller vil en øvelse som Hip thrusters kunne gavne mit Squat hvis nu jeg havde svage baller og problemer med at holde knæene ude under squat? Nu har jeg aldrig kørt Hip thrusters udover i opvarmning til netop squat men jeg tror ikke jeg er enig i at øvelsen ikke går i ryggen hvis man begynder at køre med tunge vægte. Tværtimod tror jeg meget nemt man kan komme til at svaje for meget i ryggen i bunden af løftet?
 3. Tjr har ikke bogen, jeg har dog læst starting strength og practical programming samt 5/3/1 fra Wendler, er der set i lyset af det meget at komme efter hvis jeg køber bogen og læser den? Hvordan så dit/dine programmer ud?
 4. Hej, er der nogen der har nogle erfaringer med Greyskull LP? "Programmet" ser super tiltalende ud for mig, jeg er bare skeptisk overfor mængden af trække øvelser i forhold til presseøvelser. Jeg er efterhånden ikke den yngste længere og har mine skavanker især med skuldre, så jeg plejer som regel at have en smule overvægt af bagside øvelser. Desuden vil jeg da også gerne udvikle min ryg og blive stærk i hele ryggen, er der nok rygøvelser til det? Det skal siges jeg bestemt ikke er helt begynder længere har trænet i en del år efterhånden, men jeg er ret langt fra mit tidligere niveau og er faktisk lige begyndt at træne lidt mere seriøst for kun 3 måneder siden. Lagde ud med Stronglifts 5x5 indtil volumen blev for meget for mig hvorefter jeg fortsatte med starting strength. Jeg vil nu gerne prøve noget andet og jeg tror Greyskull LP er perfekt til mig, pga. mindre volumen på squat og dødløft samt måden man resetter på i Greyskull LP og AMRAP sættene tiltaler mig meget. Selv havde jeg tænkt noget i stil med mandag: Bænk/pres Pendlay row/chins med vægt* Squat Onsdag: Bænk/pres Pendlay row/chins med vægt* Dødløft Fredag: Bænk/pres Pendlay row/chins med vægt* Squat * er øvelser jeg nok ville tilføje for at få mere ryg i programmet, men er det hensigtsmæssig, er det nødvendigt hvad er jeres erfaring?
 5. Hej jeg søger lidt hjælp til hvor jeg finder elastikker som fx. Kelly Starrett bruger til diverse stretch. Hvis du kender et site der sælger sådan nogle ting må du meget gerne PM mig så vi ikke overtræder nogle reklame regler.
 6. God plan for at tage meget vægt på?

  Gå i gang med styrketræning eller anden sport der kræver styrke i hele kroppen og spis lidt mere. Du bør ikke satse på bare at tage en masse fedt på i løbet af 6 måneder men hellere 5-6 gode kg (muskelmasse) det vil gavne mere end at tage 10kg fedt på. Med hensyn til kosten så prøv at give os et indblik i hvad du spiser lige nu. Søg desuden mere viden og kig evt. på forskellige kostplaner. Med hensyn til træningen ville jeg nok melde mig ind i et motionscenter og sørge for at træne hele kroppen 3 gange i ugen hvis jeg var dig. Igen søg efter programmer, jeg kan anbefale ting som starting strength eller stronglifts som et sted at begynde og hurtigt opbygge muskelmasse og en solid grundform.
 7. Kan muskler være usynlige?

  Hold da kæft en gang juletrolling
 8. Kan muskler være usynlige?

  Det kommer helt an på dit udgangspunkt hvornår og hvor længe en cut periode tager for at få synlige mavemuskler osv. Så jeg er bange for at der ikke er nogen herinde der ville kunne svare på det uden at i det mindste at have set hvordan din form ser ud på nuværende tidspunkt. Hvis du virkelig er seriøs med det og ønsker at stå skarp til sommer så er et møde med en fornuftig personlig træner sikkert det bedste du kan gøre. Eller give os nogle flere informationer omkring hvor længe du har trænet, din fedtprocent (selvom de målinger er upræcise), din vægt og højde osv.
 9. Tabe sig et bestemt sted.

