ForwardFrog

Medlemmer
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About ForwardFrog

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. der er begyndt at komme nogle fucked up link, i min log.. ikke mig som sætter dem ind, men hvordan faen kommer hjeg af med dem??

  1. BLACKICE

   BLACKICE

   Det er ikke forummet. Du har sandsynligvis noget malware på din PC som sikrer at du får reklamer i tide og utide. Scan den eventuelt med Malware Bytes, og kig i Add/Remove programs om du har fået accepteret noget sovs ved en fejl

 2. NY Frømandslog - helt grøn

  havde ellers kigget lidt uden held... jeg må lede lidt mere :) igår blev det til en 11,5 km tur på 47 min. (Runkeeper app) egentlig ikke meningen det skulle ha været sådan en lang tur, men der var gang i benene.. eneste jeg er bange for, er om det går lidt hurtigt frem (?) har jo haft en 2 års pause, uden et eneste løb, og nu efter en måneds træning ligger turene på omkring de 10 km.. det føles jo fint nok, men synes egentlig ikke jeg burde være der endnu formmæssigt. eneste problem jeg fysisk kan mærke for tiden, er de skide sidestik!! uanset hvordan jeg timer sidste måltid før jeg løber, får jeg slemt sidestik.. kan det være fordi det er gået lidt hurtigt frem? tror jeg løb 8 af de 11 km igår med sidestik - prøvede at gå et par hundrede meter, men det føltes ikke som om det hjalp, så valgte bare at fortsætte.. det går jo fremad, men skal passe lidt på det ikke går for stærkt.. Håber det går fremad for alle jer andre også! :)
 3. NY Frømandslog - helt grøn

  så gik der et par dage, uden aktivitet på loggen.. den er sq næsten sværere at holde ved lige end træningen.. der er gået 5 dage siden sidst, og i den tid er det blevet til 4 træningspas. 2x løb; 7 og 10 km 2X 1 km svømning kan mærke at jeg føler mig mere hjemme i vandet, men ville gerne ha dyrket noget uv rugby (tror ikke det kan lade sig gøre i roskilde?). Skal også ha lagt nogle flere undervandsøvelser ind, når jeg svømmer.. kan stadig få lidt problemer med knæene efter længere tid med brystsvømning, men prøver at skifte til crawl, ligeså snart smerten kommer snigende.. kom idag til at tænke på, hva gennemsnitsalderen ca er til optagelsesprøverne til frømand. der er masser af logs herinde, hvor folk er i starten af tyverne (ligesom jeg) men aner ikke hvordan det er derinde? :)
 4. Ugidelige ben under løbetræning - what to do?

  tænker bare at jeg har haft den følelse i benene mange gange, uden at tænke for meget over det :) men som sagt, tænkte jeg også lidt på kosten :)
 5. Ugidelige ben under løbetræning - what to do?

  synes bare det lyder underligt, at benene har kunnet klare det før, men begynder at give op nu?.. men vi har vel forskellige måder at gøre det på ;)
 6. Ugidelige ben under løbetræning - what to do?

  alle kommer vel igennem hårde perioder, men så længe at det ikke er en skade, synes JEG at man skal prøve at finde fejlen og så kæmpe sig igennem... jeg har selv lige haft en pause på ca 2 år, uden en eneste løbetur. Jeg er så kommet rigtig godt igang - ved ikke om det har noget med muskelhukommelse at gøre.. Den geleagtige følelse du snakker om, tror jeg alle har oplevet når de løber og der blir dannet syre i benene. Det kan jo være noget så simpelt som dårlig kost, der ikke giver nok energi? så depoterne simpelthen er tomme og du ikke har noget at køre på? tænker også om noget intervaltræning ku hjælpe? sidst og ikke mindst, kan det psykiske gøre meget (ihvertfald for mig). hvis jeg tænker at jeg ikke gider, så er jeg færdig efter 3 km. ´Hvis jeg virkelig bestemmer mig for at gøre det, nyder at være ude og "holder mig motiveret" (tænker på mit mål evt), så kan det pludselig blive til 10+ og en tur i centeret efter.. det kan selvfølgelig være mange ting, men det var da lige mine tanker :) håber det blir bedre!
 7. er det umuligt at ændre navn, efter man har registreret?

