Valkyrie

Medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Valkyrie

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 08/23/1993

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  København
 • Interesser
  Fotografi, at male, at tegne, indretning, design

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Opstramning, sundhed
 1. Hvor ligger jeg på skalaen?

  Wow, tusind tak for dit svar! Det var slet ikke noget jeg havde tænkt på, jeg har taget kontakt til ham nu! Tusind tak!
 2. Hvor ligger jeg på skalaen?

  Her er et billede. Det ser større ud i "virkeligheden", men uanset hvor mange maveøvelser jeg laver, sker der intet med dette.
 3. Hvor ligger jeg på skalaen?

  Tusind tak for dit svar. Jeg vil absolut ikke tabe mig, da jeg ved mit BMI er for lavt, men jeg ved ikke om det kan være usund kost der får min mave til at "stikke ud", for jeg ved alle andres maver "går i et" når de har en stram mave, og det er det eneste jeg er ked af over min krop, absolut ikke min vægt!
 4. Frokost

  Jeg plejer at bruge: salatmix/ruccola melon gulerødder vindruer appelsin pære og nogle gange fetaost/hytteost Det giver én en masse energi og er en smagsbombe! Ellers så er müsliboller et godt alternativ!
 5. Hvor ligger jeg på skalaen?

  Hej alle. Jeg skriver dette indlæg da jeg før i tiden har haft en spiseforstyrrelse, og stadig ikke er tilfreds med min krop (nærmere fortalt stikker det nederste af min mave "ud" i forhold til den øverste del), men jeg er nervøs for, om mit forvrængende billede af min krop kan få mig ud på et nyt sidespor hvis jeg starter ud forkert. Jeg skriver derfor her, da venner og veninder har tendensen til at sige "du skal ikke tabe dig, du skal ikke strammes op", af frygt for at jeg vil ryge tilbage i mine gamle vaner. Jeg ønsker derfor at høre om mine tal er normale, eller om jeg kun burde fokusere på at træne med fokus på opstramning og ikke vægttab. Derfor håber jeg, at en af jer herinde om har styr på alt det her træningsvanvid kan fortælle mig hvor jeg ligger på "skalaen". Mine tal: Alder: 19 år Højde: 168 cm Vægt: 51,6 BMI: 18,3 Fedtprocent: 19% TBW: 59,8% Muskelmasse: 37,5 Knogle(??): 2,9 kg Hvad siger mine tal om mig, og min fremtidige træning? Håber I har nogle råd og noget information til mig, jeg vil være evigt taknemmelig! - Valkyrie