SIMONJDK

Medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About SIMONJDK

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 10/12/1992

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Hvad skal jeg spise ? (skal smide 20kg)

  [email protected]: 80% kuldhydrat hvor pokker har du fået det tal fra? tror du skal læse lidt op på anbefalingerne igen.
 2. Nutramino udgået - erstatning?

  Jeg ville aldrig anbefale Nutramino. Jeg har selv arbejdet 3 år fuldtid i fdk som PT og har aldrig ville anbefale Nutramino til mine kunder. WG har den ulempe at det bare er stoppet med sukker/kuldhydrater. proteinen i dette produkt er ikke særlig god kvalitet, så jeg ville anbefale et renere produkt som vil give et større udbytte af din træning. For mit vedkommende vil jeg sige er WG er spild af penge da der er mange andre og bedre måder at få gode kuldhydrater på. Go dag til dig.
 3. Hjælp med Vægttab

  Hej Super at du vel gøre noget ved dit problem:) Jeg vil nok ikke råde dig til at starte med at løbe da det er meget hårdt for knæende. man siger at belastningen ved løb,er din vægt gange med 4, så det er ikke så godt for knæende. brug måske helder cross trainer, ro maskine eller cykel:) Nu ved jeg ikke hvor meget du har styrketrænet før, men dette er også en vigtig del af et vægttab. Et hurtig program ville f. eks være: (hvis du har et trænings center til rådighed) ben pres 3*12 Pull down 3*12 bryst pres 3*12 pully row 3*12 skulder pres 3*12 Hyper extension 3*12 Abdominal crunch 3*12 og så er der jo kosten!!! den er nok det vigste af det hele. det er den der gør at du taber dig. Håber det kan bruges og god fornøjelse
 4. Underarms øvelse.

  Jeg siger heller ikke at man ikke skal træne underarm. jeg siger at underarmen aldrig vil være stærk nok til at kunde klare den store belastning. Men jo det er da godt at træne underarm både for styrke og for størrelse:) der er en grund til at så mange går over til at bruge straps når de dødløfter:)
 5. Vægttab hurtigere, hvad skal jeg gøre

  Det lyder som om dit primære mål er vægtab. det handler om at du er i kalorie underskud. Det vil sige at du skal indtage mindreind du bruger. Det lader det også til du er efter som du taber dig allerede. Grunden til du ikke taber dig hurtigere er at du ligger inde for normalvægten, og dermed vil det også være svære at tabe fedtvæv. En mulig hed du har er at skære lidt ned i kosten så du for nogle færer kalorier, dette skal dog siges at du spiser sund nu, så det vil ikke være godt for kroppen. Håber du kan bruge dette:)
 6. Underarms øvelse.

  Alle har det problem med at deres underarme ikke kan følge med. det er jo klart at de ikke kan følge med, når underarmen skal bære alt den vægt man nu skal løfte, hvorimod alle de andre muskler er størrer plus det arbejder sammen. Så det vil ikke hjælpe det helt store at begynde at træne underarm for den vil aldrig blive stærk nok. Til det med om du kan træne biceps på hviledagen. Du kan ikke træne sammen muskel flere dage i træk. biceps skal også ca. have 48 timers restitution. Håber det kan bruges :)