MissJa

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About MissJa

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 01/30/1980

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Skævinge

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Vægttab, styrke, kondition og generel sundhed
 1. Multisport pulsur - hvilket er bedst?

  Lækkert! Tak for linket. Vi har bestilt et Ambit2 hver - kæresten er hoppet med på ideen. :) De burde dukke op i løbet af den her uge. Administratoren på Pulsure.dk anbefalede en anden cykelpod end den, der hører til, så den får vi med. Ellers har vi ikke bestilt noget ekstra tilbehør - skal lige i gang med at bruge det først. Ihhh kan slet ikke vente til, det dukker op! Så skal der leges! ;)
 2. Multisport pulsur - hvilket er bedst?

  Tak for linket - ganske god forklaring der. :)
 3. Multisport pulsur - hvilket er bedst?

  Skønt! Tusind tak for alle svarene. Må sige, at jeg pludselig er solgt på Suunto Ambit 2 HR - især pga. de ekstra svømmefunktioner. Jeg er lidt i tvivl om, hvilket tilbehør der er nødvendigt - f.eks. til cykling. Kan uret alene måle cykeldistance/rute, eller er man nødt til at købe Bikepod ved siden af? I første omgang er jeg egentlig mest ude efter ruteopmåler og selvfølgelig pulsmåling/kcal forbrænding i den forbindelse og ikke andet, da jeg har en cykelcomputer, der kan måle hastighed osv. Synes I, der har erfaring med Ambit, at det er nødvendigt med foot poden?
 4. Hej alle Jeg har besluttet mig for at erhverve et pulsur, som skal kunne bruges til løb, cykling, svømning og anden træning. Umiddelbart overvejer jeg Polars RCX5 G5 (http://www.pulsure.dk/shop/pulsure/gps%2Fmultisport/polar/polar+rcx5+g5.html), men er der nogen herinde, der har erfaring med det? Fordele/ulemper? Er det besværligt med seperat gps? (Tænker på at købe et armbånd dertil) Jeg har hørt, at fodpoden er noget bras at bøvle med, men den skulle jo netop være mere præcis end gpsen alene....? Til pigerne...hvad gør I med pulsbæltet? Jeg tænker, at barmen må være lidt i vejen - at bæltet kommer i karambolage med sportsbhen. Jeg havde egentlig tænkt, at det også skulle kunne bruges i forbindelse med styrketræning, men så så jeg under en anden tråd herinde, at man ikke kan måle kcal forbrændingen under styrketræning udfra ens puls. Hvorfor ikke? Selvfølgelig får man ikke efterforbrændingen med, som jo er en fantastisk ting ved styrketræning, men burde man ikke kunne måle den under selve træningen? Mht. budget så har jeg ikke alverdens penge at rutte med - 3000 kr er min ca. max pris for ur plus tilbehør som armbånd til gps, så de dyreste ure kommer ikke på tale på nuværende tidspunkt.