Carina

Medlemmer
 • Content count

  127
 • Joined

 • Last visited

 1. er det her virkelig sund?

  heiii
 2. Sødemiddel

  Stevia er desværre ikke lovligt at sælge som sødemiddel i hele EU !!
 3. Æggehvider i litervis...

  HUSK AT 5 LITER FLYDENDE ÆGGEHVIDER GIVER KUN CIRKA 500 GRAM PROTEIN ELLER CIRKA 10%, RESTEN ER VAND ! DVS I BETALER CIRKA. 200 KRONER PER. KILO REN PROTEIN.
 4. Billigste weightgainer...

  Jeg prøver lige igen ! Til Hessel Hvad er efter din mening billigt sukker ? eg prøver lige igen !!
 5. Billigste weightgainer...

  Til Hessel Hvad er efter din mening billigt sukker ?
 6. Maizena

  Produktet du omtaler indeholder følgende per. 100gr: Energi: 158 kcal. Protein: 1,7gr. Kulhydrater: 4,2gr. Fedt: 15,2gr. Ingredienser: Vand, skummetmælk (20%), vegetabilsk fedtstof (15%), kærnemælkspulver (3%), Emulgator: Polyoxyethylen(20)sorbitanmonostearat Stabilisator: Methylcellulose, xanthangummi Farvestof: B-caroten Hvis størstedelen af kulhydraterne kommer fra Skummetmælken og kærnemælkspulveret må der jo forekomme laktose i produktet. kontakt MAIZENA/Unilever Bestfoods på følgende nummer: 43 28 43 28
 7. Aminos i stedet for proteinindtag

  De velkendte aminopiller er som reglen produceret af hydroliseret valleprotein (som også er et biprodukt af osteproduktion) og er ikke 100% frie og er derfor lovlige at sælge i DK. Alle frie aminosyrer herunder også glutamin er IKKE tilladt at sælge/markedsføre i DK, denne regel har været her i mange år, men flere firmaer sælger alligevel fri glutamin og andre produkter med tilsatte aminosyrer. Hvorfor findes denne regel ? Det er simpelthen fordi man er angst for at befolkningen vil få for meget af netop en eller flere aminosyrer i forhold til de andre aminosyrer der findes. :teachingfinger:
 8. Weightgainer?

  Kulhydratkildet i weightgainer er primært maltodextrin som stammer fra spaltet majs, kartofler eller hvede, det har intet med sukker at gøre. Kalorieindholdet i Weightgainer og proteinpulver er stort set det samme per. 100 gram, men serveringen i weightgainer er naturligvis større.
 9. Vallepulver vs. Mælkeintolerans

  Der ingen sukker tilsat i AST og Twinlabs produkter, hvilket naturtigt sukker tror du så det er ?
 10. Vallepulver vs. Mælkeintolerans

  Hej Bent. Hvad er så de 3,527% kulhydrater som er i produktet svarende til 1 gram per. 28,35 grams servering ? Hvis du tænker på Triple Whey Fuel fra Twinlab så indeholder vanillevarianten 4,05% kulhydrater svarende til 1 gram per. 24,70 grams servering.
 11. Kreatin

  hvad var det for en useriøs biks, sikkert i kbh ?
 12. Vallepulver vs. Mælkeintolerans

  Jeg har aldrig hørt eller set om mælkebaseret proteinprodukter uden laktose og er der et firma der reklamerer med at deres mælkebaseret proteinprodukt indeholder 0,000% laktose er jeg sikker på at det er løgn, men hvis dette er tilfældet er det af så dårlig kvalitet at jeg vil holde fingrene væk fra det. De fleste firmaer oplyser slet ikke laktoseindholdet i deres produkter, mens nogle skriver at deres produkt er 95-98% laktosefrit. Æggehvideprotein indeholder ingen laktose.
 13. Proteiner og misforståelser

  Vi bestemmer heldigvis hver især hvilke produkter vi vil bruge. Som JS tidligere har været inde på, så findes der utallige produkter der ingen eller meget ringe virkning har, og hvor kommer disse produkter så fra...selvfølgelig USA !! markedet er så stort i USA, så alle firmaer gør alt at at vinde markedsandele. Mange af jer har sikkert stiftet bekendskab med produkter som HMB, Methoxy, Vanadyl og Tribulus Terrestris o.s.v. produkterne er stort set uden virkning for den veltrænede atlet.
 14. Proteiner og misforståelser

  Har du selv smagt alle Danlab´s produkter og smagsvarianter ? Generalt er jeg mest til jordbær, der synes jeg at Danlab er fint for mine smagsløg, jeg har engang smagt vanille fra Maxim og Prolab, men der må jeg sige, at det ikke lige var mig.
 15. weight gainer som virker!!!!

  Stort set alle weightgainere indeholder samme antal kcal. per. 100gr, og stort set alle weightgainere uanset mærke virker, det er bare et spørgsmål om at få nok, så man har et kcal. overskud, det ved vi jo alle naturligvis.