sloek

Medlemmer
 • Content count

  168
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sloek

 1. C vitamin

  Jeg tager ikke nogen udover mine daglige 2 tabletter af Omnimin De indeholder 500mg c-vitamin ved 2 stk.
 2. Jordnødder

  Jeg har set på nogen jordnødder(peanuts) uden salt osv.. altså helt og aldeles ubearbejdede. Men energifordelingen står ikke derpå, og jeg kan ikke finde nogen oplysninger om det nogen steder.. Håber i kan hjælpe..
 3. Jordnødder

  Nah, det er nu ikke hjemmebryggede jordnødder.. Men jeg må jo gå ud fra den fortegnelse du linkede til.. thanx..
 4. Jordnødder

  Jeg har set på den tabel, men problemet er at de hverken er tørret eller ristet.. Bare helt og aldeles som skabt fra naturen, uden bearbejdning..
 5. Panekager??

  Proteinpandekager 200g æggehvide 70g Müsli (lav fedt) 30g Protein Lidt bagepulver Lidt kanel Lidt vanillesukker Lidt sødemiddel (0kcal) hele molevitten blandes i en blender og på en fedtfri pande til én stor kage.. Ovenstående indeholder: 50g Protein 45g Kulhydrat 9g Fedt Ca. 465 kcal
 6. 12 timers spinningmarathon i Kolding

  Jeg ville unægtelig gerne, men jeg har lige en konkurrence der skal overståes på selvsamme dag.. Men giv den max gas for os heroppe i det mørke nord...
 7. program til at holde styr på sine proteiner?

  Det er rigtig nok at der er nogen fejl i indholdet af nogen af madvarerne, men problemet er jo ikke større end du selv kan gå ind og rette det.. Bare ind i Fødevaretabellen og så kan du selv korrigere det.. Så er den prut slået..
 8. program til at holde styr på sine proteiner?

  Det er vist kun en trial version, meeeeen mon ikke der kan hentes en crack ét eller andet sted...
 9. program til at holde styr på sine proteiner?

  Et andet godt program, som dog er på engelsk er dette: Fitness Assistant Der kan du både holde styr på træning og kost..
 10. Morgenmad

  Jeg plejer også at lave en proteinpandekage som et par af de andre herinde.. Men dog med et par "modificeringer".. Min opskrift på dem er som følger: 200g æggehvide 70g Müsli (lav fedt) 30g Protein Lidt bagepulver Lidt kanel Lidt vanillesukker Lidt sødemiddel (0kcal) hele molevitten blandes i en blender og på en fedtfri pande til én stor kage.. Ovenstående indeholder: 50g Protein 45g Kulhydrat 9g Fedt Ca. 465 kcal Og så er der serveret... :4mewantfood:
 11. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Man skulle måske også lige vise resten af det nordjyske hold, med det ekstremt korte holdnavn: www.herkommerrødspætternefraFitnessFrederikshavnforatkøreBODYBIKE24timeriranders.com Kvinderne fra venstre: Monica-Sisse-Charlotte Mændende fra venstre: Kent-Buje-Jesper og Christian (moi)
 12. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Apropos sovende, så siger dette billede også lidt om tilstanden blandt folket.. En træt Jesper fra det nordjyske hold..
 13. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Hvad med næste weekend..???
 14. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Ja for dælen, sig endelig til når der begynder at ligge noget mere fast.... :4thumbup: Jeg er helt klar med på en tur på podiet igen og give den gas..
 15. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Tænker du på den nye Arena Nord..?? Tjaeh det var faktisk en mulighed, men så er det nok Buje vi skal have fat i der.. Men jeg kan da prøve at høre ham ad.
 16. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  ALLE fra weekendens arrangement er da klar igen.. :4thumbup: Hvis det er noget der skal realiseres med 48 timer, så skal det være et center med plads til MANGE cykler i én sal.. Men damn, det ku være for cool... :4thumbup: De nordjyske heste er også klar igen.. Ps.: søvn, hvad er det for noget..??
 17. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Ja, det kunne være fedt at udvide arrangementet yderligere, og flytte grænserne endnu mere.. Om der kommer et udspil fra os heroppe, tja det vil tiden vise...
 18. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Ja tak, kom med mere, MERE MERE MERE..!!!!! Citat: Johnny deluxe "Vi vil ha' mer'" Ku man forestille sig 48 timer næste gang...
 19. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Og p_haras.. Igen må jeg så sige tak for det.. Det er altid dejligt at høre folk har fået noget ud af en time i selskab med mig..
 20. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  du kan vedhæfte billederne, når svarer på en post.. Under "fil-attachments" går jeg ud fra...
 21. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Hvis det var et kompliment til mig, så kan jeg kun sige tak for det..
 22. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  He he, så skal jeg lige redigere mig selv væk fra optagelserne først, da Julie har også ca 20 min fra weekenden på bånd... Men det er desværre ikke digitalformat, så det bliver lidt svært at uploade... <{POST_SNAPBACK}> nej da, ALT hvad der er optaget skal da med, uanset hvem og hvad der er på videoen..
 23. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Når du har fået videoen, så kan du jo passende uploade den her på siden, så vi andre kan se optagelserne derfra... :4thumbup:
 24. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Der var jo mange der tog billeder under arrangementet, så det er bare med at få billederne smækket op, så alle kan få et indblik i hvad der egentlig foregik i de 24 timer..
 25. 48 timers spinning på 24 timer i FitnessX

  Der er nogen billeder fra arrangementet i DanFanatikers logbog.. Håber der kommer flere billeder, så alle har muligheden for at se hvad de gik glip af. :4thumbup: