Jesper Kampmann Madsen

Medlemmer
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Jesper Kampmann Madsen

 • Rank
  Nyt medlem

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. ShapeUp - "Dit mål" - hvad?

  Hvad hvis det er 500kalorier under, hvad sker der så? Taber jeg mig mere af det så?
 2. ShapeUp - "Dit mål" - hvad?

  Men mit spørgsmål er bare: - SKAL jeg ramme de præcise kalorierindtagelser, eller må den gerne være under det de anbefaler?
 3. ShapeUp - "Dit mål" - hvad?

  Jeg er 185cm. Jeg går en morgentur på 45 minutter kl 05 (startede i dag) :) også lidt på cross traineren (går efter at forbrænde 100 kalorier jf dens tæller)
 4. ShapeUp - "Dit mål" - hvad?

  jeg er 22
 5. ShapeUp - "Dit mål" - hvad?

  Jeg har sat mig et mål at være så tæt på 1500 kalorier om dagen, er dette sundt og vil jeg tabe mig p ådette, hvis jeg overholde fedt, kulhydrater og proteiner som nævnt i ShapeUP?
 6. ShapeUp - "Dit mål" - hvad?

  Registerer vægt: 109 kg. Målvægt: 85kg Vægttæb / uge: 2 kg. bmi: 31.8 Den siger kalorier / dag er 1106 kalorier, men giver en advarsel på at det er usundt... what?
 7. ShapeUp - "Dit mål" - hvad?

  Jeg har lige hentet shapeup for at tælle kalorier. Der står"Dit mål: 1892 kalorier". Jeg har medregnet hvad jeg skal spise i dag, det er blot "850" kalorier da jeg gik en tur i morges på 45 minutter og skal også træne lidt i aften. Så mit spørgsmål: SKAL man have alle de kalorier, siden der står "MÅL"? Eller betyder det bare, at det er hvad jeg MAX må spise? Er lidt i tvivl!
 8. Skal tabe mig 25 kg

  Hej, Jeg synes det må være på tide, jeg skal tabe mig, det går kun den forkerte vej efterhånden. Jeg er 22 år gammel, 185cm høj og vejer næsten 110kg (lige nu siger vægten 110kg). Men jeg har startet på en "lidt mere sund" livstil i dag, så nok pga. alt det vandt jeg har drukket (3liter) også jeg har spist en masse tun på panden, majs, tomater, groft brød osv. Jeg har lige brugt 3 minutter + pause + 3min på min cross-trainer og sveder helt vildt, det får min puls helt op, det er vel bare et godt tegn? Da jeg er så overvægtig synes jeg bare det er svært at bruge 5 minutter på den, er det meget normalt? Jeg skal vel lige trænes op, ikke? Jeg arbejder til dagligt med IT og sidder derfor meget ned, faktisk det meste af dagen, skal siges. Men hvad er jeres råd til mig, hvis jeg skal af med 25kg? Vil gerne veje 85kg og blive slank igen, er begyndt at blive nedtrykt over min vægt og min selvtillid er også på bunden. I dag f.eks har jeg spist og drukket 3,5 liter vand so far: Mellemmåtider (snacks) - Soltørrede abrikoser - Til morgenmad: - Kaffe - Chesy yougurt med ananas og pære (0,01% fedt) - Grove rugklapper med pesto og tun + mozeralla + tomater (2 stks.) - Middag: - Kaffe - Yougurt igen - En rugklap med en masse fedtfattig skinke, tomater og lidt pesto - Eftermiddag og aften: - Stegt tun på panden med lidt olie, citronpeber krydderi - 2 stks. soltørrede tomater - en masse søde majs - Det hele er lavet i vand, ikke olie. Er det en fin måde at tabe mig på, eller skal der hårde metoder i brug? For føler jeg gør det rigtige, men spiser også meget af det, så er bange for jeg bare tager på af det? HJÆÆÆÆÆÆÆLP! :)