Sign in to follow this  
crisis

Ernæring samt råd

Recommended Posts

Hej allesammen

Jeg ønsker at mindske min fedt procent, og er 100 % sikker på det skyldes lidt mængderne samt de manglende mellemmåltider.

Jeg spiser som ofte ikke særlig meget om morgen, da jeg stadig føler mig mæt fra gårsdagens aftensmad, og ender derfor med at bare spise en kæmpe portion aftensmad på en dag hvor jeg ikke træner, ellers hvis jeg har trænet plejer jeg at spise mere. Jeg ved godt man siger at man skal spise 6 gange om dagen, men kan seriøst ikke spise på den måde, og forstår ikke hvordan man kan få det vendt en spisterytme således.

Min aftensmad består ofte normalt af en potion ris+grønt+kød (Fordellingen og mængden variere, og kunne også bruge lidt hjælp til det. ) hurtigt og let især fordi det kan få på frys. (Alternativer til Ris kunne også være fint.)

Jeg er en dreng som er 168 cm høj, og vejer 70-73 kg. Jeg vil gerne ned på 60 - 55 kg, men stadig ikke midste styrke. Hvormeget bør man kostmæssigt indtage, hvilke mængder, og hvad er godt og skidt.

Jeg har kigget lidt på det Intermittent Fasting -> hvilket lyder til at kunne passe mig fint. Jeg er dog undrene hvordan man skal planlægge træning, og spisning. og hvorledes med mængder man skal spise.

Edited by crisis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this