Løbeur

Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Beurer PM25 Pulsur ...
449 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Beurer PM26 Pulsur ...
379 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Fitnessbutikken
Beurer PM45 Pulsur ...
549 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Beurer PM 25 Pulsur
519 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Apuls.dk
Beurer PM 62 Pulsur
899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Beurer PM80 Pulsur
1849 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Beurer PM70 Pulsur
1549 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Beurer PM62 Pulsur
1049 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Helsebixen.dk
Beurer PM25 Pulsur
599 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Beurer PM 62 Pulsur med brystrem - 1 stk
899 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Beurer Pulsur - PM25
399 kr.
Til Shop
Fri fragt
Forhandler:Med24
Beurer PC Kit til Pulsur PM 62
299 kr.
Til Shop

Du har løbet i mange år. Du ved allerede, hvor hurtigt du løber 5 og 10 kilometer. Eller også er du lige begyndt din løbetræning, og er i tvivl om, i hvor høj grad du behøver diverse løbeudstyr.  Uanset hvad der er din situation, kan du her læse, hvad der kendetegner et løbeur, og hvordan løbeure kan hjælpe dig med at forbedre dine resultater.

Du kender sikkert allerede til begrebet løbeur – og løber du allerede, har du sikkert mødt andre løbere, som har sådan et ur på. Men ved du, hvad et løbeur kan, hvorfor det er nødvendigt, og hvordan du vælger det perfekte løbeur til dig selv?

Hvad er et løbeur?

Et løbeur er et ur, som er designet til dig, der elsker at løbe. Det er til dig, der gerne vil holde styr på dine tider og hele tiden forbedre dig.

Det kan fungere som et almindeligt ur, men bruges som oftest også til at vise, hvor hurtigt du løber. Det kan både være i form af gennemsnitsfart og slutresultat, ligesom de mere avancere løbeure kan indsamle biometriske data om puls og blodtryk undervejs.

Hvorfor skal jeg bruge et løbeur?

Et løbeur kan virke overflødigt for dig, der måler din tid ved at kigge på køkkenuret, inden du løber, og så igen når du kommer hjem. Ligeledes også for dig, der allerede har et armbåndsur.

Et løbeur kan dog meget mere, end bare at fortælle dig tidsrammen for din løbetur. De fleste kan fortælle dig, hvor hurtigt du løber, og ligeledes hvor hurtigt du gennemsnitligt har løbet efter turen. Dertil har de fleste også GPS og pulsmåling, så du kan se længden på din tur og holde styr på hvor højt din puls er oppe.

Hvordan vælger jeg det rigtige løbeur

Der er ikke noget facit på, hvad som er det bedste løbeur. Det er nemlig individuelt, hvad du sætter pris på, og har behov for, når det kommer til løbeure. Generelt set er der en masse ting, du skal kigge efter, når du køber løbeur. Du kan blandt andet overveje følgende:

  • Displayets størrelse
  • Remmens materiale
  • Urets vægt
  • Urets funktioner
  • Urets knapper
  • Urets batteritid

Det er særligt vigtigt at overveje funktioner, og beslutte sig omkring, hvad du ønsker af dit ur. Løbeure kan nemlig have en masse forskellige, indbyggede features, herunder GPS og pulsmåling.

Når det kommer til komfort, vil du selvfølgelig også gerne have det bedste. Derfor bør du prøve flere remme og ure af, inden du beslutter dig. Urets vægt og remmens materiale kan nemlig have stor betydning for, om uret er behageligt at have på.

Du må også gøre dig klart, om du foretrækker en stor skærm med mange informationer, eller måske blot en lille diskret skærm. Ligeledes kan du overveje, om du synes, at det er nemmere med eller uden knapper på uret – og dertil også knappernes placering.

Urets batteritid bør du også overveje, hvis du har planer om længere ture, hvor du gerne vil være garanteret, at uret kan holde hele vejen.

Hvad koster et løbeur?

Et løbeur er ikke en billig investering, men ikke desto mindre pengene værd. Du skal regne med at de funktionsrige løbeure – testvinderne – ofte vil ligge oppe omkring 2-3000 kr. Du kan dog sagtens få mere simple ure til billigere penge, men stadigvæk ikke uden at det kommer til at gøre lidt ondt i pengepungen.

Når det så er sagt, så er et løbeur en fantastisk investering, der giver dig mulighed for at holde styr på – og forbedre dine løberesultater.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]