BrainRoid

Medlemmer
 • Content count

  834
 • Joined

 • Last visited

About BrainRoid

 • Rank
  Snoop "9-ton-squat" dog

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Hvad siger man??

  "Lad mig anskueliggøre det: Der er nok næppe nogen som ville ringe 1-1-2 eller foretage en civil anholdelse af en der stoler på sine egne trafikale observationer og går over for rødt, men mon ikke de fleste ville reagere, hvis der jævnligt sad en junkie og fixede i deres opgang eller baghave?" - Trafikale observationer ?.... hvis bare samme talent kunne udnyttes til at selektere i relevante sanseindtryk og ej relevante sanseindtryk når man begår sig i sit lokale center. Ummidelbart orienterende nøgleord her : center, forskellig fra din baghave. Egenskaber ved den selvadministrerende af aas og den af junk differentierer sig på omtrent så mange punkter som resten af civilbefolkningen gør, værd at fremhæve de forskelligehder der gør det usandsynligt at steroide misbrugeren, relativt til junkien, skulle dukke op i netop DIN baghave. Jeg forholder mig herfor skeptisk overfor anvendeligheden af din analogi som analyseredskab i denne sammenhæng. Udover dette (som jeg er sikker på at vi er nogenlunde enige om), så bakker jeg fuldstændig op omkring din metode at håndtere det på i den virkelige verden. Man må liiige spørge sig selv hvor stor en gene andre folk i virkeligheden påfører en selv før man gør sig selv til stikker... for crying out loud .. i dette tilfælde snakker vi om en dialog mellem to mennesker, der udover at indeholde elementer af noget pr lovgiving forbudt, absolut ingen gene påfører den aktuelle....
 2. Hvad siger man??

  ... og næste gang jeg ser en gå over for rødt, ryger han i benlås og civilarrest. eller ...
 3. Computerprogram til analyse af kost og motion

  intensitet = kg på stangen volumen = antal reps tonnage = total kg flyttet sådan ca ? Det er jo ting du får foræret med et par beregninger .. du begynder at komme ind på lidt densitet .. den bliver lidt sværere at måle på, men medtag en faktor "pause", typisk 1-5 minutter og lav et produkt relativt til de 3 punkter .. så er vi ved at være dækket ind...
 4. Computerprogram til analyse af kost og motion

  nu erhm.. har jeg rodet lidt med java før... Hvilke 1.5 -jegmener- 5.0 specifikke funktionaliteter bruger du til et kostprogram ? Ummidelbart ville jeg tro du kunne race den af på 1.1 hvis ikke 1.0 (awt?) ..
 5. Computerprogram til analyse af kost og motion

  - Yess... jeg begyndte faktisk engang selv at lave sådan et program.. af tid/prioriterings årsager kom jeg aldrig særligt langt. De fleste punkter af ptpoul var medtaget i designet, dog med eeen twist. Data kilder er : MOL Dvs. programmet parser din logbog hvori du har jævnført din træning iht. en bestemt syntaks som du sætter op i programmet.. (dengang min log var aktiv, havde jeg vist en 2mdrs penge der var beskrevet på den måde) Først et dato stempel og så <bench press :10x200kg, 5x250kg, 2x300kg> Noget i den stil ik' ... På den led vil du automatisk kunne generere grafer over *alt* hvad du predefinerer ... bænkpres, kalorier, uge-max, egenvægt, etc. Til det JEG ville bruge det til, ville den fremgangsmåde give den største fleksibilitet... Jeg har vist stadigvæk noget kildekode i java der kan travesere en logbog fra ende til anden.... hvis det sku være...
 6. netværk ... fysioterapeut søges

