Taninja

Medlemmer
  • Posts

    567
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Taninja

  1. Her i aften cyklede jeg 10 km. Jeg kæmper stadig med resterne af den virus, der har hærget min krop/mine øjne, men jeg synes, at det går fremad, omend langsomt.

    Grippers har jeg også fået brugt i dag.

    I går magtede jeg ikke at cykle, men fik brugt håndvægtene en del.

    Nåå, ja. Så har jeg været ved at kigge på en vinterjakke, ude fra det herlige firma, hvor jeg arbejder. Det ender nok med en Kodiak Parka, med foer af micro-fiber (som tåler vand bedre, end dun gør), og med pels-besætning på hætten. Den skal være ekstremt isolerende, og lang nok til at nå ned over min r..., da det kan være barskt at køre på scooter om vinteren.

    Og prisen...? Company secret. Men den er lav nok til at gøre mange misundelige. Men dem om det. :nahnah::flipa:

    I dag brugte jeg det meste af arbejdstiden på at håndtere pakker, da vi lige havde fået en kassefuld reparerede ting tilbage fra skrædderen. En smule salg blev det dog også til.

    Det er herligt at være i job! For første gang i mange år føler jeg mig ikke halvdød, når jeg står op om morgenen. Havregrynene, franskbrøddet og kaffen smager ligefrem bedre nu! :4thumbup:. Egentlig sært at tænke på.

    Herhjemme har jeg gang i endnu en oversætter-opgave. Jo, der spørges efter Oksens arbejdskraft. Vi må se, om der også bliver tid til at samle lidt flasker her i festugen, der jo lige er startet. Ellers må jeg nøjes med at gå efter de `rigtige´ penge, og lade :smilejap::smilejap: snuppe flaskerne.

    Ingen kan være overalt. Men nu vil jeg være i min seng! :sleeping::sleeping:

    Hej Okse,

    Tillykke med en skøn dag :bigsmile: Kunne ikke lade være med at blive smittet af dit glædesudbrud. Det glæder mig meget at læse, at dine havregryn, franskbrød og kaffe smager bedre nu... og i det hele taget lyder det da til, at du er på solskinsiden :sun: med nyt job og flere bestillingsopgaver, Virkelig dejligt at læse!! Og øjnene har det vel også allerede bedre? :smile:

    Rigtig god weekend,

    // Tania

  2. Det lyder som et super fedt job Blackmoore! :4thumbup: (hvis man er til unge med ild i rø***, stærke meninger, holdninger - ofte grænsesøgende, nysgerrige med mod på livet - men selvfølgelig også usikre, ustabile, let påvirkelige og tryghedssøgende) - Min fornemmelse af dig er, at du bliver (er) en fantastisk lærer, der kommer til at give de unge banditter og banditinder en masse godt med i posen, som de fremover kan trække på, når livets spørgsmål, tvivl og balanceæg melder sig. "Hvad ville min gamle lærer, Peter, have gjort i denne situation?"... er en sætning, der popper op, når jeg tænker på dig i den rolle... :smile:

    Jeg håber, at når I lærer hinanden bedre at kende, at de vil sætte pris på dig og vide hvor heldige de er. De bedste lærere er dem, der gider deres job, gider deres elever og har hjertet med - og du er vidst ligesom mig, du kan heller ikke lave noget uden at have hjertet med :wink:

    Jeg vender tilbage og kommenterer træningen senere.. nu skal jeg selv afsted til min :smile:

    // Tania

  3. Yeah Ninja.

    I will show you next time :smilejap:

    Jeg har en pænt tight plan imorgen, så er urealistisk.

    Men i weekenden måske..

    :flowers:

    Hey, op med snuden. Det er jo bare fodbold :wink:

    Yeah, Yeah!! Det er kun bold... Det gælder jo om at være med... Øh.... :laugh: :laugh: :lolabove:

    Min kollega var vidst helt mast over det og røg på druk afterwards :wink: Sådan gik det ik for den betteski (mig) - jeg løb en tur og blev helt glad. Især imorges, da jeg opdagede, at jeg ikke havde fået strukket ordentlig ud efter løbeturen *LOL* :laugh:

    Håber vi finder på noget og Tillyk! igen med ze zhoe!

    :flowers:

  4. Mange tak for de rosende ord :flowers:

    Ja vi er 4 piger som skal afsted sammen, Norah som skal stille op i en professionel klasse, Maria og jeg som skal stille op i en amtørklasse og sidst med ikke mindst vores hjælper Nina, som arbejder i OBBC og er en god veninde til os.. !!!

