Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Peanutbutter

Bedste Peanutbutter: Se top 8

(opdateret april 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde peanutbutter. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på peanutbutter | ✅ Peanutbutter-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 peanutbutter

Her kan du se de 3 bedste peanutbutter ud af de 8 peanutbutter vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 peanutbutter er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på peanutbutter | ✅ Peanutbutter-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 8 bedste peanutbutter

Her kan du se hele vores liste over de bedste peanutbutter som du kan finde lige nu.

De 8 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: KONG Stuff'N Peanutbutter 170Gr

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “KONG Stuff'N Peanutbutter 170Gr” fås til 56,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
KONG – Stuff'N Peanutbutter 170GrKONG Stuff'N naturligt lækker jordnøddesmør kommer i en praktisk pose designet med en rodfri dyse for nem fyldning.
Denne godbid er lavet til enkel KONG-fyld og er ideel at bruge til træning og behandling derhjem…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Easis Simply Peanutbutter – 200 g

Anden anbefaling har vi fundet hos Muscle House, hvor du kan købe Easis Simply Peanutbutter – 200 g til kun 29,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
EASIS Simply Peanut Butter (200g) Simply Peanut Butter fra EASIS består af 100% jordnødder.
Anvend den som smørepålæg på en lækker skive brød eller som topping på din morgengrød.
EASIS Simply Peanut Butter er uden tilsat sukker.
Næringsindhold Næringsindh…

Se hos Muscle House ❯❯

3: Urtekram Peanutbutter smooth Ø – 230 g

 • Dagens pris: 39,95 kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Urtekram

Næste anbefaling er “Urtekram Peanutbutter smooth Ø – 230 g”.

Dagens bedste tilbud på “Urtekram Peanutbutter smooth Ø – 230 g” har vi fundet hos Med24 hvor prisen lige nu er 39,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Peanutbutter smooth Ø – 230 gr Vores næsten-som-hjemmelavet peanut butter er altid blevet lavet i Urtekrams risteri i Mariager på den gamle, hårdtarbejdende Knoll-kværn.
På den maler vi vores gyldenristede jordnødder, tilsætter et drys himalayasalt og hæl…

Se hos Med24 ❯❯

4: Urtekram Peanutbutter crunchy Ø – 230 g

 • Dagens pris: 39,95 kr.
 • Fundet hos Med24
 • Mærke: Urtekram

Produkt nummer 4 på vores “peanutbutter-liste” er Urtekram Peanutbutter crunchy Ø – 230 g som du lige nu kan købe for 39,95 hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
Peanutbutter Crunchy Ø – 230 g Vores næsten-som-hjemmelavet peanut butter er altid blevet lavet i Urtekrams risteri i Mariager på den gamle, hårdtarbejdende Knoll-kværn.
På den maler vi vores gyldenristede jordnødder, tilsætter et drys himalayasalt og hæl…

Se hos Med24 ❯❯

5: Rømer Peanutbutter Creamy Ø (260 g)

 • Dagens pris: 36,50 kr.
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Rømer

Forhandlerens beskrivelse:
Peanutbutter CreamyDejlig økologisk peanutbutter, pakket med nødder og intet andet bortset fra lidt blid Himalaya salt, som vi har tilsat for at fremhæve smagen.
Ingen olier eller andre tilsætningsstoffer – kun de fineste kværnede økologiske jordnødder.
P…

Se hos Well.dk ❯❯

6: Peanutbutter Smooth Ø

 • Dagens pris: 27,50 kr.
 • Fundet hos Helsam
 • Økologisk jordnøddesmør med en ingrediens
 • Sundt alternativ til traditionelt smørepålæg
 • Rigt på protein og sunde fedtsyrer
 • Kan indeholde spor af andre nødder
 • Produceret af Sowco A/S i Danmark

Peanutbutter Smooth Ø er en økologisk jordnøddesmør, der kun er lavet på én ingrediens: let ristede økologiske jordnødder. Disse er blevet blended til en fantastisk smørbar silkeblød spread, der kan bruges som smørepålæg på brød eller kiks. Produktet er produceret i Bulgarien og opbevares bedst tørt og ikke for varmt uden direkte sollys.

Ingredienser:

Peanutbutter Smooth Ø består udelukkende af økologiske jordnødder, der er let ristede og blended til en silkeblød konsistens. Produktet er dermed både sundt og lækkert på én gang.

Allergener:

Da produktet kun indeholder jordnødder, er det vigtigt at være opmærksom på, om du eller nogen i din husstand er allergisk overfor jordnødder. Produktet kan desuden indeholde spor af sesam, hasselnødder, valnødder, cashewnødder og pistacienødder.

Næringsindhold:

Peanutbutter Smooth Ø er rig på protein og indeholder kun sunde fedtsyrer. Produktet indeholder 2721 kJ / 657 kcal pr. 100g og består af 54,05 g fedt, hvoraf 8,24 g er mættede fedtsyrer. Derudover indeholder produktet 17,36 g kulhydrat, hvoraf 3,86 g er sukkerarter, samt 5,49 g kostfibre og 0,13 g salt.

Leverandør og oprindelsesland:

Peanutbutter Smooth Ø er produceret af Sowco A/S i Skovlunde, Danmark. Produktet er certificeret med BG-BIO 18 og stammer fra ikke-EU jordbrug.

