Sign in to follow this  
don155

Alternativer til polar team2

Recommended Posts

Hej Mol

Jeg har et gps/pulsmåler(garmin 405) ur ur og er glad for det, og overvejer at investere i nyt grej. En af de funktioner der er på markedet som jeg syntes er spændende er polar team sport produkter.

Kort fortalt kan man påføre sig et pulsbælte og så vil ens data blive opsamlet af en "kasse" som blot skal være inden for en afstand af 100m af ens person.

I forbindelse med nogle af de idrætter jeg dyrker(kampsport), er det at bære ur(eller være 3-4 meter tæt på det) ikke praktisk. Derfor kunne det være spændende at have en anden mulighed for at få tal for ens puls uden uret... = polar team sports...

Men så vidt jeg kan se sælges de kun i sæt til 10 personer... Hvilket er ret dyrt når man blot mangler til en person.

Kender i et lignende produkt til 1 person uden andre krav end at man ifører sig et bælte ? Eller andre gadgets der vil kunne måle ens puls uden at man skal være tæt på modtager med ens sender(pulsbælte)

Mvh

Don155

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu er jeg overhoved ikke ekspert på systemet, men mener dog at det hedder "TEAM" af en grund, det er lavet til f.eks, spinnings hold, hvor en investering på 40.000 hentes ind igen. Som et privat system virker det dog lidt som overkill. :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this