Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Dadler

Bedste Dadler: Se top 13

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde dadler. Vi har udvalgt de 13 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 13 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på dadler | ✅ Daddel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 dadler

Her kan du se de 3 bedste dadler ud af de 13 dadler vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 dadler er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på dadler | ✅ Daddel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: EASIS Snacks (80g) – Simply dadler med lakridspulver

Første anbefaling på listen er fra mærket Easis.

Det bedste tilbud på “EASIS Snacks (80g) – Simply dadler med lakridspulver” vi har fundet er hos Muscle House hvor prisen lige nu er 15,-

Forhandlerens beskrivelse:
EASIS Snacks (80g) – Simply dadler med lakridspulver EASIS Snacks – Simply dadler med lakridspulver er en super frugt med en masse gode vitaminer og mineraler, som er rig på kostfibre.
EASIS Simply dadler er super lækre, velsmagende og drysset med en dejl…

Se hos Muscle House ❯❯

2: Urtekram Muesli Dadler & Kokos Ø (600g)

 • Dagens pris: 26,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 43,95, nu kun 26,95.
  Du sparer 17 kr. / 38 %
 • Fundet hos Viivaa.dk
 • Mærke: Urtekram

Anden anbefaling har vi fundet hos Viivaa.dk, hvor du kan købe Urtekram Muesli Dadler & Kokos Ø (600g) til kun 26,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Urtekram Muesli Dadler & Kokos Ø (600g) Produkt: Urtekram Muesli Dadler & Kokos Økologisk Brand: Urtekram Indhold: 600 gram Prøv den lækre daddel og kokos mysli til morgenmad, og få en god start på dagen….

Se hos Viivaa.dk ❯❯

3: Urtekram Muesli Dadler & Kokos Ø 600 g

 • Dagens pris: 29,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 43,95, nu kun 29,95.
  Du sparer 14 kr. / 31 %
 • Fundet hos Helsehelse.dk
 • Mærke: Urtekram

Næste anbefaling er “Urtekram Muesli Dadler & Kokos Ø 600 g”.

Dagens bedste tilbud på “Urtekram Muesli Dadler & Kokos Ø 600 g” har vi fundet hos Helsehelse.dk hvor prisen lige nu er 29,95 kr.

Se hos Helsehelse.dk ❯❯

4: Biogan Dadler Stenfri (500g)

 • Dagens pris: 50,75 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 51,30, nu kun 50,75.
  Du sparer 0 kr. / 1 %
 • Fundet hos Viivaa.dk
 • Mærke: Biogan

Produkt nummer 4 på vores “dadler-liste” er Biogan Dadler Stenfri (500g) som du lige nu kan købe for 50,75 hos Viivaa.dk

Se hos Viivaa.dk ❯❯

5: Dadler u. sten Ø

 • Dagens pris: 50,75 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 51,30, nu kun 50,75.
  Du sparer 0 kr. / 1 %
 • Fundet hos Netspiren
 • Mærke: Biogan

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske dadler uden sten Biogan Dadler Uden Sten Ø (500 gr) er velsmagende, naturligt søde og økologiske dadler, hvor stenen er fjernet.
Disse dadler er perfekte som en naturlig sød snack, som du kan spise direkte fra posen.
Disse dadler er tørret i…

Se hos Netspiren ❯❯

7: Pureviva Medjool Dadler Ø (250 g)

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske Medjool Dadler Pureviva Medjool Dadler Ø (250 g) er økologiske og velsmagende Medjool dadler, der har en naturlig sød smag.
Medjool dadler har en lækker blød og saftig konsistens, samt en sød og næsten karamelagtig smag. Dadler er velegnet som…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

8: Soltørrede dadler Ø

Forhandlerens beskrivelse:
Urtekram Soltørrede dadler snacks Ø – 250 gSoltørrede og skånsomt rehydrede for at bevare saftigheden.
Udstenede, men enkelte hårde partikler kan forekomme.
Spis dem som snack eller lav lækkert ymerdrys med hakkede dadler og nødder blandet med fuldkornsfl…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

11: Lakridsdadler Ø

 • Økologiske Deglet Noir dadler
 • Drysset med rålakridspulver
 • Lavt fedt- og saltindhold
 • Opbevares bedst tørt og køligt
 • Perfekt til en sund snack

Lakridsdadler Ø er et økologisk produkt, der består af lækre Deglet Noir dadler, som er drysset med et fint lag rålakridspulver. Produktet er produceret og pakket hos Biogan i Lystrup, og det er ideelt til at tilfredsstille den søde tand mellem måltiderne. Lakridsdadlerne er perfekte til dem, der kan lide at eksperimentere med smage og ønsker at tilføje noget ekstra til deres salater eller andre retter.

Produktet indeholder kun økologiske ingredienser, herunder dadler og rålakridspulver, og det er derfor sundt og næringsrigt. Lakridsdadler Ø indeholder kun 0,5 g fedt pr. 100 g og er også lav i saltindholdet. Der er 1378 kJ eller 329 kcal i hvert 100 g af produktet.

