Toranaga

Medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Ondt i lænden ved spinning

  Mange tak Gregers. Hvor mange kiler er der i en pakke?
 2. Ondt i lænden ved spinning

  Men jeg skal jo lige sige jeg ikke er sikker på at det er dette, der er årsagen til jeg får ondt. Andre forslag til noget jeg skal forsøge modtages da gerne.
 3. Ondt i lænden ved spinning

  Ja, jeg har et 0,5cm hælindlæg i mine almindelige sko, men det vil vel ikke hjælpe i spinningssko? Jeg er ikke helt med på hvad det er for nogle kiler du mener. Kan du uddybe lidt? Er det nogen man kan købe og hvor skal de side tak?
 4. vægttab - tid?

  Jeg har selv lige intensiveret min indsats ved at gå til spinning 3-4 gange om ugen og spise meget frugt og salat. Jeg tabte mig 5 kg på en måned og er nu ved at have det godt med min figur. Men det er vigtigt at du sætter dig ind i kost og kalorier fordi det handler jo om at du skal have et kalorie underskud hver dag. Men uden at du sulter dig. Hvis du dyrker først styrketræning og så hård motion bagefter, så brænder du en del kalorier hvilket gør det nemmere at holde et underskud.
 5. Ondt i lænden ved spinning

  Jeg faldt lige over denne artikel. Her nævnes at indlæg ikke er optimalt fordi benet så kommer højere op en det andet. http://www.bikecyclingreviews.com/A_Different_Leg_Length_Problem.html
 6. Ondt i lænden ved spinning

  Jeg eskallerede for et par måneder siden min spinningstræning til 3-4 gange om ugen. Men jeg har døjet med ondt i lænden lige siden. Jeg har prøvet at hæve styret lidt så det er lidt over sædehøjde, men syntes ikke det har hjulpet. MEN... mit venstre ben er ca. 1,5cm kortere end det højre og det er mest i højre side jeg får ondt. Kan det tænkes at det er dette der er årsagen? Jeg lejer pt. sko i centret, men vil købe mine egne. Jeg går med hælindlæg i alle mine sko, men tror ikke det er nok i cykelsko fordi de ikke er hælen man belaster på samme måde som gå eller løb. Nogen der ved noget om dette problem?