AndersE

Medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. Hjælp - 'ny' i det her!

  Det lette, hurtige og mest retvisende svar er naturligvis den gamle gode formel, der lyder, at du skal forbrænde mere, end du indtager. Derfor kan det være en hjælp for dig at finde ud af, hvad du helt præcist får indenbords af energi i løbet af en dag for dernæst så at regne ud, hvor meget du forbrænder. I forhold til din træning vil det bedste være at kombinere cardio-træning med styrketræning. Altså både have fokus på konditionen og på styrketræningen. Sidstnævnte sætter din forbrænding i vejret efter træningen, og det er vigtigt i forhold til vægtregnskabet. Løb, roning og cykling er alle gode redskaber i forhold til dit mål, men du kan med fordel variere din træning, således at du en gang om ugen indlægger en intervaltræning, da dette virkelig presser kroppen og derved forbrændingen. Der findes masser af programmer, og det er bare at kigge sig omkring på nettet. Med hensyn til din kost bør du forsøge at skære ned på de kalorierige retter og drikkevarer Det gælder eksempelvis de ovnbagte pomfritter, men i endnu højere grad alkoholen. Du må gøre op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig. Hvor meget vil du det her? Med en lav til moderat træningsfrekvens, som det lyder til, du har, er det svært at få ugens kalorieregnskab til at se sundt ud, hvis du brager helt igennem i byen i weekenden. Det kan sagtens lade sig gøre at gå i byen uden at smadre sin træning. Det kræver bare disciplin, og den del er svær at give råd omkring. Det skal komme indefra. Mvh.
 2. Fadøl kontra flaskeøl

  Tak for svar! Det var også min tanke, at det forholdte sig sådan, men jeg undrer mig så bare over en artikel som denne: http://www.alive.dk/Nyheder/Sund/2012-51-Saa-mange-kalorier-er-der-i-julens-drikke.aspx Her lyder det blandt andet: Øl Øl indeholder rigtig meget sukker og derfor mange – tomme – alkoholkalorier. Da øl desuden udløser velværestoffer, der får dig til at føle dig glad og afslappet, giver en enkelt øl ofte lyst til en mere. Til gengæld indeholder øl også sunde stoffer, der nedsætter risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Kalorier: En almindelig flaske øl indeholder 130 kcal. En juleøl indeholder 160 kcal og en fadøl mellem 375-500 kalorier. I forhold til dit udsagn skulle der jo i dette tilfælde i så fald menes, at en "en fadøl" skulle være på omkring en liter eller også en øl med en meget, meget høj alkoholprocent i forhold til den almindelige flaske øl. Det lyder jo usandsynligt at de vil bruge en så massiv målestok?
 3. Fadøl kontra flaskeøl

  Hej! Jeg har et spørgsmål vedrørende kalorieindholdet i en fadøl i forhold til en almindelig pilsner. Ifølge forskellige sider lyder det, at en almindelig 33 cl pilsner (alkoholprocent mellem 4,2 og 4,7) indeholder mellem 120 og 150 kalorier, mens det andetsteds lyder, at en 0,5 liter fadøl har op mod 450 kalorier i sig. Det skal dog siges, at andre enæringsblogs mener at vide, at en 0,5 liter fadøl "blot" ligger på omtrent 250 kalorier. Hvad skal man tro på? Hvor mange kalorier er der i lys fadøl? Findes der noget sikker dokumentation? Og hvorfor er der i givet fald forskelle på de to typer øl? Mvh. Anders