    Norah fører stadigvæk log, så hvis du vil følge med i hendes komkurencetræning igen, kan du bare gå ind på hendes hjemmeside www.norah.dk :crazy_pilot:

    /Anita

    Jamen - Så lidt da!! Når man viser så flotte resultater, så skal man også have :flowers: og noget :1356: :bigsmile:

    Fantastisk tur I skal på! Hvis min NY business-bokse-trip tur bliver en realitet i efteråret, vil jeg se om, jeg kan time det med jeres tur. Ku være helt kult at se jer på scenen over there :wink:

    .. Nu har jeg jo ikke kunnet undgå at læse, at I muligvis kommer til Kbh (Hillerød) - men jeg vil da helt sikkert plædere for lidt fælles træning, hvis I får tid og lyst, mens I er her. Ku være fedt at møde nogle af MOLs super tøser irl!

    Ps. Jeg har faktisk luret lidt på Norahs fantastiske side :smile:

    // Tania

  5. Hej Taninja,

    Super cool at du smider en hilsen :bigsmile: Og jo, jeg er bidt af en gal bokser (og nej, jeg har ikke mødt Tyson, hehe - heldigvis!). Jeg kan se i din log at du virkelig får bokset noget - og du bokser endda også kampe kan jeg forstå :1356:

    Mht. bokselejeren, så blev datoen desværre rykket til den weekend hvor jeg har planlagt at køre et mountainbike løb, så jeg har måtte aflyse. Og det var ikke med min gode vilje... :unhappy: Lidt øv, for det plejer at være helt ud til kanten og med mange gode historier at fortælle, men der kommer nok en igen om nogle måneder.

    Og du kan også lide den type musik - ej hvor fedt! Jeg er helt skudt i Volbeat i øjeblikket, men der ryger meget forskelligt på når jeg kører lidt hjemmetræning - der kan man jo selv bestemme musikken til forskel fra i træningscenteret :music::cooldance:

    Og kig endelig forbi og smid kommentar når du lyster. Jeg smider nok også en 'op med paraderne' pep talk i din log engang i mellem :4thumbup:

    Casper

    Hej igen Casper,

    :bigsmile: Jamen, det var da svært ikke at smide en hilsen - der er jo ikke så mange her på MOL, der slår på ting (de nøjes med at kaste, bære og løfte dem :dumbbell: ), så mente da absolut, at dette var en log jeg skulle kigge nærmere på :4thumbup:

    Ærgeligt med bokselejren kan jeg forestille mig, men omvendt så må det da frigøre noget energi og tid til alle dine andre september projekter? :smile: Skal nok kigge med alligevel - lyder også fedt med MTB løb :wink: Men glæder mig til at læse om flere boksepas :yo:

    Soundtrack mæssigt er jeg nok lidt ol' school pt :tongue: Henry Rollins, Linkin Park, Marylin Manson, Metallica og Puddle of Mudd er hvad der primært har fundet vej på ze Ipod :headphonedance:

    Kom endelig forbi og smid lidt peptalks.. er netop igang med countdown til showdown :tongue: :4boxing: Så kan godt bruge noget pep de næste par (3) uger! :smile:

    // Tania

  6. Du må jo lige lufte dem, så man kan få dem at se :smile: Skal på McKinsey headQ imorgen formiddag, men mit tilbud om varm kakao står ved magt. Dog er jeg selv indisponibel mht kakao fra imorgen.. må så bare snuppe kaffe :smile:

    ps. Super tuder over fc... hvor er livet nogle gange ikke særlig pænt! :unhappy:

  7. Endnu en fantastisk power-Q-log! :4thumbup:

    Er meget imponeret over formen (og ikke mindst videoen) - og syge abs! Det ser alt for godt ud :tongue:

    Heftig oplevelse med poseringsøvelserne - kan levende se det for mig - men sådan kan man jo reagere, når man er stærkt presset. Jeg har altid været imponeret over den træning der ligges for dagen, samtidig med den strenge diæt. Kan huske jeg fulgte med i Norahs log op til en af hendes konkurrencer. Man bliver jo udmattet af bare at læse om det *S* Iøvrigt skønne tøser du har allieret dig med!! Dream Girls! :wub:

    Jeg glæder mig til at læse om dine DM oplevelser og ikke mindst turen til NY med Maria. (Går ud fra, at I skal sammen afsted - skal den smukke übercoach ogs med?)