Lakridsdadler Ø opbevares bedst et tørt og køligt sted, så produktet kan bevare sin friskhed og smag. Produktet er produceret af Biogan A/S, en anerkendt leverandør af økologiske fødevarer i Danmark. Lakridsdadler Ø er et produkt af Dansk økologi og er ikke produceret i EU.

Alt i alt er Lakridsdadler Ø en lækker og sund snack, der er perfekt til at tilfredsstille den søde tand på en sund måde. Produkterne er økologiske og er af høj kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for forbrugere, der ønsker at spise sundt og samtidig nyde en god smag.

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

12: Simple Life By Trope 2 x Dadler m. Saltkaramel 200g

Forhandlerens beskrivelse:
Dates Salty Caramel fra Simple Life by Trope er dadler marineret i saltet karamel. Dates Salty Caramel er en lækker snack med en skøn kombination af sødme fra dadlerne og den saltede karamel. Nyd dem derhjemme, når den søde tand skal forkæles, eller tag dadlerne med på en hyggelig familieudflugt, så I har lidt godt med på turen.
 …

Se hos Motatos DK ❯❯

13: Biogan Dadler U. Sten Ø

Sidste produkt på vores liste er Biogan Dadler U. Sten Ø som vi har fundet til 56,95 hos Helsegrossisten.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske dadler uden sten 500 g. Økologiske Deglet Nour dadler uden sten fra Nordafrika. Dadlerne er tørret i 2-3 timer ved 55-65 celcius. Kan spises som snack eller bruges i bagning, madlavning eller i salater. Ingredienser: Økologiske dadler O…

Se hos Helsegrossisten.dk ❯❯

Dadler fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 13 bedste dadler på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige daddel til dine behov:

Købsguide til dadler

Jeg tror ikke, at der er en masse mennesker, der ikke er enige med mig, når jeg siger, at dadler er meget velsmagende. Selv hvis du ikke er enig med mig om deres smag, vil du absolut være enig, når jeg siger, at de er sunde.

Hvad de sundhedsmæssige fordele ved dadler er præcis, vil vi tale om her og ikke kun ernæringsmæssige fakta; vi vil også afsløre den hemmelige ingrediens, som du kan bruge til at dyppe dadler i, der vil give dem en helt anderledes og unik smag, så du virkelig har brug for en stærk viljestyrke, for at stoppe med at spise dem!

Lad os se hvad kun fire dadler – af medjool typen (omkring 100 g) kan tilbyde.

Dadler er høj i kulhydrater – er det sundt?

Kun fire dadler (100g) har 75% kulhydrater, hvilket er 75g kulhydrater. De gode nyheder er, at 7g er fiber. Hvis vi ved, at kvinder på 50 eller yngre behøver 25g pr dag, så betyder det, at kun fire dadler vil give 28% dagligt behov af fiber. For mænd på 50 eller yngre, er det daglige behov lidt højere – 38g, så fire dadler vil give 18% af dagligt behov. Kvinder på 50 eller ældre har et dagligt behov på 21g, hvilket betyder 1/3 af dagligt behov i kun 4 dadler.

Fiber – gode kulhydrater, essentielle for vores helbred!

Nu da vi ved hvor meget fiber vi får fra 4 dadler, så lad os se hvorfor fiber er så vigtigt. Vi er ikke i stand til at fordøje fiber, fordi vi ikke har enzymer til dem i vores krop. Så hvis vi ikke kan fordøje dem, hvorfor er de så vigtige? Typen af fiber i dadler er uopløselig, og de hjælper mad med at passere fordøjelsessystemet hurtigere, på den måde kan vi tænke på dem som værende en speciel slags køkkensvamp til tallerkener i vores mave, som rengør os indvendigt. Godt helbred af fordøjelsessystemet er den bedste måde at undgå tarmkræft – den tredje mest hyppige type kræft i USA.

Sunde produkter som indeholder dadler

Hvad med resten af kulhydraterne – sukker?

I en undersøgelse fra 2011, sammenlignes efter måltid glukose udsving (PPGEs) – ændringer i glukose i blodet før og efter måltidet, hos raske voksne og voksne med type 2-diabetes, viste ingen signifikante PPGEs i mennesker med diabetes. De tog en mængde dadler med 50 g kulhydrater.

Glykæmisk indeks og glykæmisk belastning fra dadler

Glykæmisk indeks og glykæmisk belastning er en god måde at afgøre, hvor hurtigt eller langsomt noget mad vil øge blodsukkerniveauet. For eksempel er dadlers GI (glykæmisk indeks) 42, og det betragtes som lavt (55 eller derunder betragtes som lavt). Hvor meget vi får fra maden, vil afhænge hvor mange gram sukker maden indeholder, og det vil blive vist ved GB (glykæmisk belastning). Lav GB er mindre end 20, så for at være i lav GL skal vi kun indtage 3 dadler på en gang, i tilfælde af, at vi har et problem med vores blodsukkerniveau, såsom type 2-diabets. I tilfælde af, at vi er udholdenhedsatleter og vi ikke har nogen problemer med vores glukose / insulin niveau, får vi brug for en højere GB for at få mere energi.

Dadler for atleter – energi til træning og bedring

Atleter har som regel brug for mere energi til at træne, end folk med stillesiddende arbejde eller livsstil. Det anbefalede minimum af kulhydrater for atleter er 55-60%, hvilket betyder mellem 3-4 g / kg af atleters kropsvægt per dag. Hvis atletens træning forlænget udholdenhed, bør kulhydrater øges til 5-6g / kg / 24 timer. Da dadler ikke er rige på fedt og proteiner, betyder det, at de fordøjes lettere og hurtigere, hvilket giver atleter mulighed for at få hurtig energi fra dadler på bare 30 minutter før træning eller konkurrence. Undersøgelser af atleter viste også, at før og under træning og bedring, er de bedste kulhydrater sukker og det bør være en kombination af mono- og disakkarider- glukose, fruktose og sakkarose. Forhold som undersøgelser viste at være det bedste, findes ikke i nogen naturlige fødevarer, og det blev opdaget af undersøgelser, ved at tilføje forskellige mængder rent mono- og disakkarider, men dadler har næsten perfekte forhold mellem disse typer sukker. Da ikke alle atleter er i stand til at indtage fast føde under træningen, er dadlers en fremragende energikilde umiddelbart før og efter træning.

Kalium, magnesium og dadler

Kun 4 dadler har så højt som 20% af DB (dagligt behov) af kalium – 696mg pr 100g. Det er meget interessant at bananen, som overvejes som en af de bedste kilder til kalium, har to gange mindre kalium pr 100g – 100 g banan har 358 mg sammenlignet med 696mg fra 100 g dadler.

Ligesom kalium, er magnesium elektrolyt og 4 dadler har 14% af de daglige behov. Magnesium regulerer over 300 biokemiske reaktioner

Sunde knogler

Kalium er ekstremt vigtigt for normal funktion af hjerte og sammentrækning af muskler – både skelet- og glat. Nogle undersøgelser viste forbindelse mellem knogle sundhed og indtagelse af fødevarer rige på kalium. Forskere håber, at denne form for kost kan hjælpe med at forebygge knogleskørhed. Magnesium er vigtigt i knoglesundhed, fordi det har en vigtig rolle i knogledannelse. Nogle data viste, at en forøget mængde magnesium kan hjælpe forebyggelse af osteoporose hos kvinder efter overgangsalderen.

Blodtryk

Forskere har fundet sammenhæng mellem lavere kalium i blodet og forhøjet blodtryk, men kalium som supplement, eller for meget mad rig på kalium bør ikke tages uden samråd med læge. En lang række undersøgelser har vist, at der faktisk ikke er samme positive effekt fra kalium fra fødevarer og kalium fra kosttilskud på blodtryk og hjertefrekvens, kalium som kommer fra fødevarer havde meget bedre resultater. Magnesium har samme effekt – sænker blodtrykket. Ved at sænke blodtrykket, nedsætter disse 2 mineraler chancerne for hjerte-kar-sygdomme.

Migræne

Selv om reduktion af migræne er beskeden med mere magnesium, anbefales det stadig at anvende højere indtag af magnesium for at forhindre migræne.

Atleter og mineraler fra dadler

Sammen med natrium, calcium og zink, er kalium og magnesium også mineraler, kroppen miste i sveden.

Store, velsmagende snack – dadler med tahina

Dadler betragtes som en de mest berømte mellemøstlige og arabiske frugt. Med 15 millioner tons producerer Egypten 20% af hele verdens produktion af dadler. Nogle af araberne har en ekstra hemmelig ingrediens, der vil give til dadlen en helt anderledes og unik smag, der ikke ligner nogen anden smag du nogensinde har smagt. Det er tahina – pasta fremstillet af sesamfrø. Det er en af ingredienserne i endnu en mellemøstlig mad – hummus. Dyp bare en lille smule af dadlen i tahina pasta, det vil fuldstændig ændre dadlens smag. Denne kombination er ikke velkendt af alle arabere, og ikke alle af dem prøvet det, men én ting er sikkert, alle som prøvede det, elsker det.

Alle aminosyrer i dadler

Selvom dadler kun har 2 g proteiner på 100g, er dadlernes proteiner, højkvalitets proteiner, hvilket betyder at de har perfekte forhold mellem væsentlige og uvæsentlige aminosyrer. At spise kun 2 gram vil ikke give nok proteiner om dagen, men det vil give stor støtte i kombinationen med andre proteinholdig mad.

Dadler er fantastiske til graviditet

En interessant undersøgelse er blevet udført på, hvordan at spise dadler kan påvirke fødslen. Forskning har vist, at gravide kvinder, der spiste dadler 4 uger før fødslen havde en meget lettere fødsel. Ikke kun, at fødslen var nemmere, men det var også mere naturligt, det vil sige, der var ingen grund til kunstigt at igangsætte fødslen, men i stedet havde fødslen et mere naturligt flow.