Rust

Medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Nogen der kan anbefale en vægt?

  Nej tak... bare en helt alm vægt :)
 2. Jeg søger en ny vægt... Den jeg har nu, er eller praktisk, da displayet består af store røde lysende tal, men den vejer bare ikke præcist nok hver gang jeg træder op på den. Det er en SOEHNLE med 100 grams interval, men den kan nemt vise 500 gram forskelligt på 3 vejninger lige efter hinanden... Nogle gange 1 kg. Den står på helt fladt og stabilt parketgulv så det kan ikke være mere optimalt :) Dette kan jeg ikke leve med... :) Er der nogen der vil anbefale en god vægt.. Og vægten passer er jeg sgu ligeglad med... Bare den måler samme vægt hver gang, så jeg kan følge min udvikling og reagere på det uden at være i tvivl.
 3. Foreslå et gps ur!

  Hvad med et Garmin 310XT??
 4. Foreslå et gps ur!

  Jeg kigger efter et nyt gps baseret ur.. Jeg har pt et garmin 305, men savner lidt indendørs funktioner Hvad ville i vælge? Jeg ønsker helst noget der beregner kalorier nogenlunde præcist (ved godt det aldrig bliver 100)
 5. Smide 10kg hurtigt?

  I er satme umulige og vildt kloge selvom i ikke gider at læse indlægget.... Men det går fint... alm havregrød til morgenmad og en enkel rugbrød med tun til middag og suppe til aften... Der er smuttet 2kg på 2 dage og ja det er helt sikkert væske, og det hastigheden vil dale men det skal nok gå stærkt.. Og måske mener i ikke at det hjælper på knæet, men nu er det ikke en sportsskade, og det er efter råd fra fysioterapeuten af det ville være godt hvis jeg havde mod på at smide nogle hurtige kg... Det tror jeg sgu mere på. Når først knæet er groet sammen igen, skulle det meget gerne kunne holde til mine knapt 100kg igen.
 6. Smide 10kg hurtigt?

  Det skal STADIG ingen effekt have på den lange bane :)
 7. Smide 10kg hurtigt?

  Til morgenmad spiser jeg havregryn med mælk og rosiner... for meget men det skal holde fra ca 4.30 til 9.00 Kl 9 spiser jeg endten yoghurt eller 2 alm rugbrød med lidt smør og kød pålæg om fredag et rundstykke og en kage :) Kl 12 er det 3 alm rufbrød med lidt smør og pålæg Kl 14 er det et æble, banan eller lidt gulerødder og en lys sodavand kl 16.30 når jeg har fri, snupper jeg et æble eller pære mere. kl 18-19 stykker får jeg alm sund aftensmad. ikke slankende men pasta med kødsauce, kartofler, en del kød, salat...o.s.v... Generelt er jeg som sådan ikke interesseret i at tabe mig eller spise anderledes... Jeg er bare interesseret i at få noget mindre vægt på benene i en periode.
 8. Smide 10kg hurtigt?

  Hej... Er der nogen der har en kostplan eller en kur til at smide 10kg i en fart? Jeg er 190 høj, ikke decideret fed men bredt bygget og vejer 98kg. Så altså måske en 10-12kg for meget... Jeg er desværre kommet galt af sted med et knæ som kræver lang tids genoptræning, og jeg vil meget gerne give det, de bedste muligheder for at komme sig... Derved mindst muligt vægt.... Jeg spiser som sådan rigtig sundt, men der er selvfølgelig lidt sodavand og slik der skal droppes... Desværre ikke så meget, at det alene kan gøre det, og slet ikke nu hvor jeg må droppe cyklen til og fra arbejde :(