Emin

Medlemmer
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg tager på?

  Hej jeg er omkring de 55-56 kg men her de sidste par dage er det begyndt at gå markant op, hvorfor? jeg vil spørge nu hvor der er jule ferie snart, hvis man stopper fulstændig med slik, chip sodavand osv. + l 2-3 om ugen ville det så hjælpe med vægten, eller har i andre råd= håber i ksn hjælpe :)
 2. Hjemme træning

  har i nogle råd til hjemme træning, mest fokus på mave og arme, da jeg ikke må starte på i fitness endnu 164 høj og 54 kg, pg jeg vil helst gerne tabe mig. taak på forhånd :)
 3. Træning program?

  Jeg er 13 år og er 164 cm og vejere 52 kg. jeg prøver virkelig at tabe mig, med to gange fodbold og løb, og spise sundere; men jeg syntes ikke det virke! så vil høre om nogen kunne hjælpe mig med noget træning! så jeg kunne begynde på at se noget bedre ud? håber i kan hjælpe
 4. Mad program?

  jeg spiler skam fodbold! to gange om ugen, men der er jo sommer ferie nu?
 5. Mad program?

  Er der nogle der har et mad program til unge! Hvis man skal have noget sundt mad som kan hjælpe med vægttab (imens jeg løbe træner 2 gange ugentligt) Håber jeg kan hjælpe? Da jeg sket ikke styr på det med proteiner osv? Jeg er virkelig begyndt at blive træt af min krop, her på det sidste hvor MaN jo gerne vil se godt ud (13 år)
 6. Mad program?

  Er der nogle der har et mad program til unge! Hvis man skal have noget sundt mad som kan hjælpe med vægttab (imens jeg løbe træner 2 gange ugentligt) Håber jeg kan hjælpe? Da jeg sket ikke styr på det med proteiner osv? Jeg er virkelig begyndt at blive træt af min krop, her på det sidste hvor MaN jo gerne vil se godt ud (13 år)
 7. HEJ Jeg er en dreng på 13, jeg er 162 cm og 52 kg,syntes selv jeg er lidt overvægtig da jeg har en del fedt på maven, men føler også at jeg skal have trænet musklerne da de er lidt slappe.jeg har valgt at prøve fitness men jeg er ikke klar over om jeg egentlig skal træne på at tabe mig eller om jeg skak træne mine muskler hvad vil være det bedste og hvordan skal jeg gøre det håber i kan hjælpe da jeg er ret nybegynder! :) og i må meget gerne komme med andre råd til træning metoder eller ligende!
 8. Fedt masse

  Hjælper det overhovdet at træne maven hvis man har (meget) fedt på! Ellers hvordan gør jer? 13 år 53 kg 164 cm og jeg vil gerne ændre på det
 9. markeret biceps?

  ja ja det er mest det jeg mener taak for hjælpen! hvornår syntes du at man burde starte på fitness?
 10. markeret biceps?

  hej jeg er en dreng på 13 år, jeg vil gerne have trænet mine arme da de er lidt utydelige, men har i en god måde til at få lidt mere arme på, jeg må ikke træne finnes endnu af mine forældre. det kunne være dejligt med en slags plan hvis i havde sådan en :D helst ikk armbøjninger da dem kan jeg næsten ikk (pinligt) og det er også en ting jeg vil styrke, håber i kan hjælpe hilsen Emin
 11. HEJ Jeg er en dreng på 13, jeg er 162 cm og 52 kg,syntes selv jeg er lidt overvægtig da jeg har en del fedt på maven, men føler også at jeg skal have trænet musklerne da de er lidt slappe.jeg har valgt at prøve fitness men jeg er ikke klar over om jeg egentlig skal træne på at tabe mig eller om jeg skak træne mine muskler hvad vil være det bedste og hvordan skal jeg gøre det håber i kan hjælpe da jeg er ret nybegynder! :) og i må meget gerne komme med andre råd til træning metoder eller ligende!
 12. Træning som 13.årig

  taak for hjælpen! det prøver vi! ;)
 13. Træning som 13.årig

  Hej jeg er en dreng på 13 år (lige fyldt) 155 cirka og vejer 50 kilo går til fodbold.syntes selv jeg er lidt over vægtig og det vil jeg gøre noget ved.Jeg vil bare høre om hvad i syntes om træning og hvad slags?mig og min ven syntes det kunne være fedt med fitness men er Vi gamle nok? Og hvis vi gik til fitness hvad skulle vi lave derovre skal man have en plan eller?? Håber i kan hjælpe åbent for alt da jeg gerne vil igang !