Sign in to follow this  
ThomasR

Vægttab - nu vil jeg vide det!

Recommended Posts

Hej Alle

Jeg er en fyr på 28 - jeg er 184 høj og jeg vejer 84 kg.  Jeg løber 40 min. 4 gange om ugen og vægttræner derefter i 20 minutter... men uanset hvad vil det lille (det er sgu ikke så stort, men det er der) bildæk omkring livet ikke forsvinde...

Nu er mit spørgsmål: træner jeg ikke nok eller skal jeg også til at opgive sprut i weekenden, aldrig mere lakrids? og den slags... jeg fatter det sgu ikke, men der sker altså ikke så meget!

ha en god jul....

thomas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Træning betyder noget, men kosten betyder mest. Hvis du ikke spiser fornuftigt, så hjælper det ikke meget at træne. Hold dig fra fed mad, herunder det meste fastfood. Hvis det ikke hjælper, så er du nødt til at skære ned på de simple kulhydrater, som fx slik, sukker, sodavand og lign.

Med hensyn til træningen, så er cardio det vigtigste når målet er at smide fedt. Du kan dog prøve at ændre lidt på forholdet mellem cardio og vægttræning. To af dagene kunne du fx først træne vægttræning i 40 minutter og derefter løbe i 20 minutter. Vægttræning forbrænder ikke så meget fedt som kredsløbstræning gør, men til gengæld vil en øget muskelmasse øge din hvileforbrænding.

Det er bedst at træne vægttræning før kredsløbstræning. Ved at træne vægttræning først får du mest ud af vægttræningen idet energiniveauet er højt. Når du så kommer til kredsløbstræningen, er dit energiniveau lavere, hvorved du hurtigere får gang i fedtforbrændingen. Du får dermed det meste ud af begge træningsformer - forudsat du træner kredsløbstræning for at forbrænde fedt :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Thomas! :)

Svaret skal formentlig findes i dit energiindtag!

Med dine løb forbrænder du ca. 1500kJ/dag og derudover ca. 11000-13000kJ på dagens forsk. gøremål.

Så må du ellers igang med kalorietabellen for at se, om du spiser mere end du forbrænder.

Du kan bruge den her i mangel af bedre:

Mit'>http://www.iform.no/kosthold/næringstabell.shtml#1

Mit

gæt er, at du sagtens kan formindske dit goodyear-dæk, men om du kan få det helt væk afhænger til dels af, om du tidligere har haft et meget stort michelin-dæk :)

Håber det hjælper :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this