  1. Show previous comments  6 more
  2. jebrra

   jebrra

   umiddelbart ville jeg sige din besked til Morten har virket :D

  3. ThomasNA
  4. ForwardFrog
 8. NY Frømandslog - helt grøn

  idag blir sq en hviledag for min del ..Mange advarer om at man let kommer til at overtræne, så det vil jeg trods alt også prøve at holde lidt øje med.. Så på trods af at kroppen har det helt fint, så tager jeg lige en slapper idag :-) Sku gerne blive en løbetur, på 7-8 km imorgen - gerne en bette smule hurtigere end sidst (7 km, 45 min).. Og så må vi se om det også blir en gang core-træning Alle i andre motionister, store som små, må ha fortsat fed træningsuge ;) gi den gas!
 9. NY Frømandslog - helt grøn

  `det er noteret, og snart lagt ind i træningen - tak for svar :) håber man kan låne det i svømmeren.. "træningsuge 2" mandag Blev det til 1000 m. bryst i svømmehallen, og fik dykket de 25 m. 2-3 gange.. Blev selv meget overrasket, da mine lunger ikke er i den bedste form, og jeg ikke har trænet det store længe.. men kun fedt!! det ku dog heller ikk lade sig gøre, uden at se lidt stjerner.. Tirsdag svømmede jeg 750 m, og cyklede derefter i styrkecenter, og tog 3 supersæt med fokus på bryst/biceps. ved godt mange ikke kombinerer de to, men jeg kan lide at køre den sammen. som i nok kan se, bruger jeg en del tid i vandet, da jeg tænker det er her, jeg har brug for mest træning. Så ville idag også spørge om hvorvidt i kender nogen gode undervandsøvelser? Forresten, så havde jeg også lidt problemer med knæene, de sidste 100 meter. Ikke noget stort, men begyndte at få ondt på indersiden af knæene, når jeg svømmede bryst. Er det noget jeg gør forkert? takker igen på forhånd for svar :) go træning til alle derude!! Lead Me, Follow Me, or get the hell out of my way!
 10. Lead me, Follow me, or get the hell out of my way!!

  1. salt

   salt

   Lyder bøgset.

  2. ForwardFrog

   ForwardFrog

   når jeg begynder at lægge halvnøgne billeder op, på en side som mest af alt bliver brugt af mænd, kan du begynde snakke din nar..Men du har da ret til en mening. Ikke just noget jeg magter at tage seriøst alligevel..

  3. ForwardFrog

   ForwardFrog

   man skal jo ha opmærksomhed på en eller anden måde

 11. NY Frømandslog - helt grøn

  så blev det mandag, og har desværre ikke fået skrevet på loggen i lidt tid efterhånden. Sidste uges træning gik efter min mening skide godt,og kan mærke at min krop så småt vænner sig til at træne ofte - noget jeg ikke har gjort længe. sidste gang jeg skrev, var om tirsdagstræningen som bød på en løbetur. resten af ugen så således ud: onsdag - svømmet 1 km. 500m bryst + 500m crawl torsdag - styrke (i center) fokus på bryst/triceps + ryg/biceps.- Skal nok prøve at få øvelser og vægt på fremover! fredag - besluttede jeg mig for at svømme 1 km igen. lørdag - familie fødselsdag og ingen træning. søndag - 7 km løb på 45 min. ikke for anstrengende og ikke for let :) idag mandag, skal jeg igen op og svømme! jeg har spurgt før, men spørger igen :) burde man svømme med finner en gang imellem?? tænker ikke så meget på det endnu, da jeg gerne lige vil være en stabil svømmer først. Men godt at vide til senere træning ;) takker for alle svar :) Lead me, Follow me, or get the hell out my way!
 12. NY Frømandslog - helt grøn

