Smokey

Medlemmer
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

 1. tip til sidestik

  Det hedder sideSTING og ikke stik!
 2. I dødløft har man vægten foran knæene, det har man ikke i squat, så rent biomekanisk ligger forskellen her.
 3. TBW - Total body water

  Ca. 2/3 af kroppen består af vand - problem solved!
 4. Træningsråd fra fysser er ofte noget lort, Team DK eller ej, så det er sgu et dårligt argument at bruge...
 5. Boldspil består af volley og basket, de kigger især på teknik, blik for spillet og evne til at gøre de andre bedre samt kommunikation. Svømning består af teknik i bryst, crawl og rygcrawl og kun nogle få baner. Udspring er teknik i benspring, hovedspring og et frit spring hvor de ser på din evne til at presse dig selv - spring fra 5'eren hvis man er højdeskræk eller hvis man kan lave andet stilspring. Dans er forskelligt fra gang til gang, men der er generel bevægelse og så kan der være salsa, cha cha cha eller anden dans. Redskabsgym. er vejrmølle, forlæns og baglæns rulle, håndstand m/u hjælp hvis man kan. Andre småting kan forekomme under, men dette er det væsentligste. Der er også nogle samtaler/cases, 4 tror jeg, der også bliver bedømt. Ved ikke om der stadig er multiple choice, men ovenstående dækker det meste.
 6. Dårlig fiskeolie?

  Det er dog værd at bemærke at de Lekaform piller der vinder testen fra Tænk, IKKE er de billige de sælger i bilka, føtex osv., men en dyrere og bedre udgave der kan købes andre steder.
 7. Mulig korsbåndsskade

  Nogle kan spille håndbold uden korsbåndet, det er dog meget individuelt i hvilket omfang det lader sig gøre - korsbåndet bruges egentlig kun til at holde knæet på plads, når hasemusklerne bliver for udtrættet, så det er meget muligt at du kan nøjes med den 1/3 der er tilbage, og sandsynligvis bedre end at få lavet et nyt - et godt råd vil dog være at lave skadesforebyggende opvarmning både til træning og kamp, samt generel styrketræning af benene. Mht. hvor længe det kan tage, så er det svært at sige, men et halvt år inden du er helt klar, er meget realistisk og det kun hvis alt går perfekt. Det værste du kan gøre er at starte for tidligt. En review-artikel af Louboutin et al. tyder på at risikoen er større uden rekonstruktion af korsbåndet.
 8. Mulig korsbåndsskade

  Ikke nødvendigvis - jeg er blevet rykket i af 3 ortopædkirurger før den sidste, en overlæge, kunne mærke at det forreste korsbånd var sprunget...
 9. Er du stadig hooked på en skinne, kan de købes på nettet fra USA - betterbraces.com er et eksempel, men der findes mange forhandlere - undersøg størrelser grundigt inden du bestiller...
 10. Spinning + forbrændings spørgsmål

  "under de allermest perfekte forhold" ligger der en hel del at hente i EPOC, så "et halvt æble - eller noget i den stil" holder ikke på nogen måde. EPOC er dog mest udtalt i anaerob arbejde.
 11. Spinning + forbrændings spørgsmål

  Det er så heller ikke rigtigt - når du først har optimeret din kost, er det kun træningen der tæller herefter, og den er lige så effektiv for kvinder som mænd, selvfølgelig med undtagelse af mænds fysiske overlegenhed rent genetisk.
 12. 6-pack

  Badminton 13 gange ugen + løb = for meget konditionstræning til at hypertrofiere, så er nok derfor six-packen udebliver.
 13. vurdering af træning program!

  Hold dig til 3 x 10 og kør følgende øvelser i den listede rækkefølge: Squat Træk til bryst Bænkpres Leg curl Rowing Skulderpres Læg Mave Rygstrækninger Når du ikke har trænet i længere tid vil biceps- og tricepstræning ikke have nogen nævneværdig effekt, men hvis du har 10 minutters tilovers kan de godt smides ind. Fornuftigt at stige i vægt regelmæssigt, men hold dig til 3x10 de første 3 måneder og så kør 3x8 derefter.
 14. Sorry, my bad... Men kan nu være fornuftigt nok at finde noget med et højt indhold af leucin, isoleucin og valine.
 15. Forstår ikke hvorfor så mange bliver ved med at tilsidesætte proteintilskuds virkning på træning. Hvis din kost, træning og søvn er lort, så kan pulveret være ligegyldigt, men hvis man i forvejen spiser fornuftigt, træner rigtigt og får nok søvn, så er der helt klart noget at hente. Sander -> Aminosyreprofilen er fornuftig nok, men soya protein skal du holde dig langt fra... Du har ret i det er fornuftigt at få flere forskellige slags protein, men lige før træning er whey det bedste, og lige efter er en blanding af whey og casein optimal.