Ihvarh

Medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Ihvarh

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Viby J

Previous Fields

 • Træningsformål:
  vægttab
 1. mindst 35 kg skal væk

  Dejlige svar, det sætter jeg pris på :) Grunden til jeg overvejer 5:2-kuren er, at man i modsætning til mange andre kure kun skal tælle kalorier to gange om ugen. Og de to dage kan flyttes alt efter, om man skal spise med andre eller noget andet i løbet af ugen. Ret mig, hvis jeg tager fejl, det er bare sådan jeg har forstået det :) Desuden lyder det ikke som en "Tab dig 20 kg før på torsdag!"-kur, men en mere langsigtet kur. Men det kan igen være mig, der har misforstået. Og jeg vil selvfølgelig også hellere spise normale mængder hver dag, men bare sundere. Før jeg gør noget, tror jeg, at jeg vil skrive ned, hvad jeg spiser i løbet af nogle dage. Jeg gik engang hos De Danske Vægtkonsulenter. Jeg tabte mig også noget af tiden. Så jeg har en smule forståelse for, hvordan jeg bør spise. Jeg synes bare, at det bliver for voldsomt at skulle ændre hele min mentalitet og mine vaner, så jeg tror ikke, jeg skal gå hos DDV igen lige foreløbigt. Og så svar på spørgsmålene: - Min medicins bivirkninger gør mine depressions-lignende symptomer værre, tror jeg. Jeg er i hvert fald energiforladt og initiativløs. Endnu mere end før medicinen. Men jeg er ved at gå ned på lavere dosis for at se, om det hjælper. - Jeg går i et forløb specifikt for unge, der lige har fået deres skizofrenidiagnose. Så ja, jeg får masser af behandling :p - Mht træning så skal jeg på mandag op på hospitalets træningscenter og have en introduktion til maskinerne og have lavet et træningsprogram. Efter det vil jeg kigge på, hvor mange dage om ugen jeg orker at tage derop :) Forresten: Fra i morgen går jeg igang med en slags projekt, så jeg glemmer måske denne tråd i et par uger :p men jeg vil prøve at lave noget sund mad og sunde snacks. Og så vender jeg stærkt tilbage, når jeg har tid og overskud igen.
 2. mindst 35 kg skal væk

  Hej :) Jeg startede et emne herinde om diætistvejledning for nogle måneder siden, men kom væk fra det igen pga en hel masse ting. Jeg er alligevel gået væk fra idéen om at gå til en diætist, og nu vil jeg så spørge om noget andet. Hvad er folks tanker om/ erfaringer med 5:2-kuren? Jeg overvejer den, fordi den virker simpel. Og jeg skal virkelig have noget simpelt. Jeg trøstespiser, får psykofarmaka og har et minimum af overskud. Jeg har ikke energien til træning 5-6 gange om ugen. Måske to. Jeg har en aftale med et træningscenter på psykiatrisk hospital, hvor jeg alligevel er oppe mindst en gang om ugen. For 7 år siden lå min BMI kun en smule over 25. Nu ligger den på 38. Tingene løber løbsk for mig. Jeg er bange for at få livsstilssygdomme. Jeg har ikke nogen endnu (jeg er lige blevet testet for alt i verden, fordi jeg er med i et forsøg om vægttab og skizofreni, men jeg kom ikke i forsøgsgruppen med personlig træner, øv), men det kan jo komme, hvis jeg ikke snart gør noget. Jeg har rigeligt med sygdom i mit liv allerede. Har nogen her råd til, hvad man kan gøre, når man ikke har overskuddet til en kæmpe omvæltning af ens liv? Hvordan kan jeg tage små skridt, der stadig viser noget? Jeg har ikke så travlt. Det ville selvfølgelig være fantastisk at tabe sig hurtigt, men jeg går mere efter at føle mig sundere. Jeg frabeder mig forresten kommentarer om, at man kan, hvad man vil, og at jeg derfor bare ikke vil det nok (Jeg har kigget rundt og set masser af den slags nederen kommentarer). Sådan fungerer verden ikke med en alvorlig psykisk sygdom (sådan fungerer den faktisk ikke for nogen, vil jeg vove at påstå). Hvis det var sådan, ville jeg være igang med at tage en uddannelse og allerede have tabt mig. I får lige en smiley, så I ikke tror, at jeg er sur: :D Man kan så nemt lyde sur på skrift... På forhånd tak :)
 3. Erfaringer med diætist?

  Okay, der kan man bare se :) Men jeg opfylder ikke kravene, så vidt jeg kan se. Jeg sad lige og kiggede lidt på vægtkonsulenterne igen. De har trods alt hjulpet mig før... Men jeg kan virkelig ikke bestemme mig for, hvad jeg skal prøve :p Jeg ved bare, at det ikke fungerer, når jeg prøver at tabe mig 100% alene, så jeg har brug for en form for støtte.
 4. Erfaringer med diætist?

  Det er præcis det, jeg er bange for.
 5. Erfaringer med diætist?

  Jeg snakkede faktisk for nylig med en sygeplejerske om, at man vist nok ikke længere kan blive henvist gratis til en diætist :/ man kan få dækket noget af udgiften gennem sygeforsikring Danmark, men det er vist også det. Men hende, du linkede til, lader til at være en personlig træner. Er diætister ikke billigere? Jeg googlede nogle diætister, og de lå noget lavere prismæssigt, selvom de også inkluderede noget træningsundervisning. Så nu er min tanke mere, om der er nogen derude, der har erfaring med at gå til en diætist? :) Ikke en specifik, bare mere generelt.
 6. Erfaringer med diætist?

  Det var nogle heftige priser :p Godt nok vidste jeg godt, at man skal punge ud, men jeg synes det virker ret voldsomt. Men okay, hvis det virker...
 7. Erfaringer med diætist?

  Hej, Jeg har lige oprettet mig her på forummet, så jeg ved ikke, om jeg er kommet til det rigtige sted. Jeg leder efter råd og erfaringer mht at gå til en diætist. Jeg bor i Viby, Aarhus, så hvis der er konkrete forslag til en diætist, så skal det ikke være for langt væk :p Min situation er, at jeg er en kvinde på 23 år med en BMI på 35 vist nok. Jeg er 158 cm og vejer vist 93 kg. For 5 år siden var jeg kun lidt over normalvægtig, ikke noget særligt. Men efter forskellige antidepressiver og have fået ufatteligt dårlige kostvaner, gik det ret galt ret hurtigt. Jeg har heller aldrig lært at være glad for motion, dels pga dårligt hjerte under opvæksten og andre folks negative reaktioner på min deraf elendige kondition. Jeg har været ved De Danske Vægtkonsulenter i ca 4 mdr for et par år siden. Jeg tabte ca 15 kg, men jeg har taget 7 kg på igen siden. Jeg overvejer også lidt Vægtkonsulenterne igen, men jeg føler, at jeg har brug for et mere individuelt forløb, hvilket en diætist kan give, så vidt jeg har forstået. Jeg vil virkelig, virkelig gerne tabe mig, føle mig sundere og have mere overskud, men jeg vil gerne høre, om hjælpen fra en diætist har været en succes for andre, eller om jeg skal bruge pengene på noget andet? :)