CeciliaN

Medlemmer
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About CeciliaN

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 02/20/1996

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Interesser
  Løb, Badminton, dans, svømning, musik, styrketræning.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Sundhed, styrke, konkurrence, kondition
 1. Altid godt at se Dirty Dancing 2 (one of the favorite movies! definitely.)

  1. Show previous comments  2 more
  2. ThomasNA
  3. Martin G

   Martin G

   Lol, er du stadig 15 Cecilia? For tror ikke MOL er så venligt for folk på din alder :D

  4. Comedian

   Comedian

   Hvis hun er 15, så er det da netop på tide at få set ovennævnte film

 2. Summer-training awesome!!

  1. CloudHands

   CloudHands

   Hvad træner du? (Og long time no see ;))

  2. CeciliaN

   CeciliaN

   Løb og styrketræning (; !!

   yeah i know... (:

 3. Vand

  Super tak knus(:
 4. Ondt i skindebenet

  Ja det så rigtigt (; men tak alligevel ! (:
 5. Ondt i skindebenet

  Hej (: Tusind tak... Så vil jeg bruge de råd knus.
 6. Vand

  Hej Jeg har tit gået og tænk på hvor meget vand man egentligt skal drikke efter løbe træning ? Om et par slurk som jeg gør... eller... knus (:
 7. Meget sulten hele tiden!

  Når du træner meget er det klart du bliver meget sulten og spiser meget. Du har brug for både proteiner, kuldrater og "fedt" for at kunne holde kroppens balance. Du har jo forbrændt en hel del efter en god omgang hård træning så kroppen har brug for nyt energi... Når du styrketræner opbygger du jo også kroppens muskulatur og bliver derfor "breddere" på en naturlig måde. Jeg føler mig også tit tom i maven efter træning og spiser derfor også meget. Desuden gør det heller ikke at spiser meget når du og dyrker meget styrke træning og løb... Der har du jo forbrændt en masse og er klar til ny energi.
 8. Ondt i skindebenet

  Så du mener at den der har tilrettelagt om mine løbe sko passede ikke fundet de rigtige sko? Fordi jeg var jo på et løbebånd og prøve dem hvor de kiggede om de var fine... (:
 9. Ondt i skindebenet

  MANGE TUSIND TAK (: Det vil jeg prøve ! Det super dejligt du lige gad hjælpe! tak igen (:
 10. Styrke træning! :D Piger kan elske det også!!!!!

 11. Ondt i skindebenet

  Hej Jeg løber 5 dage om ugen og har gjort det i ca. et halvt år nu. Det er godt 1.5-2 år siden jeg startede med løbe træning. Da jeg startede med at løbe, løb jeg i mine gamle indendørs sko og senere hen fik jeg vildt ondt i mit højre skindben. Jeg prøvede så at holde en pause. Smerterne stoppede så. Lidt senere fik jeg ondt det samme sted igen. Jeg fik så købt et par løbe sko som jeg fik testet på et løbebånd om de var rette for mig, for 2 uger siden. Men Jeg har stadig ondt. Dog ikke lige så slemt som sidste gang hvor jeg slet ikke kunne løbe og hvor det nogle gange gjorde ondt da jeg gik. Men denne her gang gør det lidt ondt og det irritere når jeg løber, og så efter løb gør det også ondt men stoppper efter lidt tid. Jeg syntes bare det er så irriterende når jeg har holdt en pause som jeg fik af vide, og alligevel så kommer det igen. Jeg startede meget stille og roligt op igen efter pausen. Jeg har fået af vide det måske er skindebensbetændelse, og det er svært at få væk, betyder det jeg vil døje med det hele mit liv at jeg ikke kan løbe lange distancer og udfordre mig selv til jeg er sindssygt træt i benene (hvilket jeg har gjort hele min løbetræning igennem, undtagen i starten). For lidt tid siden bestemte jeg mig for at træne op til at løbe et halv maraton på en god tid. Halv maraton er til efteråret. Og jeg ville være så ked af hvis jeg skulle holde en pause og starte næsten helt fra bunden af igen. Jeg elsker virkeligt at løbe det får mig til at føle mig så godt tilpas og har så svært ved at undvære det! Jeg ville være så super glad "du" kunne give mig et godt svar (: Knus.
 12. Kvinder og styrketræning

  Jeg må sige jeg syntes også det er synd af mange piger ikke gider styrke træne, alle mine veninder, ville sige højt og tydeligt nej til det vil de ikke begynde med at styrketræne( foruden har jeg faktisk spurgt nogen af dem )
 13. Running is so great and makes you feel so good!

  1. Show previous comments  3 more
  2. teddy

   teddy

   Lige præcis :-)

  3. Thorhauge

   Thorhauge

   teddy er vist HELT enig!

  4. teddy

   teddy

   HAHA ja ved sgu ikk hvad der skete.. Men fik da slået det fast.

 14. Tusind tak for dit svar !
 15. Jeg har vildt ondt i mine lægmuskler efter jeg lige har løbet og det plejer jeg aldrig at få,fordi jeg strækker ud. Jeg ved ikke om det er fordi jeg ikke strækker rigtigt ud eller hvad det er?