Sign in to follow this  
Troels Bak Andersen

Klik i led efter skulderskade

Recommended Posts

Hej

Jeg fik i starten af februar en overbelastningsskade i skulderen. En fysioterapeut diagnosticerede en inflammation i supraspinatus, den øvre skulderbladsmuskel man bruger til at løfte armen ud fra kroppen. Efter de daglige smerter fortog sig begyndte jeg på genoptræningsprogrammet man finder på http://sportnetdoc.dk/skulder/betandelse-af-ovre-skulderbladsmuskel. Da jeg kunne gennemføre trin 4 uden smerter begyndte jeg at træne med frivægte efter det princip, at jeg ikke må have smerter under og efter træningen.

Jeg har nu genoptaget min almindelige træning med håndvægte og klatring ugentligt, hvor jeg sørger for ikke at få smerter under og efter træning. Men jeg har lagt mærke til, at min skulderbladsmuskel "klikker" oftere og oftere. Hvis jeg står op med armen ned langs kroppen og laver et 360 graders sving stille og roligt vil skulderen klikke flere gange, uden smerter. Er dette noget, jeg bør være bekymret over?

Håber nogen kan give et godt råd. Troels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normalt vil et klik eller "pop" komme fra et led og ikke en muskel. Nu nævner du både en muskel ved skulderbladet og selve skulderen. Jeg går ud fra at du hører klikket fra skulderen?

Jeg synes ikke, at det er noget du være bekymret om, så længe at du ikke føler smerte, eller at armen "hopper" ud af leddet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this