shaze Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Hvad er den optimale energifordeling, hvis man skal tabe sig?Så vidt jeg kan forstå, er det med en nogenlunde jævn protein/kulhydratfordeling og så væsentligt mindre fedt - evt. 40-40-20? Men hvad siger I?Jeg har store problemer med at få min kost til at passe, får alt for lidt protein og alt for meget kulhydrat, så nogle tips er også velkomne. Forsøger at få blandet nogle stegte æggehvider i maden, men det er tilsyneladende ikke nok - hvad er gode, proteinholdige, fedtfattige måltider??På forhånd tak for hjælpen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camillabruun Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Frokost:Tun og hytteost blandet med lidt krydderier, evt lidt stærk sennep. Masser af grøntsager til.Eller en salat med en masse parmaskinke(pil fedtkanterne fra) og et hårdkogt æg eller to og måske lidt ristede pinjekerner (de er dog ret fede selvom det er det gode fedt) Du kan jo evt pille æggeblommerne fra og nøjes med hviden.Morgenmad: Fx ylette eller cheasys A38. Spiser det selv med lidt hjemmelavet müsli på toppenTil Aften: Magert kød eller fisk med fx ovnbagte grøntsager (spring rodfrugter og kartofler over da de indeholder ret mange kulhydrater)Det var da et par forslag-Camilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armoured female Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Muligvis er det individuelt, hvad den optimale energifordeling er. Vigtigt er det at føle sig mæt og få nok af alle tre næringssubstrater. Man kan sagtens ligge over 20% i fedt, sålænge man er i kcal-underskud - fedt er nødvendigt for fedttab, men mætter dog ikke så godt.Jeg kører fint med fedttab og bevarer muskelmassen, når jeg ligger i omegnen 25-50-25 til 30-40-30 (jeg har ikke prøvet så meget andet, hvorfor lave om på noget der virker) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rønne Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 Hvad er den optimale energifordeling, hvis man skal tabe sig?....hvad er gode, proteinholdige, fedtfattige måltider??Jeg tror ikke at der findes en optimal energifordeling. Det drejer sig udelukkende om kcal. underskud.Alle former for kød er proteinholdigt, også fugl og fisk. Lad være med at tænke i specielt "fedtfattige" måltider. Tænk i kcal. fattige måltider.At rodfrugter er kcal.holdige er ikke rigtigt. Grønsager ligger omkring 20 og rodfrugter omkring 35. Kartofler er dog en undtagelse med godt 80. Så grav du bare løs i jorden efter dit næste måltid. Hvis du leder efter noget virkelig nemt: torskerogn på dåse. Kun 90 kcal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.