madsphi

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Hvilke grøntsager på stramt budget?

  Frosne grøntsager er en klassiker. De er altid billige og der er mindst ligeså meget guf i dem som der er i almindelige, friske grøntsager.
 2. Hej, Efter jeg er begyndt at komme fast i fitnesscenteret, så har jeg taget en sjat kg på i muskler. Det er selvfølgelig meget fint, men det skaber lidt problemer ifht. andre sportsgrene. Fx. synes jeg at den øgede vægt gør, at jeg løber langsommere end før jeg begyndte at komme fast i fitnesscenteret. Er der andre af jer der har det problem? og hvad har i gjort ved det? Tak!
 3. Folk der spiser for meget

  Hej, Vi er netop blevet færdige med en stor grafik, hvor vi kigger på hvad 49 spændende mennesker spiser af kalorier per dag. Der er helt vild forskel på hvor meget folk spiser og hvor meget energi de har brug for. Nogen spiser meget lidt (ned til 500 kalorier/dag), mens andre dagligt spiser mere end en hest! Kilde
 4. Min førsteracercykel

  Enig mht. at en racercykel i den grad skal passe til dig/din størrelse. Så derfor er det somregel en god ide at besøge en fornuftig cykelhandler første gang. Men derefter så gælder det om at kigge på nettet, da der virkelig kan være mange penge at spare på cykler på nettet ifht. hos cykelhandleren.
 5. cykling

  Kan du ikke få en app der viser vejen fra et sted til et andet? Det mener jeg umiddelbart godt kortet kan på min iPhone (har dog aldrig brugt den funktion)