  super kanon ! takker :) .. jeg har nu en hatfuld information jeg skal have fordøjet .. Jeg har allerede haft ungen (3år) til læge OG fys(før jeg postede her). Der var en række ting, hun går dårligt, falder ind på foden, derved i knæene, som bekymrede os.... anyway Lægen brugte 5 minutter på det, sagde stive hælekapper, og træn hendes læg, gå på tær med hende osv. Så var det *det*... han var ude af stand til at svare på mine øvrige sp. (hvad er det med læger og vendingen "det ved jeg ikke" ?? hamrende utroværdigt).. Så fik vi fat på den tilknyttede fysiolog ved børnehaven. Hvis lægen sagde for lidt, så sagde hun for meget .. det var tæt på at være en invaliderende beskrivelse af 'sygdommen' !!! Min plan nu, er at fordøje alt den her information, tage ungen med til hendes *nye* læge (heh, kender ham og ... respekt..), presentere ham for denne situation, det marteriale jeg har fundet og min fortolkning af det ... få en dialog igang... dernæst bliver det ... måske en børnefys(kommer an på udkommet af dialogen med lægen, om han består prøven osv!) .. jeg tror vi er så heldige at vi er i et område med 'holdtræning' skulle det være det :) + ungen elsker at svømme(eller prøve på det lol) ... 1000 x tak igen ... mol when it matters ;)
 7. Audio interviews

  er der ikke lige nogen der har rippet de streams der ? heh
 8. Smertestillende medicin

  "Ibumetin" - huh ... jeg bruger ipren, det skulle være samme aktive agent kunne jeg forestille mig (ibuprofen), men du siger(nu du er læge og IKKE bruger ipren) der findes noget bedere end ipren at fylde sig med for den antiinflammatoriske effekt ? (uden recept selvf.) nvm... gennemlæsning+googling hjælper.. SP til de kloge hoveder ?!? ; Jeg snakkede med den unge yndige, søde og utroligt smukke (redundant, men på sin plads) apotekerinde, som netop anbefalede mig ipren, og i doser som jeg bestemt ikke havde fået anbefalet af HENDE *uden* recept .. *host* .. nemlig dobbelt op af max anbefalet brugervildledningen på bagsiden af bøtten .. 4 piller 3x dagligt 3x800mg ~2.4g/dagen Hvilke doser rusker i rundt med ? Og hvor lang tid af gangen ?
 9. netværk ... fysioterapeut søges

  danmarks bedste fysioterapeut med speciale i børn (hypermobilt barn .. angiveligt) .. oki... på sjælland så.. ? Ville være ubercool hvis der sad nogen/en med den viden derude... i want the best !!!
 10. Video foredrag om AS

  Det kan jeg forstå .. det må være belastende at være steroide mistænkt bare fordi man har groet en muskel .. det er sku belastende uanset om man HAR været på eller ej... udover det, pas på med at stereotype .. det er der mange før dig der har gjort med ufatteligt dårlige resultater...
 11. Video foredrag om AS

  .. shit.. jeg har EEET problem, en intelorence ... og det er overfor intolerente totalitære fundementalistiske ****** .. Jeg tror desværre det er dig der er ude for rækkevidde, den stereotype skyggeside af genpølen .. gud forbyde (godt vi ikke er i ot) at man skulle forme sin egen holdning. edit : "Endvidere er AS langt mere potent end alkohol." - på en skala fra 3 til 2, hvor meget mening giver den sætning ?
 12. Video foredrag om AS

  Og hvis du har nogen som helst form for rygrad, så ytrer du netop disse ord næste gang du støder på en stor krudtbøf IRL. Eller er det bare, yet another, internet tough guy ? yep.
 13. Udskiftning af dødløft og squat

  - Jammen når dødløft og squat nu er de øvelser vi kan løfte absolut mest i, er det da oplagt ? Sku' jeg mene...
 14. HIT (High Intensity Training)

  den eneste fordel ved HIT imo, er at du kan træne det med hovedet under armen, du er stort set dekonditioneret hver gang du træner.
 15. Video foredrag om AS

  og måske er røvhuller som tåber ! they're fucking everywhere !!