Zink og andet HJÆLP


Senu
 Share

Recommended Posts

først så:Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud eller omtale specifikke kosttilskud ved produktnavn.

for det andet så vælg dog at spise og træne ordenligt i stedet for at proppe dig med alt muligt skidt.. - og du er kun 17 år, du skal nok nå at blive stor, men det tager altså tid :wink:

Link to comment
Share on other sites

Der sker højst sandsynligt ikke det store.

Majoriteten af de ting de nævner er planteekstraker, hvor der i bedste fald kun er vist svag korrelation til muskelvækst.

Jeg vil anse det som værende en potent vitamin/mineral pille, og med mindre du er i underskud i forhold til disse, så vil effekten stort set ikke være at spore.

Fokuser i stedet på korrekt ernæring, specielt under og lige efter træning! Der er der som regel rigtig meget at hente! :smile:

Link to comment
Share on other sites

Stacker V (100kap)

Stacker V™ (med det patenterede NOX5 complex™) er et avanceret gennembrud, der hjælper dig til at forøge styrken umiddelbart før træning! Ingen klargøringsfase eller vedligeholdelsesfase er nødvendig, når du bruger dette produkt. Tag bare din portion Stacker V, før du træner og du er klar til at opleve din mest eksplosive præstation nogensinde. Mere nitrogenoxid (NOX), mere kraft, mindre træthed og bedre træning. Stacker V er i sandhed revolutionerende, med stærkere ingredienser, end du kan forestille dig. Få oplevelsen nu!

Mere specifik info:

Med en unik blanding af de mest anmeldte ingredienser i 2005, genopfinder Stacker markedet for sportskosttilskud, med de vigtigste byggematerialer, der forøger mængden af nitrogenoxid (NOX) i blodet, ATP i musklerne og nedsætter niveauet af uønsket østrogen i blodet. Fem stærke ingredienser i én kapsel. Let at bruge,

Stacker V, verdens stærkeste vasodilator. Med NOX5 complex™.

Ingredienser og virkninger i kroppen

L-Arginine Alpha Keto Gluterate (L & 2:1):

´

giver det udseende, som alle sportsfolk vil have. Arginin er en essentiel aminosyre, der er forsket meget i over de sidste 30 år. Det forøger HGH i blodet, men hvad der er vigtigere: Arginine Alpha-Ketoglutarat er den bedste næring til naturlig dannelse af nitrogenoxid. Nitrogenoxid indgår i en lang række fysiologiske processer. Nitrogenoxid er en stor faktor i muskelvæksten. Det forbedrer udholdenheden og restitutionstiden. Dannelsen af nitrogenoxid sker når aminosyren L-arginin omdannes til L-citrullin via en enzymgruppe, kendt som Nitric Oxide Synthesis (NOS), som er ansvarlig for vasodilation. Det faktum, at nitrogenoxid forøger blodgennemstrømningen gør det interessant for bodybuildere. Den forøgede blodgennemstrømning leverer flere næringsstoffer til musklerne. Disse muskler bliver større og mere ‘pumpet’.

Di Arginine Malate:

en overlegen form for arginin, beregnet til at mætte musklerne med NOX. En overlegen form for arginin, der er beregnet til at mætte musklerne med blod, forbedre tilførslen af næringsstoffer, og vedligeholde hele kroppens ‘pump’. Di-argininmalat er et nyt substrat, der har 2 molekyler L-arginin bundet til æblesyre. Arginin har vist sig at være en del af nitrogenoxid-produktionen (NOX). Nitrogenoxid er en gas, der dannes i kroppen og som bruges af kroppen til at kommunikere med andre celler. Denne cellekommunikation kan stimulere proteinsyntesen og glukoselagringen i musklerne og “pumpe” disse. Nitrogenoxid mindsker også inflammation og smerte ved at udsætte muskler for intens træning.

Kreatinetylester (CEE):

anabolsk reaktion uden sukkertransportsystemer.

Almindelig kreatinmonohydrat har vist sig effektiv til at forøge den rene muskelmasse, muskelstyrke og atletiske præstation. Den dårlige optagelse af almindelig kreatinmonohydrat gør at brugeren er nødt til at indtage store doser kreatin for at opnå den ønskede virkning. CEE virker anderledes – den bliver hurtigt optaget af alle kroppens kreatinafhængige celler. CEE virker sammen med nitrogenoxids byggematerialer på en måde, der forøger din præstation, og giver brugeren de muskler, han vil have.

Iso Flavone (Ipriflavon):

anabolske aktiviteter, der ligner steroiders, med uden bivirkninger. Denne enestående isoflavon har udvist fremragende anabolske aktiviteter, lignende steroiders, men uden de negative bivirkninger. På grund af dens anabolske egenskaber, kan ipriflavon målrettet forøge den fedtfri muskelmasse. Ligesom dens fætter methoxy-isoflavon også kan gøre det via anabolisme (forøge nitrogentilbageholdelsen, give liv til proteinsyntesen, mindske proteinnedbrydning [via hæmning af kortisol] og ved at fremme aktiviteter, der opdeler næringsstofferne.

Index Stacker V – 100 kapsler pr. flaske, tag 4-6 kapsler om dagen.

HER ER EN ANDEN NÅR MAN LÆSER DET LYDER DET ALTSÅ TIL AT VÆRE GODT, men har det ikke nogen effect overhovedet :S?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share