Sign in to follow this  
Kondikarla

Spinning

Recommended Posts

Hej

Jeg er ved at være lidt forvirret. Jeg har gennem længere tid tabt mig ved vægttræning og konditræning på alm. kondicykel, løb og stepmaskine. Jeg har opnået vægttab på 16 kg. Nu er jeg flyttet til Århus og har fået et bijob i et fitnesscenter og har derfor fri træning. Nu har jeg rig mulighed for at afveksle min træning, det havde jeg ikke i det lille bitte center jeg trænede i før.

Nu dyrker jeg meget spinning og skal til at uddannes til spinninginstruktør. Jeg har fået at vide at spinning er perfekt til vægttab, og andre siger at det kun er perfekt til konditionstræning. Hvad er fup og hvad er fakta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej med dig.

Spinning er ideelt til begge dele. Jeg er selv uddannet både spinning- og fitnessinstruktør, og har selv tabt 30 kg. Spinning er ideelt til vægttab fordi man temmelig tit kører pulsen høj op, og jo højere intensitet man kører med jo mere forbrænder man. Man forbrænder dog flest kulhydrater ved høj intensitet, MEN man har en afterburner effekt, hvor man stadigvæk forbrænder meget, det gør man ikke ved lavintetsitet, og samtidig forbrænder man mere fedt i hvile hvis man er veltrænet. Og spinning er også ideelt til kondition forbi man kører interval træning. Så god fornøjelse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tusind tak for dit svar, jeg vil spinne der ud af! I øvrigt er det også sjovt! Men det man kalder Fedtdræber el. distancespinning med jævn belastning og jævn puls er vel bedst til fedtforbrænding ikke? :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this