Limited

Medlemmer
 • Content count

  601
 • Joined

 • Last visited

About Limited

 • Rank
  .....

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. S: Støvler M58

  Jeg bruger normalt str. 42 i sko. Jeg brugte str. 42 i M/58'ere også, men det passede med at jeg kunne have et par store uldsokker på indeni. Når det er sagt, så anede jeg ikke man kunne få penge for skidtet. Jeg beholdte 4 par da jeg stoppede, men smed de 3 af dem i containeren sidst jeg flyttede.
 2. 3.g opgave om fedttab!

  Yeah, du kan finde en liste over alle tilmeldte brugers msn her: Link
 3. 3,5,8 eller 10 gentagelser..?

  Det kan lige så nemt være omvendt. Mange gentagelser gør at teknikken ryger fløjten => stort skadespotentiale.
 4. Motions CrossFit

  Hvad er forskellen på at køre chinups/pullups i en klatrebjælke i forhold til en alm. frithængende stang? Jeg tænker på om der er noget som er nemmere/sværere - eller det bare handler om mulighederne mht. at variere grebet? Ps. Rigtig solidt gået med de 90 reps
 5. undlad dødløft?

  No offence - men du disker op med nogle meget arrogante indlæg (både i denne tråd og i nogle af de tidligere tråde), så må du forvente at nogen finder på at sende noget den anden vej igen
 6. -5 kg på 10 dage!

  Et kilo rent fedt indeholder 9000 kcal. Kropsfedt indeholder ca. 20% vand - derfor de 7000 kcal.
 7. Muskelskade og muskelømhed

  Spændende artikel, men jeg synes ikke rigtigt der står så meget om, hvad der sker i musklen efter tilvænningsperioden på de 2-3 uger? Selve ømheden efter træning er kraftigt reduceret (hvis overhovedet tilstede), men kører de andre processer (tab af styrke, graden af inflammation, T2 niveau, etc.) stadig som på afbildningen i artiklen? Det er muligt at det bare er mig som er misforstået et eller andet.
 8. vejen mod at blive taget ud til dopingtest!

  Hvor placerer du det frie ben? Umiddelbart synes jeg der er bedst balance hvis man placerer benet ud til siden (ca. 45 grader) og kun støtter på tæerne på den fod. Til gengæld giver den variant et lidt ærgerligt skævt træk i ryggen.
 9. Døgnøvelse - mad

  Du får ét gæt...
 10. S: Tacx Satorie Hometrainer *NY*

  Jeg er ikke interesseret, men det ville nok være en idé at tilføje et link eller nogle billeder. En google søgning på "Tacx Satorie" giver 0 hits.
 11. -5 kg på 10 dage!

  I så fald ved du også at du må igang med at skære gevaldigt ned på dit energi-indtag eller voldsomt op for dit aktivitetsniveau. Men den bedste løsning er nok at sætte dig ved symaskinen i stedet.
 12. Pæne nye spinning-sko du har fået der.
 13. De olier...

  Stubbe angav denne kilde: Essential fatty acid in health and chronic disease Her er abstractet: Den har du valgt ikke at tage stilling til og i stedet skrive 3 indlæg hvor du efterspørger kilder. Medmindre du vælger at komme med en faglig kritik af kilden, så er det efterhånden lidt svært at tage dine indlæg seriøst.
 14. Kalorielet slik

  En oversigt kan findes her: Link Bolcherne fra ISIS har de bl.a. i Føtex.
 15. Koffein piller doping eller?

  Interessant. Men koffein (i sig selv) har vel ikke anden effekt end at give lidt højere energiniveau?