HONKEY Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Ja som overskriften jo lyder, så kunne jeg godt tænke mig at at vide, hvor mange grader almindeligt proteinpulver kan tåle. Ved ikke om det lyder dumt, men da jeg søgte lidt rundt her forleden, så jeg der var noget der hed, madlavningsprotein, der kunne klare 200 C grader.. Også kom jeg jo lige i tvivl med mig selv. Hvor mange grader kan almindelig valleprotein tåle??.Og hvis der er nogle der har nogle gode opskrifter på portein-bars, så skriv endelig :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apprenti Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 hmm godt spørgsmål. jeg tror du får det bedste svar hvis du henvender dig direkte til producenten(ikke forhandleren...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apprenti Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 læste lige lidt i protein fag'en"Proteiner kan (i hvert fald til en hvis grad) tåle opvarmning. Det sker jo også når vi bager med æg og mælk normalt. Så der er ikke noget i vejen for at lade proteinpulver indgå i diverse opskrifter (kager f.eks.). Se dog denne tråd (især Liciferase's link)."http://www.motion-online.dk/fora/index.php?act=ST&f=6&t=7810 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.