larsonswift

Medlemmer
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Styrketræning ift. fodbold

  Det er ikke så vigtigt at have magten i fodbold! Du grød har udholdenhed og hurtighed. Også du skal være meget fleksibel og slank!
 2. Veteran gonnabe

  Kunne du sende nogle billeder også? :)
 3. fitness bike

  Kunne du være mere specifik omkring det og fortælle os, hvor du kommer fra? Give flere detaljer, så du vil blive bedre indekseret i søgningen ... :4thumbup:
 4. sex som træning?

  Sex er meget godt for dit helbred! Og også er giver dig glæde:). Efter min mening sex, rigtig god mad, svømning, og jogging i parken give dig en bedre livskvalitet!
 5. Ny allround cykel

  Det ser pænt ud! Jeg er en newbie på dette område, men jeg tror denne cykel ser meget flot, og det forekommer også holdbar. Jeg kender ikke lys, efter min mening er svært at finde noget, der er let og holdbar!
 6. Fitnessinstruktør uddannelse

  Du bør virkelig prøve det! Jeg tror, at fitness-instruktør er en meget flot stykke arbejde, og du er glad, når du kan hjælpe folk nå deres mål!
 7. Kan du det?

  Jeg kan tage ud udfordre nummer 1! Du virkelig gjort mig til at grine! Du er sindssyg!
 8. Sprint

  Kunne du være mere specifik du? Jeg forstår ikke dit spørgsmål!
 9. Minimalt vægttab

  Jeg abonnerer! Jeg har mistet vægt på en hurtig måde, og efter at jeg begyndte at spise junk food igen, og jeg fik endda federe end før. Det var det øjeblik, jeg sagde stop! Jeg begyndte en svær program, og jeg gik til gymnastik igen!