Konklusion:

Peanutbutter Smooth Ø er et lækkert og sundt alternativ til almindelig smør eller marmelade på brødet. Produktet er lavet af 100% økologiske jordnødder og indeholder kun sunde fedtsyrer og masser af protein. Det kan derfor anbefales til alle, der ønsker et sundere alternativ til traditionelt smørepålæg.

Se hos Helsam ❯❯

7: Peanutbutter Crunchy Gl (350 G)

Forhandlerens beskrivelse:
InformationSom smørepålæg, til bagning af peanut butter cookies, i dressinger og saucer samt i kyllingeretter.BeskrivelseUSA Jordnødde-Smør CrunchyAnvendelseSom smørepålæg, til bagning af peanut butter cookies, i dressinger og saucer samt i kyllingeretter…

Se hos Barlife.dk ❯❯

8: Peanutbutter Creamy La Comptesse 350g

Sidste produkt på vores liste er Peanutbutter Creamy La Comptesse 350g som vi har fundet til 47,- hos Barlife.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Peanutbutter Creamy La Comptesse 350G Peanutbutter Creamy La Comptesse er en rigtig amerikansk klassiker, der kan bruges på mange forskellige måder.
Det er perfekt som smørepålæg på brød eller toast, og det kan også bruges til at lave lækre peanut butter…

Se hos Barlife.dk ❯❯

Peanutbutter fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 8 bedste peanutbutter på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige peanutbutter til dine behov:

Købsguide til peanutbutter

Når der skal findes sunde kilder til fedt kigger vi ofte på avokado, olivenolie og nødder. Hvis du gerne vil have en sund fedtkilde, som tilmed kan bruges til aftensmad såvel som morgenmad og dessert, er peanutbutter værd at overveje. Men er det sådan et vidundersmør, som mange mener?

Peanutbutter vinder mere og mere frem som mættende, proteinrig og lækker madvare. Smørret kan bruges til et hav af forskellige retter, og er perfekt til dig, der leder efter et mættende og sundt alternativ til mellemmåltidssnacks.

Hvad er peanutbutter?

Peanutbutter er ikke en ukendt substans for de fleste. Som navnet afslører, er det ’smør’ lavet af peanuts. Du kan finde det i mange forskellige varianter, men som oftest er det blot peanuts blendet med olie og salt.

Peanutbutter har et højt indhold af fedt – 50`% procent af peanutbutter er rent faktisk fedt. Naturligvis er kalorietallet derfor også ret højt. Dog indeholder smørret kun 10 gram mættet fedt, hvilket er det, du finder i de klassiske ’usunde varer’. Indholdet af umættet fedt er derfor fantastisk højt.

Peanuts i sig selv indeholder flere mineraler og vitaminer, og dette er selvfølgelig ikke gået tabt i peanutbutteren. Tværtimod er det faktisk påvist, at kroppen har nemmere ved at optage blandt andet de umættede fedtsyrer, fordi peanutten allerede er ’nedbrudt’.

Er det sundt at spise peanutbutter?

Mange frygter, og holder sig langt fra madvarer med et højt fedtindhold – og af god grund. Fedt bør ikke dække en særlig stor del af vores daglige kalorieindtag. Peanutbutter indeholder som nævnt meget fedt, så kan det overhovedet være sundt?

Svaret er ja. Langt over halvdelen af fedtindholdet i peanutbutter kommer nemlig fra umættede fedtsyrer. Det er det fedt, som er godt for os. Det er det, der sørger for at sænke kolesteroltallet og holde kroppen kørende.

Peanutbutter indeholder mange kalorier, så som så meget andet, bør det ikke spises overdrevent. Men din krop og din hjerne har brug for fedt for at fungere. Og i det tilfælde er peanutbutter en fantastisk velsmagende kilde.

Hvordan kan jeg spise peanutbutter?

Peanutbutter kender du sikkert fra de klassiske, og meget populære, PB&J-sandwiches. Peanutbutter og marmelade mellem to stykker hvidt toastbrød. Selvom det også er en lækker snack, så kan du altså også nyde peanutbutter i andre, og knap så sukkerholdige, retter.

Peanutbutter er blandt andet i Asian anvendt meget til wokretter, saucer og som fyld i eksempelvis rispapirsruller. Dette er grundet dens fyldige og salte smagsnatur.

Derudover bruger mange peanutbutter til hjemmelavede proteinbars, i smoothies, i morgenpandekager og i bagværk.

Hvilken peanutbutter skal jeg vælge?

Når du står foran hylden med peanutbutter, kan det hele virke uoverskueligt, hvad du skal vælge. Så det kan være en idé at gøre dig nogle tanker om, hvad du leder efter, inden du går på indkøb. Overvej, hvilke parametre du ville foretrække, og hvilke der ikke betyder noget for dig.

 • Blød eller knasende?
 • Med eller uden sukker?
 • Med eller uden salt?
 • Med eller uden palmeolie?
 • Økologisk?

Du bliver også nødt til at gøre dig klart, om peanutbutteren skal være et sundere alternativ til eksempelvis nutella, eller om den decideret er til vægttab. Salt-, sukker-, og oliefri er klart det sunde valg, hvorimod den omvendte variant kan være mere spændende og velsmagende – men bør spise med måde.