  Der er jo andre ting man kan gøre træne numsen så den bliver større samt lidt overkrop og dermed opnå den eftertragtede timeglas figur og samtidig muligvis give en illusion af mindre lår.
 10. Tabe sig et bestemt sted.

  ikke muligt desværre har desuden svært ved at se de tykke lår.
 11. Fitnessundersøgelse

  Sikke nogle kedelige spørgsmål, gad vide hvordan i vil drage brugbare konklussioner ud fra dem?
 12. Red min skulder!

  Jo ja skulle måske også lige have nævnt symptomerne. På nuværende tidspunkt er skulderen ikke et voldsomt problem så længe den holdes i relativ ro, let træning er også ok og min RoM er kun ganske lidt dårligere end normalt. Med let træning taler jeg om maksimalt omkring 30kg håndvægte i floor presses og lign. øvelser. Håndvægte føltes sjovt nok mindre belastende end strækkere gør, derudover hvis jeg laver for mange gentagelser bliver skulderen ret øm og det tager som regel 1-2 dage om at forsvinde. Det minder på nuværende tidspunkt altså meget om sådan noget klassisk tendonitis. Derudover har jeg indimellem ret høje klik lyde fra skulderen, som er ubehagelige men jeg ville ikke karakterisere dem som smertefulde. Mit arbejde indebærer en hel del halv tunge løft, træk og stød hvor jeg stort set ikke kan undgå at bruge skulderen og det medfører til tider også at skulderen bliver ret øm men det forsvinder også hurtigt. Da problemerne startede var symptomerne naturligvis langt værre alt træning der involverede skulderen var stort set udelukket, havde konstant smerter i skulderen, der især generede hvis jeg om aftenen lå på sofaen eller når jeg skulle sove. havde smerter hvis jeg bevægede den strakte arm ind foran brystet, lidt som når man vil strække ud i bagskulder osv. De konstante smerter er heldigvis væk efterhånden, det sker dog at jeg har dage hvor skulderen kan gøre ondt, som regel efter en tung dag på arbejdet eller en ju jutsu træning hvor jeg ikke har passet godt nok på mig selv. Ved træningen er det værste jeg kan gøre dips og bænkpres, samt andre presse øvelser liggende på en flad bænk så det har jeg altsammen holdt mig fra det sidste halve års tid. Stående pres over hovedet er underligt nok mindre problematisk end de de fleste andre presse øvelser jeg kan komme på Spørg endelig løs hvis i har andre spørgsmål, så vil jeg forsøge at besvare dem.
 13. Red min skulder!

  Hej, som titlen siger søger jeg hjælp til mine skulder problemer, så jeg kan undgå en operation af skulderen. Jeg har været til mri scanning, hvor det viste sig at acromion knoglen så ud til at sidde lidt lavt, samtidig var delen der vender imod resten af kravebenet tiltet en smule nedad (Bone spur?!), de to ting medfører naturligvis en seriøs afklemmelse af supraspinatus senen. For at det ikke skulle være løgn kunne han oven i købet se at slim sækken også var inflammeret hvilket kun gør afklemmelsen værre. Jeg spurgte ind til om det kan skyldes en dårlig balance mellem ryg og bryst muskulatur osv. men det kunne lægen ikke rigtig svare på han sagde det var muligt. Så jeg vil meget gerne høre alle erfaringer, har nogen herinde fået lavt en sådan operation, tror i det kan rettes op på med træning, vil en dygtig fysioterapeut kunne hjælpe og hvis ja hvor finder jeg sådan en, er der øvelser jeg bør påbegynde med det samme uden at risikere at gøre skaden værre? Jeg spørger lidt herinde fordi jeg efterhånden har lidt dårlige erfaringer både med læger, det lader ofte til at de søger den nemme løsning og samme med fysioterapeuter i min del af landet (Sønderjylland)
 14. hold kæft en gang gas selv hans elendige teknik ser fake ud