Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Peanutbutter

Bedste Peanutbutter: Se top 10

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde peanutbutter. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på peanutbutter | ✅ Peanutbutter-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 peanutbutter

Her kan du se de 3 bedste peanutbutter ud af de 10 peanutbutter vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 peanutbutter er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på peanutbutter | ✅ Peanutbutter-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smoofl Starter Kit small

 • Dagens pris: 100,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 311,-, nu kun 100,-.
  Du sparer 211 kr. / 67 %
 • Fundet hos Proshop.dk

Vores første anbefaling er “Smoofl Starter Kit small” som lige nu er på tilbud hos Proshop.dk.

Her er prisen sat ned med 67 % og kan altså fås for kun 100,- – en besparelse på 211 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smoofl hundeis starterkit gør det nemt og hurtigt at lave en kølig snack til din hundSmoofl hundeis starterkit giver dig alt, du skal bruge til at lave de lækreste hundeis, som din hund helt sikkert vil elske.
Kittet indeholder 1 is mix med jordbær, 1 is…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Smoofl Dog Ice Mix 160 g m. peanut butter

 • Dagens pris: 99,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 114,-, nu kun 99,-.
  Du sparer 15 kr. / 13 %
 • Fundet hos Proshop.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe Smoofl Dog Ice Mix 160 g m. peanut butter til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smoofl hundeis med smag af peanutbutter, som din hund helt sikkert vil elske!Smoofl hundeis med skøn smag af peanutbutter kommer med 10 spiselige pinde, som din hund helt sikkert vil elske på en varm sommerdag.
Isen er nem at lave og blandes sammen på kun…

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Smoofl Starter Kit large

Næste anbefaling er “Smoofl Starter Kit large”.

Dagens bedste tilbud på “Smoofl Starter Kit large” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 208,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forkæl din hund med lækre og kølige hundeis på en varm sommerdagSmoofl hundeis starterkit giver dig alt, du skal bruge til at lave de lækreste hundeis, som din hund helt sikkert vil elske.
Kittet indeholder 1 is mix med jordbær, 1 is mix med peanutbutter,…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Urtekram Peanutbutter smooth Ø – 230 g

 • Dagens pris: 25,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 39,95, nu kun 25,-.
  Du sparer 14 kr. / 37 %
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Urtekram

Produkt nummer 4 på vores “peanutbutter-liste” er Urtekram Peanutbutter smooth Ø – 230 g som du lige nu kan købe for 25,- hos Well.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Økologisk Peanutbutter smooth Vores næsten-som-hjemmelavet peanut butter er altid blevet lavet i Urtekrams risteri i Mariager på den gamle, hårdtarbejdende Knoll-kværn.
På den maler vi vores gyldenristede jordnødder, tilsætter et drys himalayasalt og hæld…

Se hos Well.dk ❯❯

5: Squishmallows 19 cm Peanutbutter

 • Dagens pris: 119,95 kr.
 • Fundet hos Ovellie

Forhandlerens beskrivelse:
SQUISHMALLOWS 19 CM PEANUTBUTTER Hvor sød er denne Squishmallows 19 cm peanutbutter lige.
Denne krammevenlige peanutbutter er lavet i et super blødt materiale, som gør den ideel som din nye bedste krammeven.
Squishmallows er utrolig populære blandt børn,…

Se hos Ovellie ❯❯

6: Peanutbutter Smooth Ø

Forhandlerens beskrivelse:
Guru Snack Peanut Butter Smooth er en velsmagende kilde til proteinPeanut Butter er over de seneste år blevet et populært smørepålæg, der kan bruges til alt fra kiks til knækbrød eller rugbrød.
Denne jordnøddesmør fra Guru Snack er både vegansk og økologi…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

7: Urtekram Peanutbutter crunchy Ø – 230 g

 • Dagens pris: 39,95 kr.
 • Fundet hos Well.dk
 • Mærke: Urtekram

Forhandlerens beskrivelse:
Peanutbutter Crunchy Ø – 230 gVores næsten-som-hjemmelavet peanut butter er altid blevet lavet i Urtekrams risteri i Mariager på den gamle, hårdtarbejdende Knoll-kværn.
På den maler vi vores gyldenristede jordnødder, tilsætter et drys himalayasalt og hæld…

Se hos Well.dk ❯❯

9: Easis Peanut bar – 30 g

Forhandlerens beskrivelse:
EASIS Peanutbar med pistacienødder og peanutbutterEASIS Peanutbar består primært af peanuts tilsat 6% pistacienødder.
Nødderne er indhyldet i en lækker peanutbutter, som er let saltet.
Baren er vegansk, glutenfri og selvfølgelig uden tilsat sukker.Opbevar…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

10: Smoofl hundeis starterkit, jordbær & peanutbutter – str. M

 • Dagens pris: 120,- kr.
 • Fundet hos Med24

Sidste produkt på vores liste er Smoofl hundeis starterkit, jordbær & peanutbutter – str. M som vi har fundet til 120,- hos Med24.

