Sign in to follow this  
fodbold1999

Hjælp til håndledssmerter

Recommended Posts

Hej :-)

Jeg er en pige på 14, som spiller fodbold i min fritid (Jeg er målmand, og er rimelig ny til det) men jeg har her for tiden haft slemme håndledssmerter.

Det er i højre hånd omkring håndledet, og helt op til albuen. Jeg har mest ondt når jeg spiller eller jeg bruger hånden meget.

Jeg har ikke rigtig nogen idé om hvordan det startede, det gjorde bare mere og mere ondt. Altså fordi jeg er nybegynder kan jeg nogle gange have lidt "Løse håndled" når jeg tager bolden, men det er bare lidt urealistisk at det er skylden i at jeg har SÅ ondt ;-)

-Så jeg tænkte på om i kunne hjælpe mig, og måske har nogen ideer til hvad det er, eller hvad jeg kan gøre for at det ikke gør så ondt :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Fodbold1999

Det kan sagtens skyldes de gentagende skud i fodbold. Jeg har faktisk en af mine fodboldspillere fra det kvindelig landshold ude med en slem forstuvning af håndleddet pga. et hårdt skud. Men ellers kan det også være tale om en overbelastning af underarms musklerne, men det er alt samme gætværk, da jeg skal undersøge dig for at kunne sige hvad præcis du skal gøre.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så vil jeg sige det til dine forældre og få en tid hos en fysioterapeut, så du kan få det undersøgt grundigt og de kan ud fra undersøgelsen give dig helt præcis råd til hvad du selv kan gøre for at reducere skadens omfang.

Håber du finde ud af hvad det er og god bedring.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this