Sign in to follow this  
Sidious

WG, Proteiner etc.

Recommended Posts

Jeg har nu lige læst 75+ indlæg på jeres udmærkede forum, men synes egentlig ikke jeg blev meget klogere.

Mit spørgsmål går på: Hvad skal jeg vælge WG eller ren protein.

Jeg er 1.97m og 85 kg. Jeg vil gerne fylde lidt mere i landskabet, og det gør ikke noget hvis der kommer lidt mere sul på kroppen. Det behøver altså ikke at være REN muskelmasse. jeg er begyndt at træne og vil gerne se resultater på vægten.

Jeg har så set at nogen siger WG'er er spild af penge, og at man istedet bare skal ta' en banan til sit Protein. Men hvor mange kulhydrater er der i en gennemsnitsbanan? Ligesåmeget som i en portion WG?

Så er der produkterne. Nogle produkter, som Eiselt Gainer indeholder både WPC(concentrat) og WPI(isolat), andet indeholder kun WPC. Nogle produkter er der mange proteiner i andre mange kulhydrater. Jeg har prøvet twinlabs super gainers fuel, men har lige læst at der kun er 12% proteiner, resten kulhydrater. Er det godt eller skidt når man skal ta' på? Hvad skal jeg kigge efter i produkterne? Gram proteiner/100 g? Eller fordelingen mellem proteiner og kulhydrater? Samtidig med at jeg også skal kigge efter typen af protein?

Håber i kan forstå min forvirring.

Jeg har selv et godt øje til et bestemt produkt: Eiselt Gainer fra www.bodycore.dk, men jeg ved ikke om jeg er bedre tjent med ren protein + en banan.

Nogen der har nogle forslag i form a Mærke, produkt og hvor man kan få det? På forhånd tak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WG er en dyr løsning. Har du begrænsende økonomiske midler?

Under alle omstændigheder er du nødt til at kigge på dig totale kostplan, før du kaster dig over et tilfældigt pulver.

2 billige og sunde tiltag:

100 g rå havregryn m/mælk eftermiddag og aften.

0,5 - 1 l cacaomælk efter du har motioneret.

Prøv det i en måned samtidig med, at du fortsætter med at spise som du hele tiden har gjort. Det burde kunne mærkes på vægten.

Du kan også regne baglæns, og så hvor mange gryn der på en dagsration WG.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok tak for det hurtige svar. Kosten har jeg godt på plads, men jeg vil gerne vokse lidt mere end bare lidt, hvis du forstår hvad jeg mener? Altså mente jeg at et kost TILSKUD ville være på sin plads, men jeg er blevet mere forvirret, end opklaret med alle de forskellige produkter der er på markedet, derfor ville jeg godt ha' ryddet op i myter og facts.

Økonomiske midler: Store, men dermed ikke sagt jeg gider spilde penge på noget gylde der ingen effekt har. 700 kr. er trods alt 700 kr. uanset om man tjener 14000 eller 25000 i måneden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Når året er omme nægter jeg at tro WG skulle være gryn og mælk overlegent. Tværtimod betvivles WG råvarernes kvalitet ofte.

Argumentet for pulver er i mine øjne primært bekvemmelighed.

Igen en helhedsbetragtning er nødvendig. Post mål, stats, kostplan og træningsplan i forummet: Træningsprogrammer. Så kan jeg næsten garantere at du oversvømmes med idéer på alle planer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eiselt gainer'en inde på www.bodycore.dk indeholder ikke WPC (da produktet ellers ville have meget mere fedt og laktose) Eiselt gainer's protein indeholder består at 30% WPI (hurtigt optagelse) og resten kommer fra langsomt virkende protein som optages op til 4-6 timer. Har selv brugt Eiselt gainer i 2 år nu med rigtige gode resultater. De bedste er at man ikkel ligger en masse fedt på kroppen da den har et meget højer protein indhold end f.eks. Twinlabs Super Gainers Fuel. Bananer og kakao mælk er kund for amatører :bigsmile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this