  tirsdag d14/10/14 (skrevet onsdag) hey 321 jeg har læst en del om de danske elitestyrker, men det har mest været biografier dem synes jeg næsten jeg får mest ud af, også når det kommer til forberedelse :) selvfølgelig skal der også lige noget fakta på plads om hva de rent faktisk kræver af mig.. hvis de svømmer begge dele, er det bestemt også det jeg gør. Så kan der forhåbentli blive sparer lidt energi nogen steder til prøverne.. Burde man træne i finner?? eller måske bare tage et par ture et havet, når den tid kommer? og så virkelig få nogle kilometer på?.. pt ser mit program således ud: Mandag: Svømning Tirsdag: intens løb + core (niveau?) onsdag: svømning torsdag: styrke Fredag: bronze+ længere løb lørdag: fri søndag: March hver 2. uge som jeg skrev i første indlæg, er programmet ikke ret detajeret, da jeg ikke har trænet orrdentligt i langt tid, så ved ikk hvordan det hele skal se ud endnu. efter 4 uger ca, vil jeg proppe mere på programmet, og rigtig gerne noget mere styrke tænker jeg? hvilke øvelser jeg skal lave, og hvilke distancer jeg skal løbe/svømme skal også bestemme..jeg tager meget gerne imod forslag hvis du har :) MEN til dagen igår!! Havde endnu en sds-body behandling inde i parken - det kan virkelig anbefales, skal det siges! det er mennesker som virkelig ved hva de laver, og de går meget op i deres arbejde! rigtig fedt sted. Men det blev til en behandling, og lysken er helt sikkert i bedring, samt hele kroppen er ved at blive løst lidt op. har fået lidt forskellige øvelser som skal give mig en bedre holdning i kroppen, og rette lidt op på min svajende ryg.. om aftenen blev det til en løbetur på et sted mellem 4-5 km i højt tempo (synes jeg da;)) jeg skal nok få tider og præcise afstande på efterhånden, så man kan se progress.. lige nu, skal jeg bare i nogenlunde form.. idag står den så igen på svømmeren! håber som sagt der er noget hjælp at hente derude - hvis du har et råd, tager jeg helt sikkert imod det :) Go træning til jer!
 13. NY Frømandslog - helt grøn

  så var "første træningsdag" på programmet overstået, så der er nu bestilt månedskort til svømmeren! så er der sq ingen vej udenom uanset om det pisser ned.. planen var at tage 500 m, da jeg ikke har svømmet i noget tid, men da det gik bedre end forventet, blev det til 1000 m. Jeg har læst her på siden, at man skal træne crawl, da det er det frøerne svømmer, men idag blev det lidt blandet bryst og crawl. Der skal styr på hvornår jeg kører hvilket.. Er der nogle som ved hvordan man skulle fordele det?? kostmæssigt, prøver jeg lige pt faktisk bare at spise meget og nogenlunde sundt. Jeg tager ikke rigtig på, og vil gerne bare ha en masse pasta, ris, kartoffler osv, og få noget energi. prøver også at få en del proteiner ned.. Da dette er min første log, ved jeg faktisk ikke hvordan man skal skrive indlæggene korrekt? skal man bare gå ind og svare på den tidligere tråd, eller hvordan går man ligesom til næste? håber der vil komme lidt svar :) kommer forhåbentlig ud på en løbetur imorgen, og får skrevet efter.. Go træning til alle derude!
 14. NY Frømandslog - helt grøn

  jeg er forresten 21 år gammel, har ingen militær erfaring, og vil søge ind til januar (eller hvornår de åbner igen) og så er jeg ikke helt sikker på hvornår prøverne er? men har vel et lille år..
 15. NY Frømandslog - helt grøn

