OBERSTEN

Medlemmer
 • Content count

  273
 • Joined

 • Last visited

About OBERSTEN

 • Rank
  Træner for større bryster
 • Birthday 12/24/1982

Contact Methods

Profile Information

 • Sted
  Amar
 1. Dørribbe - erfarigner - gode råd!

  Har også øverste model. Absolut ingen problemer med den! Har haft den med som backpacker i 3 mdr. hvor den blev hængt op/ taget ned jævnligt uden probs.
 2. DM i BodyBuilding 2007

  Har han ikke syygt store gunz nr.9 på det sidste billede?!! Meget godt klaret at der stiller 2 atleter op (Michael Nyberg og Jonas Nygaard) fra Idrætsstudiet på KU der begge napper guldet
 3. DM i BodyBuilding 2007

  Er det ham den skaldede fra OBBC? (Med OBBC- trøjen)
 4. DM i BodyBuilding 2007

  Michael Nyberg vandt den høje AF- klasse Søndag. Har timer med ham i morgen så kan evt. høre nærmere mht. placeringer og billeder. Der er ikke andre der kan linke til resultater/ billeder? Kan ikke få billederne fra inde på muscleinside.com EDIT: Skulle bare lige oprette mig derinde
 5. Theanin tilskud!

  Du fortsætter bare ufortrødent! De kender simpelthen 1 af dine venner??! Nu må du sgu liiige!... Vil vove at påstå at én af dine venner som du kender, som at det er at det er, at der har oplevet øget koncentration, ikke er heeelt nok evidens for en videnskabelig undersøgelse. Men fantastisk hvis det virker for ham. Giv gerne update hvis han oplever yderligere forbedringer? Antaeus>> Hvor kan man købe Placebo? Er det oralt eller injekt? Lyder som noget jeg skal afprøve
 6. Er det ikke Søren der ligger og kører chest??
 7. Verdensklasse indlæg dér!! Du ramR 1dnu 1gang hovedet på sømmet.... Kan du seriøst ikke se hvad en dopingtest til DM gør godt for?? Eftersom adskillige deltagere, hvert eneste år, bliver testet positive for S-vitamin, har det jo netop en virkning og forhåbentlig en afskrækkende én af slagsen. Kan du forestille dig hvilke chancer en clean atlet ville have, hvis dopingkontrollen blev fjernet helt?!!
 8. LungBrush

  Daayum! Ond ond form du lægger for dagen!!! Er hjulene blevet ligeså cutte? Fortsæt den hardcore stil og du skal nok blive mere end evil på en scene!
 9. ,.

  Ben dag: Shorts og t-shirt. Flade sko eller strømpesokker (hvorfor hedder det egentlig det? ) Gunz/overkrop/biceps/arm/bryst dag: Bar røv og waders eller chaps (Fra i onsdags) Tunen>> Verdensklasse outfit!!
 10. Nyt træningsprogram.. Er det godt nok?

  Det er rigtigt at øvelser som squat og dødløft vil fremme styrken og væksten en smule i resten af kroppen, men vil ikke sige at det ligefrem er vigtigt.. De fleste store badejern rundt omkring i centrene har aldrig været i nærheden af disse øvelser, men har alligevel opnået en god masse på overkroppen. Dermed ikke sagt at du ikke skal lave dem! Hvis du interesseret i en god all-round form og god symmetri, er det vigtigt også at få trænet stængerne. Skull-crushers og fransk press er den samme øvelse. Chin-ups er kropshævninger. Et lynhurtigt udkast til et fullbodyprogram (brugte jeg selv i tidernes morgen ): Sørg for at placér basisøvelserne (flerleds-) først i programmet, da du har mest energi her. DL/Squat Bænkpres Chin-ups Military Flyes DB/BB row Dips Biceps Curl Leg extension + leg curl (Superset) Mave Dødløft er sikker nok, sålænge den udføres korrekt. Ingen grund til panik God vind!
 11. Johnny Bravo

  Har du regnet workloaden ud dér? I har for meget fritid inde i BC! Hvad med at cykle øen rundt i stedet for? Dayum! Habil workload du lægger for dagen! Du skal jo nok få mange muskler en skønne dag hvis du fortsætter sådan dér! Har du overvejet det dér ryg?
 12. BB billeder!!

  Scott curls = preacher curls. Google-søgning på Scott curls Husk at poste billeder når dine gunz er på størrelse med hans
 13. Smerte i hovedet

  Så vidt jeg husker, fik jeg en smule ondt hvis blodtrykket i hovedet steg en del, f.eks. i decline BP eller i tung Squat/ DL, men det var som sagt noget der forsvandt efter en uges tid. Du kan evt. nappe en deload-uge, hygge dig lidt i maskinerne og så se om det ikke går over af sig selv?
 14. Smerte i hovedet

  Har prøvet det samme for et par år siden. Dog var det i dips, at jeg fik ondt. Blev nærmest lammet i baghovedet og valgt så at stoppe træningen.. Mit gik over af sig selv efter en uges tid og i mellemtiden tog jeg den lidt med ro i hvis jeg kunne mærke smerte. Tror ikke det er noget at være nervøs over, bare giv det lidt tid.
 15. godt center i kbh området??

  Er det ikke kun ét rum, der er spærret til VIP'ere og folk over 50år? Mener det er på 1.sal ovre i venstre hjørne? Har kun været deroppe én gang, men der var så vidt jeg husker adgang til det hele.. Der er selvfølgelig VIP-omklædningen, men den har jo ikke noget med træningsareal at gøre. Det skal lige tilføjes, at det er det vildeste omkl.-rum jeg nogensinde har set!!! Lædersofa, TV, sauna, spa-bad, dampbad mm. Fuldstændigt unødvendigt for mit vedkommende, men go luksus!! DLL>> Hvis jeg var dig, ville jeg melde mig ind i Hard Work og satse på, at deres nye center har det du skal bruge! Ved ik hvordan det nuværende ser ud, da jeg først selv starter deroppe d. 1/4, men det de åbner til August lyder lovende: (taget fra HW hjemmeside) Som det blev nævnt tidligere, er der penge at spare hvis du melder dig ind i denne måned.. Mht. Webers så har de tilbud lige nu.. 200kr/ mdr. (PBS i 1år) + 10% studierabat. Der er i øvrigt DBs til 50kg og mulighed for DL/ SQ.