Forhandlerens beskrivelse:
Smoofl hundeis starterkit til mellemstore hunde – forkæl din hund med lækre og kølige hundeisSmoofl hundeis starterkit giver dig alt, du skal bruge til at lave de lækreste hundeis, som din hund helt sikkert vil elske.
Kittet indeholder 1 is mix med jordbæ…

Se hos Med24 ❯❯

Peanutbutter fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste peanutbutter på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige peanutbutter til dine behov:

Købsguide til peanutbutter

Når der skal findes sunde kilder til fedt kigger vi ofte på avokado, olivenolie og nødder. Hvis du gerne vil have en sund fedtkilde, som tilmed kan bruges til aftensmad såvel som morgenmad og dessert, er peanutbutter værd at overveje. Men er det sådan et vidundersmør, som mange mener?

Peanutbutter vinder mere og mere frem som mættende, proteinrig og lækker madvare. Smørret kan bruges til et hav af forskellige retter, og er perfekt til dig, der leder efter et mættende og sundt alternativ til mellemmåltidssnacks.

Hvad er peanutbutter?

Peanutbutter er ikke en ukendt substans for de fleste. Som navnet afslører, er det ’smør’ lavet af peanuts. Du kan finde det i mange forskellige varianter, men som oftest er det blot peanuts blendet med olie og salt.

Peanutbutter har et højt indhold af fedt – 50`% procent af peanutbutter er rent faktisk fedt. Naturligvis er kalorietallet derfor også ret højt. Dog indeholder smørret kun 10 gram mættet fedt, hvilket er det, du finder i de klassiske ’usunde varer’. Indholdet af umættet fedt er derfor fantastisk højt.

Peanuts i sig selv indeholder flere mineraler og vitaminer, og dette er selvfølgelig ikke gået tabt i peanutbutteren. Tværtimod er det faktisk påvist, at kroppen har nemmere ved at optage blandt andet de umættede fedtsyrer, fordi peanutten allerede er ’nedbrudt’.

Er det sundt at spise peanutbutter?

Mange frygter, og holder sig langt fra madvarer med et højt fedtindhold – og af god grund. Fedt bør ikke dække en særlig stor del af vores daglige kalorieindtag. Peanutbutter indeholder som nævnt meget fedt, så kan det overhovedet være sundt?

Svaret er ja. Langt over halvdelen af fedtindholdet i peanutbutter kommer nemlig fra umættede fedtsyrer. Det er det fedt, som er godt for os. Det er det, der sørger for at sænke kolesteroltallet og holde kroppen kørende.

Peanutbutter indeholder mange kalorier, så som så meget andet, bør det ikke spises overdrevent. Men din krop og din hjerne har brug for fedt for at fungere. Og i det tilfælde er peanutbutter en fantastisk velsmagende kilde.

Hvordan kan jeg spise peanutbutter?

Peanutbutter kender du sikkert fra de klassiske, og meget populære, PB&J-sandwiches. Peanutbutter og marmelade mellem to stykker hvidt toastbrød. Selvom det også er en lækker snack, så kan du altså også nyde peanutbutter i andre, og knap så sukkerholdige, retter.

Peanutbutter er blandt andet i Asian anvendt meget til wokretter, saucer og som fyld i eksempelvis rispapirsruller. Dette er grundet dens fyldige og salte smagsnatur.

Derudover bruger mange peanutbutter til hjemmelavede proteinbars, i smoothies, i morgenpandekager og i bagværk.

Hvilken peanutbutter skal jeg vælge?

Når du står foran hylden med peanutbutter, kan det hele virke uoverskueligt, hvad du skal vælge. Så det kan være en idé at gøre dig nogle tanker om, hvad du leder efter, inden du går på indkøb. Overvej, hvilke parametre du ville foretrække, og hvilke der ikke betyder noget for dig.

 • Blød eller knasende?
 • Med eller uden sukker?
 • Med eller uden salt?
 • Med eller uden palmeolie?
 • Økologisk?

Du bliver også nødt til at gøre dig klart, om peanutbutteren skal være et sundere alternativ til eksempelvis nutella, eller om den decideret er til vægttab. Salt-, sukker-, og oliefri er klart det sunde valg, hvorimod den omvendte variant kan være mere spændende og velsmagende – men bør spise med måde.