armamix

Medlemmer
 • Content count

  209
 • Joined

 • Last visited

 1. Hvad laver du mellem dine sæt?

  Jeg sidder bare og stirrer på folk med mit nej-du-må-ikke-køre-et-sæt-mens-jeg-holder-pause-blik.
 2. Træning til 100 km march i juni...

  Psst! Tråden er 3 år gammel. Bortset fra det: Velkommen til forummet!
 3. Ubehagelig oplevelse med Fitness World!

  Nu ved jeg ikke om en dopingmistanke alene kan være grundlag for udsmidning ifølge FW, men en anden af FW's regler siger: "Personalets anvisning skal til enhver tid følges og står ikke til diskussion.", så selv om det kunne være rart med en forklaring, så har man altså ikke krav på en. Dog giver jeg dig ret i, at det er mærkværdigt med de påståede fremsendte anbefalede breve, som I ikke må se hverken kopier af eller kvitteringer for.
 4. Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.

  Har du en bestemt træningsplan frem mod løbet, eller improviserer du bare undervejs?
 5. Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.

  TV-tip: I aften (lørdag d. 3/11 kl. 21.37) sender DR2 et program med titlen 'Igennem helvede på to hjul'. Race Across America En film om cykling, når det bliver ekstremt. For hvordan klarer man at cykle dag og nat godt 5000 km tværs over USA, gennem 14 stater, over 4 tidszoner, i 46°C igennem ørken og over bjerge og med søvnmangel som medpassager? Den engelske familiefar Jim Rees har et indbygget konkurrencegen og må gøre forsøget i det, der kaldes verdens hårdeste cykelløb og selvfølgelig også samtidig forsøge at slå den engelske rekord. Vi er med på de amerikanske landeveje både når det går op og ned.
 6. 117kg til 97kg inden jul

  Noget nyt?
 7. Protein?

  Det er sgu for sygt, hvis nogen ved hvor meget 4 kg broccoli mætter ...
 8. De dage, hvor man er nødt til at synde...

  Jeg tjekkede lige din log og så, at du vejer 117 kg. Det sammenholdt med at du synes den første løbeuge var hård, tyder ikke på at du skal øge træningsmængden. Jeg foreslår, at du i stedet sørger for at være den mest aktive på dansegulvet. Desuden sker der ikke det store ved at synde en gang imellem. Det meste ryger alligevel ud med afføringen næste dag.
 9. Crossfit kan slå dig ihjel

  Crossfit medfører rhabdomyolysis I mine fem år med crossfit har jeg oplevet tre til fire udøvere, der har haft svært ved at strække armene efter at have taget mange armbøjninger, hvilket er et udtryk for en mild form for rhabdomyolysis ... Uha, det lyder godt nok voldsomt. Men det er jo ikke noget nyt: Fitnesscentre skjuler blodige dødsfald
 10. Herbalife vs Nupo

  Vist så, men det kan jo være, at Martin først er blevet Herbalife-forhandler for nylig...
 11. Reflektioner over program.

  Umiddelbart ser det fint ud, men noget kunne tyde på, at din hjerne er i alvorligt kalorieoverskud...
 12. Høretelefoner til løb?

  Det kan jeg selvfølgelig ikke bare sidde her og udelukke men jeg har et par Sony NWZ-W252, og dem kan jeg altså ikke ryste ud af ørerne. Der medfølger earplugs i 3 forskellige størrelser.
 13. Hayes - Valuev

  ARD fra 22.15.
 14. Kan du anbefale en god fotograf?

  Rudy Frederiksen har vist ikke så meget at lave lige nu...
 15. Ribbe til brug i hjemmet

  Så må det være sådan en: