Gave til ham – Se mere end 150 gaveideer

Er du på udkig efter den perfekte gave til ham? Det kan være en kæreste, mand, søn, ven eller noget helt andet. Ligegyldigt hvad din relation er til personen, så kan du finde inspiration her. Vi er klar over, at ingen mænd er ens, og derfor giver vi dig inspiration på tværs af alle aldersgrupper og interesseområder, så der er noget for enhver smag.

Så hvis du endnu ikke har fundet på den helt perfekte gave til ham, så har du chancen her, og ligegyldigt hvilken type han er, så håber vi, at du finder den nødvendige inspiration her til den perfekte gave til ham.

 

 • Barberingsoplevelse
  Barberingsoplevelse
  En perfekt gave til en ægte mand - giv en lækker barberingsoplevelse. Personlig pleje der virkelig er stil over. Giv din kæreste, søn, bror eller onkel, eller ven,  denne her fantastisk gammeldags og rustikke barberingsoplevelse, som med sikkerhed spreder glæde.
   ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
   oplevelsesgaver.dk3990399Læs mere

  • Gaveæsker
   Gaveæsker
   Giv en lækker gaveæske med personlig pleje til ham du holder af En skøn gave fuld af luksus og personlig pleje til ham som går op i høj kvalitet. Disse gaveæsker indeholder alt fra barbering, ansigtsbehandling, kropsplejeprodukter og meget, meget andet. En genial gave til alle rigtige mænd.
    ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
    Proshave.dk1650165Læs mere

   • Parfume Gaveæsker til ham
    Parfume Gaveæsker til ham
    Parfume Gaveæsker til ham som elsker luksus Kender du en mand som går op i lækre plejeprodukter, og skal du finde en gave til der passer helt perfekt til ham? Her kan du finde gaveæsker på parfumer, så han selv kan vælge mellem alle de fantastiske herredufte, i vores store udvalg. En gave der med sikkerhed spreder glæde, og som han kan nyde godt af i mange år frem.
     ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
     billigparfume.dk--99%5950595Læs mere

    • Percy Nobleman Ultimate Grooming Box
     Percy Nobleman Ultimate Grooming Box
     En ægte luksusgave til manden der har alt Til manden som har alt, og som går op i lækre luksusprodukter i høj kvalitet – her kommer Percy Nobleman Ultimate Grooming Box, som indeholder håndlavet udstyr til den ultimative barbering. Til den mand som kun fortjener det allerbedste, og derfor også den allerbedste barbering!
      ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
      proshave.dk1.74901.749Læs mere

     • Fisketur på Det Gule Rev
      Fisketur på Det Gule Rev
      Giv en tur på havet i gave til den fiskeglade fødselar! Uanset om du skal finde en gave til konfirmanden, fødselaren eller noget helt tredje, så kan du ikke gå galt i byen med denne spændende oplevelse! Oplev det gule rev og fang torsk, sej og lubber på en hel dag på bølgen blå. En sjov og spændende oplevelse til den eventyrlystne herre!
       ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
       duglemmerdetaldrig.dk1.15001.150Læs mere

      • Ballonflyvning
       Ballonflyvning
       Den ultimative gave til den eventyrlystne! Hvis du skal give en gave som virkelig får folk til at måbe, så er her den perfekte løsning: bliv festens højdepunkt med en tur i luftballon! Oplev Danmarks smukke natur oppefra, og se skove og marker så langt øjet rækker. En eventyrlig gave til ham som virkelig fortjener en oplevelse der aldrig bliver glemt!
        ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
        duglemmerdetaldrig.dk2.39502.395Læs mere

       • Tur i Kajak
        Tur i Kajak
        Giv en spændende og eventyrlig kajakoplevelse i gave Der er ikke noget bedre end den stille sø og smukke natur fra en strømlinet kajak. Det kan se svært ud at ro i kajak, men det er faktisk meget nemt, og det er den perfekte gave til den naturelskende og eventyrlystne.
         ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
         oplevelsesgaver.dk4000400Læs mere

        • Del en Oplevelse
         Del en Oplevelse
         Giv en oplevelsesgave som i aldrig glemmer Se vores store og brede udvalg af oplevelsesgaver her, og giv en helt særlig og personlig gave. Nu til dags har vi så mange ting, så i stedet kan du give en oplevelse i gave, og her kan du vælge en helt personlig oplevelse – vi har alt lige fra Vingårde til Spaophold til Actionoplevelser så du kan vælge den helt perfekte gave.
          ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
          duglemmerdetaldrig.dk1.59001.590Læs mere

         • Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub
          Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub
          Giv den ultimative action-oplevelse i gave til en du holder af – Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub Mærk jorden forsvinde under dig og suget i maven – og den frihed vi alle drømmer om. Det er helt særligt at hænge i luften, og mærke stilheden mens landskabet svæver forbi under dig – det er en oplevelse man aldrig glemmer. Og en gave der virkelig skaber glæde!
           ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
           duglemmerdetaldrig.dk2950295Læs mere

          • Giv en Spændende Helikoptertur
           Giv en Spændende Helikoptertur
           Giv en gave som aldrig bliver glemt – Giv en spændende helikoptertur Der findes næsten ikke noget sjovere end at flyve i helikopter. Det er spændende og actionfyldt, og samtidig kan du se det smukke landskab for neden, og samtidig lærer du om helikopterens historie. En anderledes og spændende gaveide!
            ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
            duglemmerdetaldrig.dk6950695Læs mere

           • Bodyflight i Vindtunnel
            Bodyflight i Vindtunnel
            Giv en tur i Vindtunnel og oplev Bodyflight Hvordan mon det føles at ophæve tyngdekraften og flyve? Med Vindtunnel kan du opleve hvordan det føles at springe i faldskærm, men uden at skulle op i 4000 meters højde. Instruktøren guider dig og du kan få en sjov, adrenalinfyldt oplevelse indenfor i den højteknologiske vindtunnel. Den perfekte gaveide til action-elskeren!
             ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
             duglemmerdetaldrig.dk4450445Læs mere

             

             

            • hudpleje
             hudpleje
             Giv lækker hudpleje i gave, til en mand som virkelig fortjener lidt ekstra luksus. Få spaoplevelse direkte ind i hverdagens trummerum med lækre hudplejeprodukter til mænd. En fantastisk gave til ham som går op i gode, lækre produkter, og som elsker personlig pleje. Med hudpleje kan du forkæle en du holder af, i dag!
              ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
              nicehair.dk-11%1290129Læs mere

             • Mühle's luksus barbering gear
              Mühle's luksus barbering gear
              Gik en lækker Mühle Shaving luksusgave til ham du holder af! Få noget af det lækreste barbergrej overhovedet muligt med Mühles luksusbarberingsgrej. Giv en gave der med garanti vækker glæde og begejstring, hos manden der kun fortjener det allerbedste. Mühle er berømt for deres luksusskrabere og luksus barberskum, og det er lige præcis det som din mand fortjener!
               ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
               proshave.dk1.08501.085Læs mere

              • Manchetknapper med gavering
               Manchetknapper med gavering
               Giv et par personlige manchetknapper med gravering i gave i dag Find et par perfekte og lækre manchetknapper til den moderne mand, og indgraver dem med en helt særlig besked. Mere personligt og skønt bliver det ikke.
                ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                smykkemester.dk6950695Læs mere

               • Northern Legacy
                Northern Legacy
                En virkelig lækker og personlig gave – giv et flot designsmykke med indgravering i dag Det er ikke kun bryllupsringe der skal indgraveres – hvorfor ikke få indgraveret en halskæde eller fingerring med en flot og personlig besked? Det er en gave der med sikkerhed bliver et hit!
                 ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                 hardcasa.dk399.750399.75Læs mere

                • Frameo Digital Fotoramme
                 Frameo Digital Fotoramme
                 Den perfekt og personlige gave – få en digital fotoramme og send billeder direkte fra din smartphone! Upload billeder fra din telefon til denne smarte ramme, uanset hvor du er, og del de allerbedste minder med dem du holder af. Den perfekte og personlige gave som med sikkerhed spreder glæde mange år frem.
                  ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                  coolstuff.dk6290629Læs mere

                 • Taylor of Old Bond Street Gavesæt
                  Taylor of Old Bond Street Gavesæt
                  Taylor of Old Bond Street Gavesæt til den allerbedste luksusbarbering Skal du finde en gave til ham der elsker luksusprodukter, og kun fortjener det bedste af det bedste? Med Taylor of Old Bond Street Gavesættet får du alt det, og mere til. Super luksus barbercreme og aftershave fra Jermyn street. Giv en gave som giver en tæt, og lækker luksusbarbering der er skånsom mod huden, og med en skøn frisk duft – det vækker med sikkerhed glæde.
                   ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                   proshave.dk2190219Læs mere

                  • Wella Professional Conture HS 61 Trimmer
                   Wella Professional Conture HS 61 Trimmer
                   Giv den allerbedste luksuriøse trimmer i gave til ham der kun fortjener det allerbedste. Se barberingen nå helt nye højder med den prisvindende Wella Professional Conture HS 61 Trimmer. Denne skønne, holdbare trimmer giver en ultratæt barbering og er den perfekte gave til ham som sætter pris på god kvalitet og som fortjener den allerbedste luksusbarbering.
                    ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                    made4men.dk-59%9780978Læs mere

                   • Golden Beards Starter Beard Kit Big Sur
                    Golden Beards Starter Beard Kit Big Sur
                    Find de lækreste skægpleje produkter og giv en lækker luksusgave til en du holder af. Find de skønneste, mest velduftende og blødeste skægbalsam, skægshampoo og skægvask fra de allerbedste producenter der er kendt verden over. Giv en luksusgave som spreder glæde til en du holder kær, som fortjener lidt ekstra luksus i hverdagen.
                     ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                     made4men.dk4990499Læs mere

                     

                    • Spille Polo
                     Spille Polo
                     Oplev det actionfyldte polospil med denne seje gaveoplevelse Polo er kendt som kongernes sport, og nu kan du opleve den spændende, actionfyldte og traditionsrige sport på egen hånd. Få en introlektion, så selvom du aldrig har redet før kan du også være med. En virkelig unik og anderledes gaveide!
                      ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                      oplevelsesgaver.dk7950795Læs mere

                     • Prøvedyk i Kattegatcentret
                      Prøvedyk i Kattegatcentret
                      Giv en eventyrlig og anderledes gave med et prøvedyk i Kattegatcentret Forsvind i det eventyrlige undervandsunivers og se eksotiske fisk fra hele verden. Med et prøvedyk i kattegatcentret får du en helt unik og særlig oplevelse som i aldrig glemmer. Den perfekte gave til den eventyrlystne, og du behøver ikke at have dykket før.
                       ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                       duglemmerdetaldrig.dk8000800Læs mere

                      • Faldskærmsudspring
                       Faldskærmsudspring
                       Den perfekte gave til den modige action-elsker – giv et faldskærmsudspring i dag Oplev suget i maven og adrenalinsparket med denne helt unikke gave. Faldskærmsudspring er med sikkerhed en oplevelse man aldrig glemmer – men pas på, det er vanedannende!
                        ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                        duglemmerdetaldrig.dk2.29502.295Læs mere

                       • Oplev Wakeboarding og Vandski
                        Oplev Wakeboarding og Vandski
                        Giv en særlig oplevelse til en du holder af med denne wakeboard- og vandskigave Få en helt særlig og actionfyldt oplevelse med denne wakeboard- og vandskisoplevelse. Plant begge fødder solidt på brættet og mærk suset mens du i høj fart bliver trukket hen over vandoverfladen. Der er dømt latter og spænding – og ømme muskler!
                         ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                         duglemmerdetaldrig.dk3600360Læs mere

                        • Giv et vidunderligt og romantisk ophold på et hotel i Berlin
                         Giv et vidunderligt og romantisk ophold på et hotel i Berlin
                         Giv en romantisk oplevelse på et luksushotel Findes der noget bedre end at komme væk fra hverdagen, glemme alt om opvask og vasketøj, og bare slappe af på et lækkert luksushotel i Berlin? Giv et skønt og romantisk ophold på et hotel i dag, og oplev sammen alle de fantastiske ting Berlin har at byde på. Se vores store udvalg og find et hotel der passer perfekt til jer!
                          ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                          da.hotels.com-14%1.53101.531Læs mere

                         • Prøv en spændende helikoptertur i dag.
                          Prøv en spændende helikoptertur i dag.
                          Giv en spændingsfyldt helikoptertur i gave i dag! Få mennesker får lov til at prøve at flyve i helikopter i deres levetid, men nu har du chancen! Giv en helt unik gave til en du holder af, men denne særlige helikopteroplevelse, og se Danmarks landskab brede sig ud under jer.
                           ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                           oplevelsesgaver.dk6990699Læs mere

                          • Prøv et faldskærmsudspring
                           Prøv et faldskærmsudspring
                           Den vildeste gave du kan give er et udspring med falskærm Oplev suget i maven og adrenalinen når du falder mod jorden med næsten 200 kilometer i timen. Det er en helt unik og actionfyldt oplevelse, og det er den perfekte gave til den eventyrlystne herre!
                            ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                            oplevelsesgaver.dk1.99501.995Læs mere

                            

                            

                           • Højtaler
                            Højtaler
                            Giv en kvalitetshøjtaler i gave Skal du til 18 års fødseldag hos en som går op i lækker lyd? Den perfekte gave til musikelskeren er en lækker højtaler med virkelig god lyd, bluetooth og forstærker. Her kan du finde den perfekte højtaler og give en gave der virkelig spreder glæde!
                             ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                             bekent.dk-25%8990899Læs mere

                            • Mænds Society Festival Survival Kit
                             Mænds Society Festival Survival Kit
                             Den perfekte gave til festivalelskeren Kender du en som elsker at trække gummistøvlerne på og dykke ned i festivaluniverset op Roskilde, Skanderborg, eller en af de andre festivaller? Så er her den perfekte gave med dette smarte Festival Overlevelseskit fra Men’s Society. Der er alt du behøver fra regnjakke til ørepropper til tandbørste. En sjov og anderledes gave!
                              ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                              made4men.dk1990199Læs mere

                             • Vooni® CityRocker
                              Vooni® CityRocker
                              Den perfekte gave til ham der elsker musik, er en Vooni CityRocker Tag musikken med hvor end du går med Vooni CityRocker, den lækre transportable højtaler. Uanset om det er til grillaften, picnic, festival eller hjemme i dagligstuen, sender Vooni lækre kvalitetstoner ud i rummet, og giver en krystalklar lyd, uanset hvor den befinder sig. En virkelig god gave der med sikkerhed bliver et hit!
                               ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                               coolstuff.dk129501295Læs mere

                              • Hoodies
                               Hoodies
                               Giv en kvalitets-hoodie i et lækkert design i dag For unge mænd er en hoodie et must i klædeskabet. Det giver en lækker, klassisk og afslappet stil og kan bæres hele året rundt. Se vores brede udvalg af skønne, bløde design-hoodies og giv en gave der med sikkerhed bliver et hit!
                                ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                hardcasa.dk299.750299.75Læs mere

                               • Graffitikursus hos Run For Cover
                                Graffitikursus hos Run For Cover
                                Giv en anderledes gave med et graffitikursus hos Run For Cover Graffiti er en misforstået kunstart, som altid har været meget populær blandt unge mennesker. Gadekunst er en helt særlig, fri kunstform, og nu kan du opleve Run for Covers 1000 forskellige spraydåser og guidede workshops hvor du kan lære om graffitis historie, samtidig med at du arbejder på dit tag! En sjov og anderledes gave der med sikkerhed bliver et hit!
                                 ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                 duglemmerdetaldrig.dk8990899Læs mere

                                • Sneakers
                                 Sneakers
                                 Giv et par kvalitetssko i gave Der findes ikke noget bedre end at åbne en gave og finde et par spritnye sneaks, der bare venter på at blive snøret på fødderne. Med vores brede udvalg kan du finde kondisko, gummisko og sneakers i alle de berømte kvalitetsmærker som for eksempel Hummel og Adidas. En perfekt gave der med sikkerhed spreder glæde.
                                  ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                  billigsport24.dk-25%2990299Læs mere

                                 • Kør gokart hos Racehall Aarhus
                                  Kør gokart hos Racehall Aarhus
                                  En skøn oplevelsesgave til den eventyrlystne med Gokart hos Racehall Giv en gave der aldrig bliver glemt, kom ud på banen og prøv kræfter med gokart! Der er garanteret en dag med spænding, adrenalin og grin når i kan køre rundt på Europas største indendørs gokartbane. Det er ikke for sarte sjæle!
                                   ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                   duglemmerdetaldrig.dk1200120Læs mere

                                   

                                  Gaveideer til gourmet manden – Er han lidt af et madøre?

                                  Væk fra aldersgrupperne og til interesseområderne. Mad er en sikker vinder blandt stort set alle mænd, og du har måske hørt udtrykket: ”Vejen til en mands hjerte er gennem hans mave”. Dette udtryk er meget sandt, og derfor får du her nogle gode gaveideer til gourmet manden.

                                  •         Et besøg på gourmetrestaurant
                                  •         En lækker flaske vin
                                  •         Køkkenudstyr til hjemmet
                                  •         En kulinarisk rejse.

                                  I Danmark har vi flere lækre Michelin-restauranter, som serverer noget af verdens bedste og fineste mad. Hvis din mand er en rigtig madentusiast, så kan et besøg på en af disse restauranter uden tvivl være en fed oplevelse, som han ikke vil glemme lige foreløbigt.

                                  Mange gourmet-mænd nyder ikke blot at besøge restauranter og spise fin mad, mange af dem kan også godt lide at lave den selv, og det kan du udnytte. Udover mad er mænd også utroligt fascinerede af teknologi og udstyr. Derfor kan du prøve at købe en ny køkkenmaskine til ham, så han kan afprøve nogle nye teknikker hjemme i sit eget køkken. Dette kan for eksempel være en sous vide, en termomixer, en røgmaskine eller noget lignende.

                                  Hvis budgettet er stort, kan du også invitere ham på en rejse. Rundt om i verden kan man opleve nogle fantastiske madkulturer, og hvis man rejser til disse steder, så kan man uden tvivl få en madoplevelse, der er 100% autentisk og 200% velsmagende.

                                  • Perfekt til mænd, der elsker at lave mad
                                   Perfekt til mænd, der elsker at lave mad
                                   Den perfekte gaveide til manden der elsker madlavning De fleste gourmet-elskere ved hvor stor en forskel en god kniv gør, uanset om det er en kokkekniv, en brødkniv eller en urtekniv. Se vores brede udvalg af helt fantastiske gourmet knive og knivslibere, og find en gave der med sikkerhed vækker begejstring.
                                    ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                    imerco.dk3.29903.299Læs mere

                                   • KitchPro® 2-in-1 Marinator
                                    KitchPro® 2-in-1 Marinator
                                    Den perfekte gave til den kødelskende kok! Med denne KitchPro 2-in1 får du et redskab som bøde gør kødet mørt, og marinerer det, på samme tid! Spar tid i køkkenet med denne smarte køkkengadget som gør madlavning let som en leg, og din steak så mør og saftig at du ikke fatter det.
                                     ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                     coolstuff.dk2390239Læs mere

                                    • Salt & Peber
                                     Salt & Peber
                                     Giv en luksus salt- og peberbøsse i gave til en du holder af Mærk forskellen med disse klassiske designs til salt- og peberbøsser, og giv en gave der vække både glæde og begejstring. Vi bruger alle sammen salt og peber til nærmest alle måltider, og det gør en kæmpe forskel af have kværne i god kvalitet!
                                      ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                      kitchenone.dk3200320Læs mere

                                     • Sabatier
                                      Sabatier
                                      Giv en sand luksusgave til gourmetmanden Sabatier er kendt over hele verden for deres luksusknive og knive-tilbehør i den allerhøjeste kvalitet. Så hvis du skal finde en gave til en herre som elsker at stå i køkkenet, så er her en perfekt gave som med sikkerhed vækker begejstring!
                                       ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                       kitchenone.dk1.30001.300Læs mere

                                       

                                      Gaveideer til grillmesteren – Aldrig gå ned på udstyr 

                                      Mænd og grill hænger sammen, det er der ingen tvivl om. Mænd elsker at nørde med grillen og at tilberede lækker mad til gæsterne på denne. Så nu når grillen for det meste er gjort til mandens domæne, så kan man med fordel gøre oplevelsen endnu bedre for ham.

                                      Hvis han trænger til en opgradering, kan du eventuelt undersøge muligheden for at købe en ny gasgrill som en gave til ham?

                                      Hvis budgettet ikke er helt så stort, så findes der heldigvis et hav af grilludstyr. Her er nogle ideer til, hvad du kan købe til manden, der elsker at grille: Grillforklæde, grilltang, stegetermometer, pizzasten eller grillovertræk. Der er altså masser af muligheder, du skal blot finde ud af, hvad han mangler til grillen.

                                      Dette kan også blive til en sjov ekstragave, som han få ham til at smile lidt. Der findes nemlig en masse grilludstyr, som også er lidt sjovt og lidt af en gimmick. Man kan for eksempel købe en grilltang, som har en indbygget øloplukker i sig, hvilket han uden tvivl vil nyde godt af, når der skal grilles næste gang.

                                      Gaveideer til vinentusiasten – Til ham der elsker gode smage 

                                      Mad og vin hænger ofte sammen – næsten ligesom grill og øl. Så hvis manden er interesseret i mad, vil han også ofte være lidt af en vinentusiast.

                                      Hvis manden, som du skal købe en gave til, elsker vin, så har vi nogle ideer til, hvad du kan købe i gave til ham:

                                      •         Vinsmagning
                                      •         En god flaske vin
                                      •         Vinkøler
                                      •         Vinbøger.

                                      Vidste du for eksempel, at man flere steder i verden kan komme og besøge en vinplantage, hvor vinen bliver produceret? Dette er muligt i rigtig mange lande og faktisk også i Danmark. Der findes for eksempel en intim og hyggelig vingård på Bornholm, som I kan besøge, hvis han gerne vil opleve stemningen og vinen på en dansk vingård.

                                      Hvis han elsker vin og endnu ikke har en vinkøler, så er dette en oplagt gave. Disse kan dog godt blive lidt dyre, og derfor kan det være en god ide at gå flere personen sammen om gaven, hvis han skal have et stort vinkøleskab i høj kvalitet.

                                      En bog omkring vin er også en oplagt gave. Disse kan både indeholde en masse tips og tricks, så han kan blive en bedre vinkender, men de kan også være fyldt af inspiration til oplevelser, der involverer vin.

                                      • PROPTRÆKKERE
                                       PROPTRÆKKERE
                                       Giv en kvalitetsproptrækker i gave i dag! Der findes ikke noget værre end at ase og mase med at åbne vinen – især hvis man har gæster på besøg. Men med en lækker kvalitetsdesignet proptrækker kan du være sikker på at flasken med lethed kan åbnes – hver gang.
                                        ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                        kitchenone.dk2660266Læs mere

                                       • VINILTER
                                        VINILTER
                                        En helt særlig gave til vinentusiasten Skal du finde en gave til manden som elsker vin? Med en lækker kvalitets vinilter kan du ikke gå galt i byen. Disse smarte viniltere er lette at bruge, og de ilter vinen så den bliver helt perfekt.
                                         ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                         kitchenone.dk34034Læs mere

                                        • Vin - Vin og spiritus
                                         Vin - Vin og spiritus
                                         Giv en lækker samling af vine eller spiritus i gave Få festen i gang – eller giv en tilføjelse til vinkælderen, med disse skønne vinsamlinger. Giv lækre kvalitetsvine i gave til en du holder af, det er med sikkerhed en gave der bliver et hit!
                                          ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                          coolshop.dk5490549Læs mere

                                         • KitchPro® Helautomatisk vinpumpe
                                          KitchPro® Helautomatisk vinpumpe
                                          En skøn og sjov gadget til alle vinelskere Skal du finde en gave til en mand som har en indre sommelier? Den ægte vinentusiast vil simpelthen elske denne sjove gave – en vakuumpumpe til vinen, som er sikker på at holde på både flaskens smag og friskhed i lang tid. Opbevar din vin på en helt sikker måde, efter du har åbnet den med denne helautomatiske vinpumpe.
                                           ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                           coolstuff.dk2590259Læs mere

                                           

                                          Gaveideer til gameren – Så gamer må man ikke gå ned på udstyr

                                          Vinentusiaster og madelskere er ofte lidt mere modne mænd, men hvad med de unge? Her får du nogle gaveideer til gameren:

                                          •         Gamermus eller tastatur
                                          •         Hørebøffer
                                          •         Computerskærm
                                          •         Nye spil
                                          •         Kontorstol
                                          •         Skrivebord.

                                          Som du kan se, er der masser af muligheder. Det kan dog være en smule svært at købe gaver til gameren, især hvis man ikke selv er den store gamer.

                                          Der er nemlig rigtig mange gamere, der går højt op i kvalitet, og som ved, hvad de vil have. Så hvis han har skrevet ”headset” på ønskelisten, så kan du med fordel spørge ham eller en anden kompetent gamer om, hvad et godt headset er. Derved undgår du at købe et headset, som han ikke ønsker at bruge alligevel, på den måde sikre du dig en god gave til ham.

                                          Hvis du ikke helt kan finde ud af, hvad du skal købe til ham, så har vi også en anden løsning, der er en sikker vinder hver eneste gang. Du køber blot et gavekort til en af de store elektronik forretninger eller webshops. Gameren kan altid opgradere et eller andet udstyr, og hvis han har fået et gavekort i gave, så har du hjulpet ham godt på vej.

                                          • Gaming headsets
                                           Gaming headsets
                                           Giv en lækkert gaming headset i gave Du kan være sikker på at din gave bliver et hit med en af disse gode kvalitetsheadset. De er designet til at give en optimal spilleoplevelse for gameren, og er der den perfekte gave til manden som elsker at game.
                                            ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                            webdanes.dk3490349Læs mere

                                           • Gamer stol
                                            Gamer stol
                                            Giv en gamerstol i gave til manden der elsker at game Selvom det måske ikke er de allerflotteste designs, er disse stole designet til at opfylde alle kravene for gamerstole, og give en optimal og komfortabel oplevelse foran skærmen. En god gamerstol er ligeså vigtig som alt andet gamerudstyr, og her finder du de allerbedste.
                                             ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                             webdanes.dk9990999Læs mere

                                            • Droner
                                             Droner
                                             Giv en gave der i sandhed bliver et hit – giv en drone En drone sikrer timevis af underholdning, uanset om man vil bruge den til at filme, bare flyve rundt for sjov, eller noget helt tredje. Se dette brede udvalg over de allerbedste droner og giv en gave der får drengedrømmen til at gå i opfyldelse!
                                              ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                              dronebutikken.dk5490549Læs mere

                                              

                                             Gaveideer til den sporty type

                                             Når det gælder gaver til den sporty type, så bør du overveje, hvilken type af sport han dyrker. Der vil nemlig være stor forskel på en gave til løberen og en gave til badmintonspilleren.

                                             Her giver vi dig et par ideer til, hvad den generelle sport type vil blive glad for, og så skal du blot have sportsgrene med i dine overvejelser i gaven til ham:

                                             •         Fodtøj – for eksempel fodboldstøvler, indendørssko eller løbesko.
                                             •         Sportstøj
                                             •         Sportsudstyr – for eksempel håndvægte, ketsjere, bolde eller løbeur
                                             •         Sportsoplevelser – for eksempel en fodboldkamp.

                                             Der er altså en del muligheder. Hvis han er typen, der går meget op i sundhed og styrketræning, kan du også købe kosttilskud til ham. Dette er noget, som langt de fleste seriøse atleter anvender, og det kan samtidig være ret dyrt, og derfor kan det være en stor gave, hvis du hjælper ham med at købe dette.

                                             Mange mænd elsker fodbold, og den ultimative gave til disse mænd vil uden tvivl være en fodboldrejse. Selvom dette lyder meget dyrt, så kan det være gøres for et par tusinde kroner. Du kender sikkert hans favorit hold, og derved kan I måske tage på en weekend tur til Tyskland, England eller Spanien for at opleve live fodbold, der er en smule bedre end vores egen Superliga herhjemme.

                                             • Bodyflight i Vindtunnel
                                              Bodyflight i Vindtunnel
                                              Giv en helt særlig gave med en tur i Bodyflight Vindtunnel Lige så længe menneskeheden har eksisteret, har vi forsøgt at flyve. Og nu er det muligt at mærke adrenalinkicket når du prøver at føle det fri fald, men uden at være 4000 meter oppe i luften. Inde i vindtunnel bliver tyngdekraften ophævet og de flyver over jorden, båret af en vind af orkanstyrke.
                                               ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                               duglemmerdetaldrig.dk4450445Læs mere

                                              • Flyboard
                                               Flyboard
                                               En spændende og unik oplevelse til de eventyrlystne – prøv en oplevelse med Flyboard Mærk adrenalinen i denne helt nye genre af ekstrem vandsport, hvor selv nybegyndere kan være med! Flyboardet kan flyve helt op i 8 meters højde, hvis man ønsker. Der er dømt anderledes og spændingsfuld vandleg med denne sjove oplevelsesgave.
                                                ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                oplevelsesgaver.dk9990999Læs mere

                                               • Bedste Adventure Gaver
                                                Bedste Adventure Gaver
                                                Se det brede udvalg af oplevelsesgaver og find den perfekte gave her Uanset om i er til naturoplevelse, mere spændingsfyldt action, kulturelle fortællinger eller gastronomiske gourmeteksplosioner, kan i finde den perfekte oplevelsesgave her. Se det brede udvalg og vælg præcis hvad der passer bedst til jer, og giv en gave der aldrig bliver glemt!
                                                 ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                 duglemmerdetaldrig.dk2.39502.395Læs mere

                                                • Oplev Sommeren I Tivoli
                                                 Oplev Sommeren I Tivoli
                                                 Find den perfekte oplevelsesgave til adrenalinjunkien her Spred glæde og begejstring med en særlig eventyrlig og actionfyldt oplevelse. Se det brede udvalg og vælg blandt andet mellem tandem kitesurfing, ferrarikørsel, indoor skydiving eller flyboard. Der er noget for enhver smag!
                                                  ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                  oplevelsesgaver.dk1990199Læs mere

                                                 • Surfing
                                                  Surfing
                                                  Giv en oplevelse til den vandglade surfer Uanset om du skal finde en gave til den rutinerede surfer, nybegynderen, eller en der aldrig har prøvet det før, kan du finde det perfekte valg her. Vælg mellem blandt andet windsurfing, SUP-surf eller kitesurfing, for alle aldre og sværhedsgrader.
                                                   ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                   duglemmerdetaldrig.dk5990599Læs mere

                                                   

                                                  Gaveideer til den outdoor-manden – Udstyret skal være i orden, hvis man ender alene i vildmarken

                                                  Der er rigtig mange mænd, der er interesseret i outdoor og adventure. Og det kan du sagtens bruge som inspiration til din gave til ham.

                                                  Dette er nemlig en fritidsaktivitet, som ofte kræver en masse udstyr. Men hvilke hobbyer ligger der egentligt i disse kategorier? Her finder du for eksempel trekking, jagt, fiskeri og meget andet. Blot de tre nævnte ting her, kræver en masse udstyr, hvis det skal være sjovt. Det er for eksempel ikke spor komfortabelt at vandre i et par gamle gummistøvler, og det kan være svært at gå på jagt, hvis man ikke har et ordentligt våben.

                                                  Så hvis du ved, at det er vigtigt for ham at være ude i naturen, så kan du med stor fordel købe en gave til ham, der afspejler dette.

                                                  Gaver på budget – Gaver til max 100 kr.

                                                  Det er ikke alle mennesker, som man giver gaver til, som man nødvendigvis er så tætte med. Det kan være en søn af en ven, en fætter eller blot et af dine kammerater, hvortil du plejer at give nogle små gaver.

                                                  Små gaver skal der også være plads til, og derfor har vi her nogle gaveideer, som kan koste under 100 kroner.

                                                  •         Hjemmelavede gaver – for eksempel en hjemmelavet middag
                                                  •         T-shirts
                                                  •         En flaske vin
                                                  •         Specialøl
                                                  •         Små gadgets
                                                  •         Nips.

                                                  Der findes faktisk en hel masse ting, som du kan købe til under 100 kroner – og som faktisk ikke altid ser ud til, at de kun har kostet 100 kroner. Du kan for eksempel sagtens finde en flot T-shirt i en nogenlunde kvalitet til mellem 50 og 100 kroner.

                                                  Herudover kan du prøve at besøge en genbrugsforretning, hvor du ofte finder nogle virkeligt flotte nipsting til billig penge.

                                                  Der findes en lang række af webshops, der sælger nogle uhørt billige gadgets, som er meget sjove. De er godt nok ikke altid af den højeste kvalitet, men de kan sikkert få modtageren til at trække på smilebåndet.

                                                  Der er intet galt i at købe billige gaver, og man kan jo af gode grunde ikke købe dyre gaver til alle sine bekendte.

                                                  • Autobiografi af Malcolm X
                                                   Autobiografi af Malcolm X
                                                   Køb spændende og anderledes læsning og giv en sej, politisk gave i dag Malcolm X er kendt af mange, men få kender til hele historien bag manden der var stod i front under den amerikanske borgerrettighedsbevægelse. Denne bog er spændende og underholdende læsning, og det er en perfekt gave til den historieinteresserede.
                                                    ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                    saxo.com79.95079.95Læs mere

                                                   • KitchPro® BBQ Wire 2-pak
                                                    KitchPro® BBQ Wire 2-pak
                                                    Den perfekte og anderledes gave til grillmesteren Den ekstra detalje til grillaftenen som du ikke vidste du manglede, før nu! Smid din almindelige, kedelige grillspyd væk, og brug i stedet denne smarte grilltråd, som kan bøjes, også selv den er fyldt med grøntsager og kød. Den perfekte gave til manden der elsker at grille.
                                                     ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                     coolstuff.dk69069Læs mere

                                                    • KitchPro® Hamburgerpresser
                                                     KitchPro® Hamburgerpresser
                                                     Giv en Hamburgerpresser med et ekstra trick i gave i dag! Den amerikanske tradition med at fylde bøffen med lækre sager er nu endelig kommet til Danmark, og med denne Hamburgerpresser kan du, samtidig med at du presser burgeren, fylde den med bacon! Eller ost! Eller begge!
                                                      ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                      coolstuff.dk79079Læs mere

                                                     • Ice Cube of Sweden
                                                      Ice Cube of Sweden
                                                      Giv en helt særlig gave til manden der kan lide sine drikke kolde, men ikke vandede Nyd din whisky on the rocks, men uden at du kan smage at vandet har fortyndet de gyldne dråber, men denne smarte Ice Cube of Sweden, som køler din drink ned, uden at bruge isterninger der fortynder drinken. Det er den perfekte gave til manden som vil nyde en kold, ufortyndet, drink, og de kan bruges igen og igen.
                                                       ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                       coolstuff.dk99099Læs mere

                                                       

                                                      Gaveideer til max 200 kroner

                                                      Når vi når op i 200 kroners klassen, så åbner der sig lidt flere muligheder. Men du kan i mange tilfælde bruge cirka de samme ideer, som hvis du købte til 100 kroner.

                                                      Der er dog mulighed for at købe en gave til ham i en lidt højere kvalitet. Især når det gælder de bløde gaver, så får du en del højere kvalitet, hvis du ofrer 200 kroner. Du kan eventuelt finde en pakke med to par boxershorts af ret høj kvalitet til disse penge.

                                                      Du finder også en masse udstyr til hjemme, som passer helt fint til dette budget. Du kan for eksempel købe skåle, buketter, dekorationer, forklæder eller noget lignende.

                                                      Det er altid en fordel at have en lang ønskeliste at gå ud fra, og dette gælder især, når man skal købe på budget. Spørg derfor gerne modtageren om, hvad han ønsker sig og se, om der ikke gemmer sig nogle billige ønsker et sted på listen. Derved får han en god gave, som han kan bruge, uden at det har kostet særligt mange penge.

                                                      • KitchPro® Mini Donut Maker / Maskine
                                                       KitchPro® Mini Donut Maker / Maskine
                                                       Få en donut-forretning direkte hjem i dagligstuen med denne KitchPro Mini Donut Maker! Vi kender alle de små runde kager fra diverse amerikanske Tv-serie, men nu har de virkelig vundet indpas på det danske marked. En skøn og anderledes gaveidé er denne donut bager, som med sikkerhed spreder glæde og begejstring!
                                                        ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                        coolstuff.dk1990199Læs mere

                                                       • Vooni® VR Box Headset med Controller
                                                        Vooni® VR Box Headset med Controller
                                                        Giv et vælg af verdener med denne seje Virtual Reality Box Headset fra Vooni Slip væk fra den triste og travle hverdag og dyk ned i havet, prøv en rutsjebane eller flyv omkring i et jagerfly, men uden at forlade dagligstuen. En fantastisk sjov og anderledes gave som med sikkerhed bliver et hit!
                                                         ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                         coolstuff.dk1990199Læs mere

                                                        • Macbeth af Jo Nesbø
                                                         Macbeth af Jo Nesbø
                                                         Den perfekte gave til krimielskeren Alle der læser krimier har hørt om Jo Nesbø, en af verdens bedste krimiforfattere. ”Macbeth” er den længe ventede nyfortolkning af Shakespeares verdensberømte drama, og der er med garanti lagt op til mange timers spænding med denne nye krimi.
                                                          ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                          saxo.com119.950119.95Læs mere

                                                         • Ambassadøren
                                                          Ambassadøren
                                                          Giv en helt særlig boggave i gave i dag Ambassadøren er den nye bog om drømme, magt og storpolitik. Åbenhjertede interviews er basis for denne spændende og rørende bog hvor den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, fortæller om sit usædvanlige liv.
                                                           ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                           arnoldbusck.dk149.950149.95Læs mere

                                                          • Lékué Pizzamåtte
                                                           Lékué Pizzamåtte
                                                           Giv en pizzamåtte til pizzaelskeren i gave Findes der noget bedre end hjemmelavet pizza en lørdag aften? Nu kan i få den allersprødeste pizzabund, ligesom hos et professionelt pizzeria! En skøn gave til manden der elsker pizza.
                                                            ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                            coolstuff.dk1590159Læs mere

                                                           • Rösle pizzaskærer
                                                            Rösle pizzaskærer
                                                            Den perfekte gave til manden der elsker pizza! Vi ved alle sammen at et almindeligt pizzahjul i dårlig kvalitet, oftest ikke fungerer. Og er der noget mere irriterende end at stå og prøve at skære pizzaen ud, imens det tager tusind år? Med Rösle smarte og innovativt designede pizzahjul er der ingen kvaler!
                                                             ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                             shopping.coop.dk199.950199.95Læs mere

                                                             

                                                            Gaver til max 500 kroner

                                                            500 kroner er et ret almindeligt beløb at købe gaver for til de personer, der står en nær. Dette kan være din far, din bror eller din søn. Derfor vil vi naturligvis også gerne give dig nogle ideer til, hvad du kan købe til max 500 kroner.

                                                            Der er faktisk ikke ret mange ting, som er udelukket, når dette er budgettet. Du kan naturligvis ikke købe en rejse til ham, men der er en masse andre gode ting at vælge imellem. For eksempel:

                                                            •         Ur
                                                            •         Tøj
                                                            •         Computerudstyr
                                                            •         Produkter til personlig pleje
                                                            •         Oplevelser.

                                                            Dette er blot nogle få ideer til nogle kategorier, du kan overveje. Du kan finde virkeligt mange lækre skjorter eller T-shirts til ham, som koster lige omkring 500 kroner. Så hvis du synes, at han mangler en lækker skjorte i høj kvalitet i klædeskabet, så er dette uden tvivl en god mulighed.

                                                            • Cool-Well Kølebrønd
                                                             Cool-Well Kølebrønd
                                                             Giv en Cool Well i gave og få en optimal sommer Uanset om i skal på campingtur eller picnic er Cool Well simpelthen et must! Det er en miljøvenlig måde at holde øl og sodavand kolde på, uden elektricitet og uden dikkedarer. Man graver simpelthen en hul i jorden og sætter sin Cool Well fyldt med drikkevarer ned, og vupti! Så er sommeren reddet!
                                                              ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                              coolstuff.dk3890389Læs mere

                                                             • Popcornmaskine Cinema Style
                                                              Popcornmaskine Cinema Style
                                                              Få biografen med hjem i dagligstuen med denne flotte retro popcornmaskine Du kan altid lave de lækreste popcorn derhjemme og mærke duften brede sig i dagligstuen, mens i sætter en god film på en fredag aften. Bedre bliver det ikke! Denne flotte popcornmaskine er den perfekte gave!
                                                               ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                               coolstuff.dk4390439Læs mere

                                                              • The 48 Laws of Power
                                                               The 48 Laws of Power
                                                               En perfekt gave til manden der har det hele – men ønsker mere ”The 48 Laws of Power” er manualen til alle som ønsker at opnå, observere eller forsvare sig mod ultimativ kontrol. I denne bog kan man læse om tre årtusinders viden og historie og magt, omskrevet til 48 spændende og tankevækkende regler.
                                                                ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                saxo.com234.950234.95Læs mere

                                                               • Hugo Boss
                                                                Hugo Boss
                                                                Delicious gift for the man who deserves extra pampering Huge Boss is one of the most delicious brands in personal care for men, and this delicious deodorant is no exception. Pamper a man you care about a great luxury gift with this gentle and masculine deo!
                                                                 ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                 nicehair.dk2200220Læs mere

                                                                • Fear - Trump in the White House
                                                                 Fear - Trump in the White House
                                                                 Giv flere timers ubegribeligt spændende læsning i gave med denne bog ”Fear” er bogen hele verden taler om, og denne prisvindende beretning om Præsident Trumps administration er simpelthen et must på bogreolen. Det er en gribende beretning om en dysfunktionel kultur hvor medarbejdere skjuler vigtige dokumenter for præsidenten af hensyn til nationens sikkerhed. Kom med ind i det hvide hus, og lær om verdens mest magtfulde mand og hans mange fejl!
                                                                  ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                  saxo.com234.950234.95Læs mere

                                                                 • Lacoste Live Deodorant Stick Men
                                                                  Lacoste Live Deodorant Stick Men
                                                                  Giv en luksusdeodorant i gave i dag Denne milde og maskuline deodorant er et luksusprodukt fra det berømte designermærke Lacoste. Det er en diskret og skånende deo, som med sikkerhed er en gave der vækker glæde og begejstring.
                                                                   ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                   nicehair.dk2150215Læs mere

                                                                  • Denver Wake-up Light Vækkeur
                                                                   Denver Wake-up Light Vækkeur
                                                                   Det perfekte vækkeur som giver de bedste morgener Med dette vækkeur kan du vågne til et gradvist stærkere lys, som giver en følelse af at du vågner til solopgangen, og du kan vælge fuglekvidren eller naturlyd til at akkompagnere dagslyset. Pæren kan også skifte farve. En skønt vækkeur som giver gode, rolige morgener og friskere dage.
                                                                    ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                    coolstuff.dk2490249Læs mere

                                                                    

                                                                   Til den store gave: Gaveideer til omkring 1.000 kroner

                                                                   Hvis du vil bruge omkring 1.000 kroner på en gave, så er mulighederne endnu flere.

                                                                   Jo flere penge, man bruger, jo flere overvejelser kan det også være nødvendigt at lægge bag gaven.

                                                                   Hvis du køber en T-shirt til ham til 99 kroner, gør det ikke så meget, hvis han ikke bruger den særligt mange gange, men hvis du køber en gave til 999 kroner, så ville det være surt, hvis han ikke blev glad for den.

                                                                   Derfor bør du tænke dig godt om og måske endda snakke med ham, inden du går ud og køber en dyr gave. Budgettet udelukker ikke særligt mange ting, og derfor er der frit spil, ligegyldigt om du vil købe tøj, gadgets, oplevelser eller noget helt andet.

                                                                   Men hvad kan man få til omkring 1.000 kroner? Her er der nogle oplevelser, som du kan købe til ham, som alle ligger inden for dette budget: Kroophold for to personer, en tur i Tivoli, et minicruise til Oslo for to personer eller kørsel af sportsvogn på racerbane.

                                                                   Der findes altså en helt masse fede oplevelser, som du kan købe til mellem 500 og 1.000 kroner – så skal du blot finde den, som han vil blive gladest for.

                                                                   • Lacoste Pour Homme EDT 100 ml
                                                                    Lacoste Pour Homme EDT 100 ml
                                                                    Giv en luksusgave til manden du holder af Lacoste er berømte for deres luksuriøse poloskjorter, men denne sansevækkende og sofistikerede duft er skabt i mindst ligeså høj kvalitet. Denne forfriskende duft giver en fantastisk aroma der harmoniserer på et højt niveau, og det med sikkerhed en gave der vækker begejstring.
                                                                     ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                     nicehair.dk-20%4720472Læs mere

                                                                    • Minikøleskab
                                                                     Minikøleskab
                                                                     Et minikøleskab er den perfekte gave Gør campingturen, festivalen eller jeres picnic helt perfekt med dette smarte minikøleskab. Dette stilrene køleskab har den ekstra bonus at det også fungerer som varmeskab! Hold øllene kolde, eller kaffen varm med dette lækre skab!
                                                                      ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                      coolstuff.dk5290529Læs mere

                                                                     • Calvin Klein Eternity Men EDT 100 ml
                                                                      Calvin Klein Eternity Men EDT 100 ml
                                                                      Giv den optimale maskuline duft i gave Klassikeren fra Calvin Klein kollektionen Eternity Men EDT er populær verden over hos mænd som ønsker en duft der giver noget ekstra. Denne duft symboliserer den moderne mand: følsom, men stadig maskulin, raffineret og stærk. En skøn gaveide!
                                                                       ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                       nicehair.dk-20%4800480Læs mere

                                                                      • Gaveæsker
                                                                       Gaveæsker
                                                                       Find en lækker og luksuriøs gaveæske til en du holder af Se Danmarks største udvalg af gaveæsker til mænd har, og find den perfekte gave. Her er noget til alle, og det hele er i den allerhøjeste kvalitet, med de allerlækreste produkter.
                                                                        ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                        made4men.dk2690269Læs mere

                                                                        

                                                                       Fødselsdagsgaver til ham

                                                                       Er der egentligt forskel på de gaver, som man giver til fødselsdage, jul eller årsdage? Det kan diskuteres. Her får du dog nogle gode ideer til hans fødselsdag.

                                                                       Fødselsdage er ofte karakteriseret ved at være festlige arrangementer med glade mennesker og lykkelige stunder. Så hvorfor ikke få dette indarbejdet i gaven? Her er der nogle gaveideer til ham, som kan sætte gang i fødselsdagsfesten:

                                                                       •         Musikanlæg
                                                                       •         En god flaske spiritus
                                                                       •         Vin
                                                                       •         Grilludstyr
                                                                       •         Lækkert tøj
                                                                       •         Haveudstyr.

                                                                       Herudover kan en god fest også være en gave i sig selv. Surprise-fester har været populære i mange år, og de bliver især brugt på helt specielle mærkedage. Dette kan for eksempel være en af hans runde fødselsdage.

                                                                       Hvis du arrangerer en fed fest som en overraskelse, hvor alle hans familiemedlemmer og venner ankommer, så vil dette helt sikkert være en gave, som han vil sætte stor pris på og tænke tilbage på resten af livet.

                                                                       • Prøv Virtual Reality hos Khora
                                                                        Prøv Virtual Reality hos Khora
                                                                        Giv ham en fødselsdagsgave han aldrig glemmer En helt særlig fødselsdagsgave er helt nye verdener – hvor du selv spiller hovedrollen. Med virtual reality hos Khora kan du flygte fra zombier, blive overhalet af hvaler og flyve uden hjælpemidler. Den perfekte gave og en helt fantastisk oplevelse.
                                                                         ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                         duglemmerdetaldrig.dk1990199Læs mere

                                                                        • F-16 SIMULATOR
                                                                         F-16 SIMULATOR
                                                                         Den perfekte gave til manden med en jagerpilot i maven Bliv luftens ubestridte hersker og styr dit eget F16 fly i denne vanvittigt realistiske simulator. Det er den perfekte oplevelsesgave til manden der har en pilot-drengedrøm.
                                                                          ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                          oplevelsesgaver.dk2990299Læs mere

                                                                         • WITT WALL GRILL
                                                                          WITT WALL GRILL
                                                                          En fantastisk fødselsdagsgave til grillmesteren Nu kan du grille året rundt, uanset vejr- og boligforhold. Denne grill bruger hverken gas eller kul, og der bliver ikke produceret røg med denne fikse grill. Nu kan du nyde lækkert hjemmegrillet mad mens stormen raser udenfor!
                                                                           ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                           kitchenone.dk-20%1.98101.981Læs mere

                                                                          • Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl
                                                                           Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl
                                                                           Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl – den perfekte gave til ølelskeren Findes der noget mere blæret end at kunne servere hjemmebrygget øl for dine gæster? Men dette smarte ølbrygningskit har du nu chancen, og det er både nemt, og helt vildt lækkert. En skøn gave til øl-entusiasten.
                                                                            ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                            coolstuff.dk2790279Læs mere

                                                                           • GÅ AMOK I EN PØLSEVOGN
                                                                            GÅ AMOK I EN PØLSEVOGN
                                                                            Tag vennen med under armen og gå amok i en pølsevogn Skal du finde en fødselsdagsgave til en god kammerat? Så kan i begge få en fantastisk oplevelse med denne gave, hvor i kan spise ligeså meget i ønsker på en time i en Steff’s Place pølsevogn. Velbekomme!
                                                                             ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                             oplevelsesgaver.dk3490349Læs mere

                                                                             

                                                                            Gaveønsker: Hjælp ham lidt på vej

                                                                            Når du skal købe en gave til ham, er det ikke helt sikkert, at han giver dig så meget hjælp. Mange mænd skriver nogle ultrakorte ønskelister, og derfor kan det være meget udfordrende at finde ud af, hvad han faktisk ønsker sig.

                                                                            Derfor bør du gøre, hvad du kan for at få ham til at tale om, hvad han egentligt godt kunne tænke sig. Du behøves ikke at spørge ham en uge før hans fødselsdag, du kan med fordel gøre det flere måneder før.

                                                                            De bedste gaver er nemlig dem, som man har glemt, at man ønsker sig. Så hvis du tænker tilbage, har han så nogensinde fortalt dig om et eller andet, han godt kunne bruge? Hvis du kommer i tanke om noget, så har du en virkeligt god kandidat til en gave.

                                                                            Hvis du ikke kan komme i tanke om noget, så kan du med fordel give ham et lille skub i den rigtige retning ved at lægge lidt pres på ham, så han får skrevet en lidt længere ønskeliste, så du har lidt flere valgmuligheder.

                                                                            • Perfekt Værktøjsgaver til alle Handyman.
                                                                             Perfekt Værktøjsgaver til alle Handyman.
                                                                             Den perfekte gaveidé til handymanden Se et bredt udvalg af lækkert værktøj her, og find en gave der med sikkerhed spreder glæde. Her er alt, lige fra batteriladere til arbejdshandsker, så du kan finde den perfekte gave til handymanden!
                                                                              ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                              globaltools.dk-16%367.500367.50Læs mere

                                                                             • Champagnekøler
                                                                              Champagnekøler
                                                                              En luksus gaveidé til champagne-connaisseuren Giv en lækkert design-champagnekøler i gave til en du holder af. Find en eksklusiv champagnekøler så i kan nyde den iskolde champagne eller andre kølige drikkevarer. En perfekt gave til manden som elsker lidt ekstra luksus.
                                                                               ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                               kitchenone.dk1830183Læs mere

                                                                              • KitchPro® 4-i-1 stegepande
                                                                               KitchPro® 4-i-1 stegepande
                                                                               Den perfekte gaveidé til manden der elsker madlavning Denne stegepande er perfekt til manden som elsker smarte gadgets til køkkenet. Du kan stege alt på én gang, så hele moletjavsen er frisk og varm, i stedet for at stege en ting af gangen, med denne fikse 4-i-1 stegepande!
                                                                                ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                coolstuff.dk2990299Læs mere

                                                                               • 12 Rules for Life - An Antidote to Chaos af Mr Jordan B. Peterson
                                                                                12 Rules for Life - An Antidote to Chaos af Mr Jordan B. Peterson
                                                                                Giv en inspirerende og nytænkende bog i gave i dag! Den anerkendte kliniske psykolog Jordan Peterson inviterer indenfor i denne bog hvor han forklarer værdien ved individuel ansvarlighed og ældgammel visdom. Bogen giver 12 dybe og praktiske principper til at føre et meningsfyldt liv – en spændende og anderledes gaveidé!
                                                                                 ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                 saxo.com249.950249.95Læs mere

                                                                                • Herreshirt
                                                                                 Herreshirt
                                                                                 Giv en lækker skjorte i gave og gør glæde Alle mænd elsker bløde pakker, og især hvis der gemmer sig en lækker kvalitetsskjorte bag gavepapiret. Skjorter kan bæres overalt, i alle sammen, og er i sandheden et af de mest alsidige stykker tøj der findes.
                                                                                  ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                  hardcasa.dk399.750399.75Læs mere

                                                                                  

                                                                                 Den helt perfekte gave til ham

                                                                                 Vil du gerne købe den helt perfekte gave? Så giver vi dig nogle gode råd. Der er rigtig mange, der gerne vil give den perfekte gave til den nærmeste familie. Og det forstår vi godt. Men hvordan gør man?

                                                                                 Her er opskriften på den perfekte gave: Det skal være noget, som han virkeligt ønsker sig, men som han samtidig aldrig regnede med at få.

                                                                                 Overraskelsesmomentet er ofte det, der gør en god gave til en perfekt gave.

                                                                                 Perfekte gaver kan dog også være ret dyre. Det kan være, at han altid har drømt om et specifikt ur, men som han aldrig har haft råd til. Du skal selvfølgeligt ikke ødelægge dit eget budget for at indfri hans ønske, men der er faktisk en løsning.

                                                                                 Hvis du taler med alle de personer, som giver ham en gave, så kan I aftale, at I alle går sammen om én helt perfekt gave. Han vil uden tvivl blive meget overrasket, og måske kan du være heldig, at I tilsammen har købt den perfekte gave.

                                                                                 Perfekte gaver behøves dog ikke nødvendigvis at være dyre. En dag, som er skarpt planlagt, og som indeholder de bedste mennesker i hans liv og hans favorit aktiviteter, kan uden tvivl også blive en helt perfekt dag og derved en perfekt gave til ham.

                                                                                 • Kør Ferrari på bane
                                                                                  Kør Ferrari på bane
                                                                                  Giv en anderledes gave til manden der drømmer om at køre Ferrari Det er de fleste mænds drengedrøm at sætte sig bag rattet på den eksklusive Ferrari luksusbil. Nu kan drømmen gå i opfyldelse med denne fantastiske gaveidé hvor han kan køre en Ferrari på bane.
                                                                                   ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                   duglemmerdetaldrig.dk2.49502.495Læs mere

                                                                                  • Kør Audi R8 på bane
                                                                                   Kør Audi R8 på bane
                                                                                   Giv en gave der aldrig bliver glemt til manden der elsker biler Skal du finde en gave til bilelskeren? Få en dag hvor han kan køre den eksklusive og verdensberømte luksusbil Audi R8 på bane, og giv en oplevelse han aldrig glemmer.
                                                                                    ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                    duglemmerdetaldrig.dk1.29501.295Læs mere

                                                                                   • race bil kørsel
                                                                                    race bil kørsel
                                                                                    Bliv racerkører for en dag – den perfekte gave til bilentusiasten Se det store udvalg over sjove og anderledes gaveideer til manden der elsker biler. Giv en dag som DTM-racerkører, en tur i den livagtige Formel 1 simulator og meget, meget mere.
                                                                                     ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                     duglemmerdetaldrig.dk2.59902.599Læs mere

                                                                                    • MIG-29 Flight
                                                                                     MIG-29 Flight
                                                                                     Oplev hvad en MIG-29 fly er i stand til Oplev den allervildeste, mest adrenalinfyldte form for kunstflyvning der findes, med kurver, loops, rulninger og angreb i nul-højde. Du kender MIG-29 fra Top Gun, og det er stadig en af verdens mest potente jagerfly. Få en helt vanvittig oplevelse der med garanti aldrig bliver glemt!
                                                                                      ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                      oplevelsesgaver.dk93.000093.000Læs mere

                                                                                     • Minipresso NS
                                                                                      Minipresso NS
                                                                                      Indflyttergaven til kaffeelskeren Få det helt rigtige skud koffein om morgenen med denne skønne minipresso kaffemaskine. Det er din helt egen bærbare barista, alt du behøver er en Nespressokapsel og en termokande med varmt vand og vupti! Den lækreste baristakaffe.
                                                                                       ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                       coolstuff.dk4890489Læs mere

                                                                                      • Saftpressere og juicere
                                                                                       Saftpressere og juicere
                                                                                       Giv en skøn safpresser eller uicer i indflyttergave Et hjem er ikke komplet uden en lækker saftpresser eller juicer, og med disse prisvenlige køkkenmaskiner er du sikker på at give en indflyttergave der spreder glæde. Find den perfekte saftpresser eller juicer lige her!
                                                                                        ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                        imerco.dk3500350Læs mere

                                                                                       • gaveideer
                                                                                        gaveideer
                                                                                        Se alle de mest populære gaveideer i Danmark og find den perfekte indflyttergave Hvis du mangler inspiration til en god gave, hvorfor så ikke lade dig inspirere af andre? Se udvalget over de mest populære gaveideer og find den perfekte gave i dag!
                                                                                         ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                         livingshop.dk2410241Læs mere

                                                                                        • KØKKENKNIVE
                                                                                         KØKKENKNIVE
                                                                                         Intet hjem er perfekt uden en god køkkenkniv En virkelig god indflyttergave som optimerer al madlavning. Giv en lækker kvalitetskøkkenkniv i indflyttergave i dag, og vær sikker på at sprede både glæde og begejstring. Se det store udvalg her.
                                                                                          ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                          kitchenone.dk4980498Læs mere

                                                                                         • Elipson Timber trådløs højttaler
                                                                                          Elipson Timber trådløs højttaler
                                                                                          Giv en lækker trådløs Elipson Timber højtaler i indflyttergave Få krystelklar lyd og lækker bas med denne kvalitetshøjtaler fra Elipson Timber. Det er en ufatteligt lækker højtaler med bluetooth, og en helt perfekt indflyttergave!
                                                                                           ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                           wupti.com1.49901.499Læs mere

                                                                                          • YOYOCam 3G Trådløst Overvågningskamera
                                                                                           YOYOCam 3G Trådløst Overvågningskamera
                                                                                           Giv den bedste beskyttelse mod indbrudstyve i gave Findes der en bedre indflyttergave end beskyttelse? Med dette overvågningskamera kan du nemt montere det overalt og så snart nogen træder ind i billedet får du en sms eller e-mail med et billede direkte fra kameraet. Den perfekte indflyttergave som skaber tryghed og ro!
                                                                                            ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                            coolstuff.dk1.06901.069Læs mere

                                                                                           • ROBOTPLÆNEKLIPPERE
                                                                                            ROBOTPLÆNEKLIPPERE
                                                                                            Giv en robotplæneklipper i indflyttergave Der er ikke noget bedre end hus med have, men man glemmer hvor surt det kan være konstant at skulle klippe plænen. Med denne robotplæneklipper kan du sidde og slappe af mens din plæne bliver klippet helt automatisk. En skøn indflyttergave.
                                                                                             ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                             roboteksperten.dk3.49503.495Læs mere

                                                                                            • ROBOTSTØVSUGERE
                                                                                             ROBOTSTØVSUGERE
                                                                                             Giv en robotstøvsuger i indflyttergave Der findes ikke noget bedre end at flytte ind i et nyt, større hjem, men man glemmer hvor meget rengøring der følger med. Med denne robotstøvsuger kan huset eller lejligheden blive støvsuget når som helst, mens du slapper af. En skøn gaveidé til en indflyttergave!
                                                                                              ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                              roboteksperten.dk5990599Læs mere

                                                                                             • Eva Solo ildsted - FireGlobe
                                                                                              Eva Solo ildsted - FireGlobe
                                                                                              Giv et skønt Eva Solo ildsted i gave Denne fireglobe samler familien til bålhygge, varm kakao og røverhistorier. Den forlænger aftenhyggen udendørs og er et flot, dynamisk designet bålsted, som kan flyttes rundt. En perfekt indflyttergave!
                                                                                               ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                               shopping.coop.dk2.49902.499Læs mere

                                                                                              • Voksenspil
                                                                                               Voksenspil
                                                                                               Få timevis af underholdning med disse sjove brætspil! En anderledes gave der med garanti bliver et hit – nu kan vennerne eller familien samles om spisebordet og få en sjov aften med et spændende brætspil. Uanset om i er til quizspil, strategispil eller kreative spil kan i finde det perfekte brætspil, som er den perfekte gave, her.
                                                                                                ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                                nemmegaver.dk2890289Læs mere

                                                                                               • Hot Dog Maker
                                                                                                Hot Dog Maker
                                                                                                Giv en Hotdogmaker i gave En sjov og anderledes gave der vil gøre alle pølseelskere grønne af misundelse – denne Hotdog Maker laver perfekte grillpølser året rundt. Du skal blot lægge fire pølser på pølsegrillen, og vente otte minutter til de er helt perfekte. En skøn og anderledes gaveidé!
                                                                                                 ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                                 coolstuff.dk3890389Læs mere

                                                                                                • Hoverkraft Svævende Spil
                                                                                                 Hoverkraft Svævende Spil
                                                                                                 Giv et sjovt og anderledes spil i gave – giv et svævespil Heliumsballoner, luftballoner eller hoverboardet fra Tilbage Til Fremtiden- filmene. Vi elsker ting der svæver. Vi elsker også sjovee og udfordrende spil, så dette Hoverkraft spil er den helt perfekte gave! Du skal stable og balancere klodser på en svævende plade – men pas på at pladen ikke tipper!
                                                                                                  ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                                  coolstuff.dk2590259Læs mere

                                                                                                 • Beardo skæghue
                                                                                                  Beardo skæghue
                                                                                                  Kom igennem vinterens kulde med denne sjove skæg-hue Både praktisk og sjov – denne skæghue er med sikkerhed en ”skæg” gave, som bliver et hit. Du kan tage skægget af og på med velcrobånd, så du kan holde hele hovedet varmt når du ønsker.
                                                                                                   ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                                   coolstuff.dk2890289Læs mere

                                                                                                   

                                                                                                   

                                                                                                   

                                                                                                  Gaver ideer til bolig

                                                                                                  Hvis du ikke bor sammen med fyren, som du skal give en gave, så han du overveje at give ham noget lækker til indretningen af hans bolig. Grunden til, at det er bedre at købe dette til en person, som man ikke bor med, er, at det kan virke en smule egoistisk, hvis man køber indretningsartikler til sin egen bolig som gave til ham.

                                                                                                  Der er mange, især unge mænd, som lever utroligt minimalistisk. Dette er dog ikke altid et stilistisk valg, men nærmere en konsekvens af, at de ikke rigtigt gider at indrette sig. Derfor kan du sagtens hjælpe ham lidt på vej. Dette kan du for eksempel gøre ved at give ham en gave til hans indretning. Dette kan være alt fra pyntepuder til vaser.

                                                                                                  Dette er helt sikkert ikke de gaver, som han får flest af, men hvis du finder noget flot, som passer til hans hjem, så er vi sikre på, at han nok skal sætte pris på at få lidt flere flotte ting til boligen.

                                                                                                  • Gryder og pander
                                                                                                   Gryder og pander
                                                                                                   Den perfekte gaveidé til boligen Alle der elsker at lave mad, ved hvor stor en forskel en ordentlig gryde eller pande gør. Giv en skøn gave i dag der med sikkerhed spreder glæde, og se dette udvalg af lækre kvalitets gryder, kasseroller, potter og pander.
                                                                                                    ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                                    imerco.dk2000200Læs mere

                                                                                                   • KERAMIK & PORCELÆN
                                                                                                    KERAMIK & PORCELÆN
                                                                                                    Giv lækre keramik og porcelæn-sager i gave til en du holder af En af de største tendenser i moderne boligindretning er keramik og porcelæn, og med dette store udvalg kan du ikke gå galt i byen. Find en skøn og flot gave til en du holder af, og spred glæde og begejstring.
                                                                                                     ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                                     livingshop.dk1150115Læs mere

                                                                                                    • LYSESTAGER
                                                                                                     LYSESTAGER
                                                                                                     Giv en flot designer-lysestage i gave i dag Få den ultimative hygge i hjemmet med den perfekte lysestage som passer til både stil og indretning. Se det store udvalg af disse flotte stilrene, og klassiske lysestager fra et stort udvalg af designere, og find den helt perfekte gave.
                                                                                                      ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                                      livingshop.dk2450245Læs mere

                                                                                                     • RAMMER
                                                                                                      RAMMER
                                                                                                      Giv en flot ramme i gave i dag Find en ramme i træ, kobber eller metal og giv den perfekte detalje til hjemmet i gave. Billeder på væggene er et must i den moderne indretning, og du kan her finde flotte, stilrene rammer, som med sikkerhed er den perfekte gave.
                                                                                                       ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                                       livingshop.dk1950195Læs mere

                                                                                                      • MODERNE PUDER FRA POPULÆRE BRANDS
                                                                                                       MODERNE PUDER FRA POPULÆRE BRANDS
                                                                                                       Den ultimative detalje til den perfekte indretning – find skønne puder her Til sofaen, bænken eller stolene, her kan du finde de perfekte dekorative og komfortable puder som med sikkerhed er en skøn gave. Find flotte stilrene og klassiske puder her, og giv en gave der med sikkerhed hitter.
                                                                                                        ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
                                                                                                        livingshop.dk1720172Læs mere

                                                                                                        

                                                                                                       Gaver der gør hans fritid sjovere

                                                                                                       Vi mennesker arbejder meget, og vi sover meget. Derfor er der ikke alverdens tid tilbage til at have det sjovt i fritiden. Derfor kan det være en god ide at købe en gave til ham, som kan gøre hans fritid sjovere.

                                                                                                       Man skal aldrig gå ned på udstyr, og dette gælder i høj grad også for udstyr til fritidsaktiviteter. Du ved sikkert, hvad han godt kan lide at lave i fritiden, og derved skal du blot vælge ud fra disse aktiviteter. Men her får du nogle ideer:

                                                                                                       •         Fiskeudstyr
                                                                                                       •         Jagtudstyr
                                                                                                       •         Sportsudstyr
                                                                                                       •         Udstyr til hans kæledyr
                                                                                                       •         Gavekort til restauranter eller caféer.

                                                                                                       Vi trænger alle til at have det sjovt engang imellem, og hvis du køber en gave, som han kan bruge i fritiden, så kan du hjælpe ham med netop dette.

                                                                                                       Gode gaveideer til hans hverdag

                                                                                                       Hverdagen kan være hård engang imellem. Men ligesom regnvejr ikke er så slemt, når man har en paraply, så kan du også gøre hans regnvejrsdage lidt lettere ved at give ham en gave, der gør hans hverdag lettere. Men hvad kunne dette være?

                                                                                                       Hvis man arbejder hårdt i hverdagene, så er det ofte de små ting, der kan gøre dagen god. Du kan for eksempel købe ham en ny kaffemaskine, så han kan starte dagen godt ud med en lækker kop kaffe, inden arbejdet kalder?

                                                                                                       Herudover er der også rigtig mange mænd, der oplever, at deres hverdag føles langt lettere, hvis de føler sig godt tilpas. Derfor kan du med fordel købe ham noget nyt tøj, som han kan bruge på arbejde i hverdagen. Hvis han er fyldt med selvtillid, så vil hver dag blive god.

                                                                                                       Det behøves faktisk ikke engang at være tøj, det kan også blot være en lækker parfume, så han kan dufte rigtig godt og få ekstra selvtillid på den måde.

                                                                                                       Find en gave, som I kan dele

                                                                                                       Der er ikke noget selvisk i at give en gave, som du også får del i. Det kan især være en fordel at give en gave, som I kan dele, hvis du har en meget tæt relation til personen. En af de største gaver her i livet er nemlig at opleve ting sammen med dem, vi elsker.

                                                                                                       Så hvis du skal købe en gave til din bedste kammerat, din ægtemand eller din søn, så kan du med stor fordel tænke dig selv med ind i gaven. Måske plejer dig og din bedste makker altid at se fodbold sammen? Så kan du arrangere en dag, hvor I skal på stadion og se fodbold. Når I sidder på tribunen med en kold fadøl, så vil I begge sætter stor pris på denne gave.

                                                                                                       Det samme gælder, hvis du gerne vil købe en gave til din søn. Er der noget, som I to altid har gjort sammen? Så kan du eventuelt konstruere gaveideen ud fra denne aktivitet og måske gøre den lidt ekstra speciel.

                                                                                                       Minder sammen med dig vil være en god gave til ham i sig selv, og derfor behøver du ikke at tænke over, om det virker egoistisk eller ej.

                                                                                                        

                                                                                                        

                                                                                                       Casper Christiansen

                                                                                                       Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]