Protein


HONKEY
 Share

Recommended Posts

Ja som overskriften jo lyder, så kunne jeg godt tænke mig at at vide, hvor mange grader almindeligt proteinpulver kan tåle. Ved ikke om det lyder dumt, men da jeg søgte lidt rundt her forleden, så jeg der var noget der hed, madlavningsprotein, der kunne klare 200 C grader.. Også kom jeg jo lige i tvivl med mig selv. Hvor mange grader kan almindelig valleprotein tåle??.

Og hvis der er nogle der har nogle gode opskrifter på portein-bars, så skriv endelig :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

læste lige lidt i protein fag'en

"Proteiner kan (i hvert fald til en hvis grad) tåle opvarmning. Det sker jo også når vi bager med æg og mælk normalt. Så der er ikke noget i vejen for at lade proteinpulver indgå i diverse opskrifter (kager f.eks.). Se dog denne tråd (især Liciferase's link)."

http://www.motion-online.dk/fora/index.php?act=ST&f=6&t=7810

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share