  Hey alle sammen, jeg er helt ny på siden, men har læst en del indlæg og forskellige logs, og vil allerede nu sige tak for god motivation, og for svar på en masse spørgsmål jeg selv kunne have stillet! som i nok har regnet ud, vil jeg (som en del andre) træne op til frømand. Jeg vil prøve at komme ind og skrive hver dag, og fortælle om hvordan træningen skrider fremad. Udover det, kommer jeg nok til at overøse "jer" med spørgsmål, for at få styr på så meget som muligt - hvis i svarer på 1 ud af 10, vil jeg være taknemmelig. lidt om mig: jeg er ca 186 høj, vejer ca 81 kg, og med meget lav fedtprocent/højt stofskifte. Jeg har altid dyrket sport, og det meste af tiden er gået med fodbold. startede da jeg var 3, og har spillet i nogle af sveriges samt danmarks bedste klubber. Eventyret endte i FC Roskilde.. I alle klubber, har jeg været i top 3 over de mest udholdende og fysisk stærke. Har som regel været lidt "større" og mere atletisk end de fleste omkring mig. Slet ikke fordi jeg regner med, at det er tilfældet, når jeg kommer ind til optagelsesprøve! i skole/gymnasie, har jeg altid været overlegen til idræt, og det er selvfølgelig også en af grundene til jeg søger den her vej! der skal ske noget, og jeg vil presses til det yderste. løb har jeg det som regel meget godt med, og på trods af, at jeg ikke har trænet meget på det sidste, så ved jeg hvor meget jeg kan opnå her. Det er længe siden at jeg har taget tid på mine løb, men min bedste 10 km (hvor der er taget tid) lå på ca 42 min. - da dette var i 8 klasse, regner jeg med at ku gøre den tid lidt bedre. svømning har jeg ikke dyrket noget af siden skolen, men har det unægtelig godt i vand. har altid været meget på ferie, og der foregår meget af tiden i vandet! har før dykket 25 meter, og føler mig generelt bare rigtig godt tilpas i vandet. March har jeg aldrig "dyrket" før, men det er noget jeg begynder med - midlertidigt program følger forneden. Styrke, har jeg trænet de sidste par måneder, da jeg har haft lidt problemer med en drillende lyske, og derfor har ladet løbeskoene stå lidt. Som person, er jeg 100% en holdspiller, men med individuelle kvaliteter, som jeg håber kan bruges, for jeg brænder virkelig for det!. Jeg ved at hårdt fysisk arbejde, kun får mig til at arbejde hårdere, og jeg er overbevist om, at hvis jeg klarer optagelsesprøven, så klarer jeg enten hele forløbet, og ellers lærer jeg min absolutte grænse at kende. Jeg stopper ikke, medmindre jeg er knækket fuldstændig. Har før presset mig selv, i situationer, hvor jeg troede jeg var absolut færdig - igen, prøver jeg slet ikke at sammenligne med en uddannet frømand :) jeg har lavet et midlertidigt program, som jeg skal prøve at følge de første 3-4 uger tænker jeg. Af programmet fremgår det ikke helt klart hvilke øvelser jeg skal lave, hvor langt jeg skal løbe/svømme osv. dette er simpelthen fordi at jeg ikke ved hva der vil være tilpas lige pt, da jeg først starter ordentlig op med løb og svømning nu. Så jeg vil de første par lige stikke en finger i jorden og fornemme hva der føles rigtigt. herefter vil der blive pakket mere på programmet, og så vil det ellers være mere detaljeret. - jeg håber også på at nogle af de mange træningsgenier herinde, vil kunne hjælpe med at udbygge det lidt :) programmet lyder således indtil videre: Mandag: Svømning Tirsdag: intens løb + core (niveau?) onsdag: svømning torsdag: styrke Fredag: bronze+ længere løb lørdag: fri søndag: March hver 2. uge. det er sådan jeg tænker det skal se ud, og så vil jeg gerne ha lagt lidt ekstra styrke ind (mest med kropsvægt tænker jeg - evt om mandagen) men jeg tænker som sagt at jeg vil kigge på det, når jeg har mærket på egen krop hvordan det fungerer. ikke så mange spørgsmål fra mig endnu, men i må meget gerne stille lidt spørgsmål til mig, hvis det kan hjælpe jer med at hjælpe mig ;) og tager imod alle forslag!! ellers jeg vil sige god træning til alle, og god weekend!