    // Tania

  8. Det er simpelthen lige før, jeg kommer til Yoga, bare for at få dagens STORE smil :bigsmile:

    Godt at læse, at du fik nydt din time - og på trods af +10år i taekwondo og kampsport in generel, så er yoga helt sikkert en prøvelse for smidighed, koordination . og ikke mindst skildpadder :tongue: (MaxP er jo suveræn i den disciplin :wink: )

    // Tania

  9. Hej Casper,

    Må lige smide en hilsen efter at have luret i din log.. det er en heftig september, du går i møde, så vil lige smide nogle gode tanker til både vejen og målene. Synes iøvrigt rigtig godt om både din træning og musik smag :4thumbup: Det er nemlig lige før, det ku ligne min egen log med den playliste og forkærlighed for boksning :tongue:

    Så kigger nok med på siderne indimellem.. :smile:

    // Tania

    ps. Glæder mig til at læse om jeres bokselejr!

  10. Godmorgentræning med Malte (blue-belt BJJ)

    Godformiddagstræning med Moltke

    Now study, men føler der skal rives noget styrke eller escrima af senere. bum bum bum :alright:

    /quote]

    :4jumpy: JA!! Det må du hellere..... du laver jo ik nååååwet.... bum bum bum :4whistling: :laugh:

  11. Hej Ninja, jeps, prøver at få gang i æ kadawer igen.. Når man skal undervise i idræt skal man sgu også kunne yde et par watt og løfte et par kg!

    EDT træning i går:

    Backsquat m 90 kg:

    30 reps

    Dips med BW

    61 reps

    I dag.. ud og tage mødommen på mine nye løbesko.. mine labre Asics Kayano XII, der efter min løbetest burde være gode til en tung løber som mig :blush:

    tænk at kunne løbe på asfalt uden at de første 3 skridt giver skinneben der føles som om de får tæsk :wub:

    Birkemoseruten: (4,9 K) 27 Minutter

    Hey Blackmoore,

    Dejligt at se, at du får løbet :4thumbup: Birkemoseruten lyder enddog meget mere tillokkende end "rundt om søerne" :smile:

    // Tania

  12. Hey Blackmoore,

    Godt at du er blevet rask og kan svinge kroppen rundt i lidt træning igen :smile:

    Jeg er begyndt at føle mig lidt hjemme på MOL igen, så kigger ind i ny og næ og følger med i din træning og logliv. Og stort tillykke med dit nye job! Godt, går jeg ud fra?! :bigsmile:

    :flowers:

  13. Tusind tak for morgen underholdningen, kriger :smile: :4boxing:

    Det var super hyggeligt endelig at få bokset med dig! Og meget sødt af dig, ikke at slå mig :wink::tongue:

    Næste gang kan vi sætte lidt mere tempo på - og hvis Mr. G ellers kan indfinde sig, så er det jo lidt noget andet, end den session med Jens Martin (den store mand).

    Men håber også, at du fik noget ud af det. Jeg fik i alle fald en smule sved på panden, og et par gode grin (dog mest da Jens Martin overfaldt mig - det må have set alt for sjovt ud!) :laugh::smile:

  14. Næh, der er da en kæmpe forskel: y, o og a :tongue:

    Hvad føler du at yoga giver dig. Nu har du jo praktiseret det en del.

    Poul har ekspertviden indenfor vægttræning, og har af den grund måske stødt på en masse der har en holdning til yoga, hvilken effekt den har på deres styrke osv.

    Jeg kan godt lide at få indfaldsvinkler fra mange forskellige typer mennesker. Især fra folk der ikke udelukkende beskæftiger sig med området, da de som regel er mere upartiske :wink:

    U R wraaaaaiijt rekitanafnaD :crazy:

    Hehehe.. ja, Guarden til yoga er som at se The Thing og ballet :laugh:

    Har spist vildt lækker chokolade idag :innocent: , noget Ninjaen havde, hvad er det nu det hed Ninja :ninja:

    /J-dawg.

    :4mewantfood: :tongue: Godiva - som i Lady Godiva (vidst nok) eller SuperG :superman:

    Har ogs haft fornøjelse af Eskild.. han er en hård nyser... han lagde mig i skildpadden.... :laugh:

    / Ninja

  15. 145g koreansk super delicious oksekødshalløjs fra 7-11

    Består så vidt jeg kan smage af tyndt skåret oksekød, løg, sesamfrø, paprika eller chili, hvidløg, olie- hertil en lille portion nudler (ca. halvdelen). Smager fantastisk! Og så ryger der også en crabstick ned bagefter. Fantastisk morgenmad.. hvorfor er min 7-11 ikke sådan derhjemme?

  16. Mr. Pullups ! :4sport:

    Du får jo bokset.... du piver bare lidt :wink: *fniis* men ææh... sæt evt. kryds i kalenderen d. 23 (lørdag), så kan du tage med op og bokse :4boxing: (jeg er så heldig, at jeg skal til J-land de næste par weekender :crybaby: )

    Alternativt melder du ind på en hverdags morgen i min log :smile: