miemarie

Medlemmer
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Tak for jeres svar Har netop fået ferie, så jeg vil gå i gang med at træne. Har overvejet crossfit, men synes dog det er lidt dyrt i fitness-dk hvor jeg træner.
  2. Tusind tak for jeres svar. Jeg vil lige kigge ind i det og se om jeg kan finde inspiration på sitet. Jeg har hørt, at alle siger, at piger ikke bliver "store" bare fordi de styrketræner. Det undrer mig lidt, for jeg synes jeg ser adskillige piger som bliver store af at styrketræne. Ikke i samme grad som en fyr, men stadig nok til, at jeg ikke synes det er pænt. Tag fx Caroline Wozniacki, hun er jo en robust pige med store lår osv pga hendes træning. Jeg ved godt, at hun dyrker mange timers motion om dagen, men synes ikke det samme look vil klæde mig.
  3. Hejsa Jeg er en pige på 28 år, 60 kilo og 173 cm høj. Min vægt er i og for sig fin, men jeg er begyndt at blive lidt løs i det. Jeg har tidligere været eliteidtrætdsudøver og i meget god form. Jeg vil gerne i gang med at træne. Jeg er meldt i firtness dk, men det bliver til "stram op basis" max 2 gange om ugen. Når jeg undersøger nettet for information om træning er der sååå mange muligheder og mange såkaldte "træningseksperter" modsiger hinanden. Fx har jeg læst meget kritik af Anne Beck, som jo fremtstår som kyndig indenfor dette felt. Jeg er ikke selv kyndig og søger derfor svar på, hvordan kvinder træner optimalt. Er det styrketræning med få gentagelser eller er det mange gentagelser med lille vægt som fx. Tracy Andersson. Jeg vil gerne betale for at få lagt et træningsprogram - jeg har bare brug for at vide, at jeg betaler for noget fornuftigt. Jeg håber nogen kan give mig noget hjælp. MVH Miemarie